Kızım oluyor teyzeleri..

nurcan demek p.tesi doğum hee kızınla buluşmana az kalmış ne güzel..inş sağlıklı,sıhhatli kucağına alırsın..kızının kilosu gayet iyi takma kafana..aldığın kiloda iyi çok fazla almamışsın ben 7 buçuk aylık doğum yaptım 15 kilo aldım.senin ki çok iyi hem verirsin sonradan ben hala vermemiş olsamda:)
bu arada diyete başladım 3 kilo verdim bakalım devamı gelecekmi 60 kiloya inmem lazım..

ben yürütece koymadım zaten onu değişip araba aldık..ve kızım adımda atmıyor zannımca 2 yaşında yürüyecek..
dün arkadaşlarla toplandık gittiğime pişman etti beni daha doğrusu yanıma aldığıma annme bırakabilirdim zır zır zırladı.bugünde bende misafir vardı yine ağlayıp durdu annemde bile durmuyor beni isityor..kalabakalabalığı sevmiyor millet gitti kendi yatağında yalnız başına keyif yaptı..
kızlar oturup internete girdiğim yoktu girip buraya girmeden çıkmıyorum ama yoğunluktan giremiyorum..kızımla uğraşıyorum kızımda uyuduğu vakit ya dinleniyorum yada işle uğraşıyorum ondan pek giremedim...
ve bende yazı seviyorummmmm geçen yaz yanıp piştiğim halde:))hele minnoşumla gezmek başka güzel..

hııııııııım yok ben 7 ayda ancA 8 -9 KİLO ALMIŞTIM AMA BEN ZATEN KİLOLU BİRİYDİM ONDAN ÜSTÜNE ALINCA KÖTÜ OLUYOR AMA OLSUN kızım gelsinde biz onla spora başlarız kızıma hamiş kalmadan önce fıtnes yapmıştım 86 dan 73 kiloya ddüşmüştüm kızım doğunca onu alır arabasına koyar ürüyüş yaparım bütün yaz artık :))))))))) i veremesemde çok umrumda dğil yeterki sağ salim ggelsin kuzum :)))))))) bakalım nasipse pazartesi yavruma kavuşacağım ilk fırsatta sizlerede yazarım

hilalcim ya seni bayağı merak ettim bişey oldu sandım çoktandır görünmeyince.gülinde yok ortalarda çoktandır.merakta bırakmayın kızlarınız ne alemde neler yapıyorlar artık haberleşemiyoruz.

valla benimde gülinden haberim yok..benim kızda anne diyor,baba diyor ,mama diyor..artık gelleri felan biliyor fakat hala emekleme yok.oysaki hergün yere koyuyorum onu zaten başka durduğu yerde yok:))kendi ekseninde dön dön duruyor..
dr.a daha gitmedim kilosunu bilmiyorum..gidince yazarım..ama şimdi iyi allaha şükür..dişimiz hala çıkmadı..

nurcan bende senin gibi kızım doğsunda ben kilo alıyım diyordum ama şimdide vermek istiyorum:)
73 buçuk kiloydum 70 e indim..ama 60 a inmek istiyorum..ilk tüp denediğimde 63 kiloyken 50 ye inmek istiyordum şimdi ise 50 bana çok uzak geliyor:))
mersinli sen kilo verdinmi?kaç kilosun benim kilomu geç olurmu:)))

nurcan mutlaka yaz doğum yaptığında merak ederim..

ay valla ben 60 olsam ne ala :)))))))

yazarım canım tabiki

47 kiloyla nişanlandım,51 kiloyla evlendim 1 yıl içinde 60 a çıktım sonra 63 derken tüp denicem diye diyete girdim 57 e indim..tüpden sonra yedimde yedim negatif sonucu o şekilde atlatmaya çalıştım..sonra tabi yine 63 lere çıktım sonrada hamilelik derken böle olduk...birde herkes çok kilo aldın demezmi o dahada sıkıcı,sinir bozucu

hehe bu konuları konuşalım acıkda:))))

ben zaten hayatım boyunca çoooooook kilolu idim en son doğumumdan sonra 86 oldum bi hırsla fıtnes yapmaya başladım bi 8 kilo felan öle verdim sonra inelre başlayınca devam ettim spor yapmaya 73 e kadar düştüm ama şimdi yine 86 oldum (((((((( 87 olmak üzereyim
negüzel hayatımda ilk kez zayıf oluyordm yavaş yavaşta olsa kilolarımdan kurtuluyodum ((( heşey bebişler için valla :)))))))

ayy kızlar bende evlendiğimde 47 kiloydum 4 yıl boyunca 10 kilo aldım.asıl kilom 55ti zaten.nişanlılıkta çok zayıflamıştım.asıl kilomun 2 kilo üstüne çıktım.ilk tüp bebek denememde 60 kiloya çıktım veremedim.sonra ikinci hamileliğimi 60la kaldım 73te doğum yaptım.15 gün sonra 66ya düştüm.şimdi 64üm.daha veremedim.heryerim iyide şu göbek olayı sinir ediyor insanı.yazın yürüyüş yapıp hafif rejimde yapıp en az 60a düşmeyi düşünüyorum.60 olsam şimdilik yeter bana.ama kışın alışveriş yaptığımda 44 beden alıyordum yazlıklarımı 42 beden yaptım.bi 40 bedene düşsem fazlasında gözüm yok.

merhabalar ben doğum yaptım ama kızımın kan değerleri düşüyor bugün eve geldik akşam leyin ama doktor sabaha kadar başını bekleyin sabah yine test yapalım dedim kızım saatlerce uyuyor uyanmıyor inşallah kan değerleri yarın daha iyi çıkar emziremiyorumda üzüntüden sütüm çekildi bugün nezüzel geliyodu ((((((((( şimdi kızıma bakayım görüşmek üzere inşallah daha iyi haberlerle dönerim

ayyy nurcancım hayırlı olsun.ohh çok şükür ALLAH sağlık sıhhat versin sana bağışlasın.canım sakın kendini üzme bak benim kızımda sarılık olmuştu ve birbuçuk ay sürmüştü hastaneye yatırılacaktı çok üzülmüştüm sütümü etkiledi hemen kendime geldim.inan süt çok ama çok önemli kendine bebeğin için iyi bakmak zorundasın.herşey düzelir inş.canım.güzel haberlerle dön.

kızlar kan testimiz temiz çıktı şüükr değerlerde düşme yok yarın birdaha gidicez zeka testi için inşallah Allahımın izni ile oda temiz çıkar
sağol mersinli süt önemli gerçekten aç kalıyo kızım humananın bitki çayını verdi doktor inşallah stüme yarar dünden beri içiyorum günde 3-4 bardak içiliyomuş sanırım :))))))) inşallah işe yarar

bende içiyordum 3 aydan sonra o çaydan günde 3 bardak.bol bol sıvı iç.başucunda hep su olsun.çünkü geceleri bol bol emzirmeye kalkacaksın her seferinde 1 bardak suyunu iç yat.hatta ben başucuma kurabiyede koyuyordum tatlı insanı susatıyor ya rahat rahat 2 bardak su içerdim üstüne.bidaha emzirmeye uyandığımda göğsüm süt doluyodu.kafana bişey takma.bak kızına kavuştun tadını çıkar.tecrübeli anneler olarak istediğin zaman herşeyi sor yardımcı oluruz.minik kuşunu öpüyorum.

canım bu seeferde kalpte üfürme var dedi doktor yarında ona eko çekilecek kalp ekosu bakalım hayırlı sonuç alırım inşalllah ((((((((((((((

şükür kalbimizdeki sorunda halloldu yanlış anlamış doktor kalpte değilmiş üfürme akciğerde bir damar ince kalmış ama doktor olabilir bebeklerde açılır dedi 6 yalıkken bidaha kontrole gidicez şükür sonunda kzım sağlıklı :)))))))))

nurcan canım gözün aydın rabbim hayırlı ,sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş....

şimdi kızın iyi dimi hala çok uyuyormu?benim kızımda çok uyurdu küçük olduğu için ama o günleride ararsın nurcan:)şaka bir yana takma kafana gerçekten emzirmek önemli..hem uyuyorsada minik olduğu için uyuyordur..benim kızda da vardı o problem..bu arada kaç kilo doğdu?ne koyduınuz kızının ismini?
tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr sende bizim safımızdasın artık....çok sevindim senin adına..

ben 63 le hamile kaldım 78 le doğum yaptım ,doğumdan sonrada 73 e indim bu kiloyla diyete başladım şimdi 69 kiloyum niyet 60 olmak inş da olurum..gönül ister 50 ye inmek ama sanmam ineceğimi yepyeni 38 beden eteklerimi verdim artık o kiloya inemem diye:))

ya bende evlenince çok kilo aldımm 1 yıl içinde hemde abur cubur yemekten mideyi açtım bide yemekde fazlaca yiyince kiloları aldım nasıl aldım hala şaşırıyorum kendime..gören şaşırıyor sen naısl bu kiloya çıktın diye..böle olup bu kadar kilo almak daha da iğrenç bişey..neyse kararlıyım inş vericemmmm 65 e insem biraz rahatlıyacam ama inebilsem:)

kızlar kızlarınızla tatile gidicekmisiniz?acaba gitsem kızımla rahat edebilirmiyim bişey anlarmıyım tatilden diye düşünüyorum..ama gitmekte istiyıorum bakalım ayarlıyabilirsek tabi:)

ay nurcancım gözün aydın şükür sadece yanlış anlamaymış.inş.başka hiç bir problem yaşamazsın.yeni doğduğunda bütün bebekler çok uyur canım.sestende pek etkilenmezler.dış dünyaya daha pek adepte olamadıkları için.benimkide çok uyurdu.hatta zorla uyandırıp emzirirdim 2 fırt çeker yine uyurdu.ama merak etme bu günler en fazla 1 hafta veya 10 gün sürer.uykusuz geceler yakındırher geçen gün farklı sorunlar çıkar.gaz sancısı falan filan.her anının tadını çıkar.ben o ilk doğduğu kıyafetleri bile kokluyorum daha 9 ay öncesini bile bu kadar özlüyorken ilerde ne olacam bilmiyorum.:2:

hilalcim tamda benim yaşayıp göreceğim konuya parmak bastın.biz bu perşembe 10 günlük tatile gidiyoruz.bakalım nasıl geçecek bende çok merak ediyorum.ama tek gitmiyoruz akrabamız olan başka bir aileyle gidiyoruz.onlarında 2 çocuğu var.ben pek bi problem olacağını sanmıyorum.tabi başbaşa gittiğimiz gibi olmaz bebekle gitmek daha farklıdır.siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?bide çocuklu olunca tek ailedense kafa dengi çocuklu bir aileyle gitmek daha iyi.babalar ilgileniyo anneler rahat ediyo,anneler ilgilenince babalar rahat ediyo ve yanında yardımcı oluyor.

sağol canım
canım hala çok uyuyor 2940 doğdu şimdi 3180 olmuş ama mama destekli sütüm yok hiç ((((((
kızımın adını nisa öykü koyduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…