nurcan demek p.tesi doğum hee kızınla buluşmana az kalmış ne güzel..inş sağlıklı,sıhhatli kucağına alırsın..kızının kilosu gayet iyi takma kafana..aldığın kiloda iyi çok fazla almamışsın ben 7 buçuk aylık doğum yaptım 15 kilo aldım.senin ki çok iyi hem verirsin sonradan ben hala vermemiş olsamda:)
bu arada diyete başladım 3 kilo verdim bakalım devamı gelecekmi 60 kiloya inmem lazım..
ben yürütece koymadım zaten onu değişip araba aldık..ve kızım adımda atmıyor zannımca 2 yaşında yürüyecek..
dün arkadaşlarla toplandık gittiğime pişman etti beni daha doğrusu yanıma aldığıma annme bırakabilirdim zır zır zırladı.bugünde bende misafir vardı yine ağlayıp durdu annemde bile durmuyor beni isityor..kalabakalabalığı sevmiyor millet gitti kendi yatağında yalnız başına keyif yaptı..
kızlar oturup internete girdiğim yoktu girip buraya girmeden çıkmıyorum ama yoğunluktan giremiyorum..kızımla uğraşıyorum kızımda uyuduğu vakit ya dinleniyorum yada işle uğraşıyorum ondan pek giremedim...
ve bende yazı seviyorummmmm geçen yaz yanıp piştiğim halde:))hele minnoşumla gezmek başka güzel..
valla benimde gülinden haberim yok..benim kızda anne diyor,baba diyor ,mama diyor..artık gelleri felan biliyor fakat hala emekleme yok.oysaki hergün yere koyuyorum onu zaten başka durduğu yerde yok:))kendi ekseninde dön dön duruyor..
dr.a daha gitmedim kilosunu bilmiyorum..gidince yazarım..ama şimdi iyi allaha şükür..dişimiz hala çıkmadı..
nurcan bende senin gibi kızım doğsunda ben kilo alıyım diyordum ama şimdide vermek istiyorum:)
73 buçuk kiloydum 70 e indim..ama 60 a inmek istiyorum..ilk tüp denediğimde 63 kiloyken 50 ye inmek istiyordum şimdi ise 50 bana çok uzak geliyor:))
mersinli sen kilo verdinmi?kaç kilosun benim kilomu geç olurmu:)))
nurcan mutlaka yaz doğum yaptığında merak ederim..
47 kiloyla nişanlandım,51 kiloyla evlendim 1 yıl içinde 60 a çıktım sonra 63 derken tüp denicem diye diyete girdim 57 e indim..tüpden sonra yedimde yedim negatif sonucu o şekilde atlatmaya çalıştım..sonra tabi yine 63 lere çıktım sonrada hamilelik derken böle olduk...birde herkes çok kilo aldın demezmi o dahada sıkıcı,sinir bozucu
hehe bu konuları konuşalım acıkda:))))
bende içiyordum 3 aydan sonra o çaydan günde 3 bardak.bol bol sıvı iç.başucunda hep su olsun.çünkü geceleri bol bol emzirmeye kalkacaksın her seferinde 1 bardak suyunu iç yat.hatta ben başucuma kurabiyede koyuyordum tatlı insanı susatıyor ya rahat rahat 2 bardak su içerdim üstüne.bidaha emzirmeye uyandığımda göğsüm süt doluyodu.kafana bişey takma.bak kızına kavuştun tadını çıkar.tecrübeli anneler olarak istediğin zaman herşeyi sor yardımcı oluruz.minik kuşunu öpüyorum.
sağol canımnurcan canım gözün aydın rabbim hayırlı ,sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş....
şimdi kızın iyi dimi hala çok uyuyormu?benim kızımda çok uyurdu küçük olduğu için ama o günleride ararsın nurcan:)şaka bir yana takma kafana gerçekten emzirmek önemli..hem uyuyorsada minik olduğu için uyuyordur..benim kızda da vardı o problem..bu arada kaç kilo doğdu?ne koyduınuz kızının ismini?
tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr sende bizim safımızdasın artık....çok sevindim senin adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?