Kızım oluyor teyzeleri..

ah canım şimdi yatıcam işte ama sanmıyorum hayatta uyuyamam dua ediyorum uyurken dua okuyunca uyku tutar diye ama enimki bi tür hastalık kendiliğidnden gelişiyo bazen öle bi harddeye geliyoki gözlerim damar damar oluyor şişiyor uykusuzluktan ama tın bir ramazan 15 gün hiç uyumadım fenalaşmışım bi devrilmişim 2 gün hiç uyanmamışın tedavisi yok bazı insanlarda oluyo muş geçiçide oalb,ilir siyo doktorlar
hadi sende yat dinlen iyi geceler

allahım ne hastalıklar var zor olsa gerek..insanın uykuyada igtiyacı var sonucunda.inş düzelirsin canım..

mersinli nerelerdesinnnn hiç girmiyorsun özledim konuşmayı sizinle...

ayyy birileri kulağımı çınlatmışvalla bende özledim sizlerle konuşmayı ben yokken bayağı kaynatmışsınız zaten.kızlarrr inanın bu akşam ölmediysem birdaha ölmem.çok kötü bir gece geçirdim.kızıma saat 9da gece mamasını yediriyordum ilk 2 kaşıktan sonra ne yedirsem öğürüyor tabi bende hemen bırakmıyorum oynaya oynaya oyalayıp yediriyorum.bu gece yine 2 kaşıktan sonra öğürmeye başladı babası karşıdan oyalıyordu onu sonra bi öğürdü ve birden ağzından ve burnundan kusmukları fışkırdı.bu normal bir kusma değilidi ve burnundan kustu şok oldum.hemen kucağıma aldım yüzüstü çevirdim rahat kusması için ama burnundanda kustuğu için nefes alamıyordu resmen elimde can çekişti.ayy bunu yazarken bile ağlıyorum çok korktum.biran ne olur ben ölim onun yerine diye dua ettim.hemen eşim aldı elimden ağzını burnuna koydu ve içine çekti sümüklü kusmuğunuda öyle nefes almaya başladı zar zor.ama inanın hala beynim uyuşmuş durumda.ben yarın nasıl kahvaltı verecem kara kara onu düşünüyorum.bişey yedirmeye nasıl cesaret edecem hiç bilmiyorum.

allahım ne hastalıklar var zor olsa gerek..insanın uykuyada igtiyacı var sonucunda.inş düzelirsin canım..

mersinli nerelerdesinnnn hiç girmiyorsun özledim konuşmayı sizinle...
valla canım Allahım kimsee vermesin bikere kaçsın bidaha o gün asla uyku yok isterse günlerce uyumamış olim

canım çoooooook geçmiş olsun bence şimdilik eşin yanında değilken bişi verme bak eşin soğukkanlı imiş sen eğerki tekrar böle bişi olurda soğukkanlı olamazsan Allahım korusun emzir ein evde yokken eşin evdeyken mama ver inşallah bidaha böle bişi ile karşılaşma rabbim bebeklerinizi korusun canım

ayyy ALLAHIM korusun nurcancım ya inş.bidaha böyle bişey yaşamam.zaten yarın kahvaltıyı ver öyle işe giderim dedi.bende pek cesaret edemem o yokken birkaç gün.

ayyy ALLAHIM korusun nurcancım ya inş.bidaha böyle bişey yaşamam.zaten yarın kahvaltıyı ver öyle işe giderim dedi.bende pek cesaret edemem o yokken birkaç gün.

bencede öle yapsın canım sende yaşadığın korkuyu at üzerinden rabbim meleğinin korur merak etme rabbim kimsenin evladına zarar getirtmesin

niye o kadar kustu kii hasta felanmı mersinli?benim kzıda kusuyor daha doğrusu zor yedirdiğimde ama ağızdan tüm yediğini çıkarıyor..yaa çok kötü bişey bu yedirmek istiyorsun fakat kusucak diye korkuyorsun yedirmekten..insanın çıldırası geliyor..belki yine diş çıkarıyordur?

bugün nasıl yedi kahvaltısını mersinli?

valla korkumdan yavaş yavaş yediriyorum ikinci öğürmesinde hemen kesiyorum yedirmeyi.önceden zorla tabağını bitiriyordum.aman bidaha öyle bişey yaşamaktansa az yesin ne yapim.doyuyorki öğürüyor.benim kız pütürlü hiçbirşey yemiyor.ne yapacam bilmiyorum.dün irmik tatlısı yapmıştım hafif tadına baktırdım miğdesi boş olmasına rağmen boş su kustu.irmik tatlısı bile pütürlü geliyor.nasıl alışacak bu çocuk ne yapacam bilmiyorum.her ay bişeyle başımız derde giriyor.

mersinli çok geçmiş olsun canım..tüylerim diken diken oldu..bir daha olmasın inşallah..ama benim ilk kızımda istemeden bişey yediği zaman ağzından burnundan kusardı..telaş yapma..çok ta zorlama..yediği kadar ..geçen defnede komşuda aşurenin göceleri çok faydalı dediler diye bir kaşık verdim..vermemle kusması bir oldu..yediği yoğurtlarda çıktı..yani defne çok kusmadığı halde oda kustu..bebek onlar..arada olur ..takma kafana..benim ilk kızımında kusması pek çoktu..ama zamanla geçiyo inan..

kızlar nerelerdesiniz yine?bende bu aralar pek giremiyorum bi yoğunluk bi yoğunluk sormayın.kızımla artık gezmelere gitmek daha keyifli hale geldi.bu arada yürüteç aldım kızıma.ve iyiki almışım peşimde fıldır fıldır dönüyor.ve ne kadar rahat bişeymiş.kızım özgürlüğüne kavuştu istediği yere gidiyor işim olduğu zaman odada tek kalmıyor nerdeysem oraya geliyor ve benim içinde çok rahat oldu.bayağı oyalanıyor yürüteçle.pek hoşuna gidiyor.iyiki almışım valla.sizin prensesler ne yapıyor?farklı neler oluyor.benim kızım gel,gitti ve şeker diyoronu severken şeker şeker diyordum artık oda diyor.konuşmaya pek hevesli.dişler çıktımı sizde.ben artık lastıkle saçını topluyorum.üste fıskıye gibi duruyor iki tutam saçı.kıza benziyobide havalar ısınsa ne güzel olacak.kalın giyinmekten kurtulsa bi.kontrole falan gittinizmi ne durumdalar.haberdar edin beni.

topik ötelere gitmiş bi yazim dedim :)))))))))))) ben şuanlık iyiyim yarın kızımı görmeye gidicez doktorumuza bu arada kilolar aldı başını gidiyor :)))))))))) 11 kilo aldım inşallah daha almam he he :)))))))))

hiç sorma nurcan kendi kendime yazıp duruyorum bizim hatunların hiç girdiği yok.ne bir cevap ne bir haber.
ayıp oluyor kızlar bi haberdar edin kendinizden.

hiç sorma nurcan kendi kendime yazıp duruyorum bizim hatunların hiç girdiği yok.ne bir cevap ne bir haber.
ayıp oluyor kızlar bi haberdar edin kendinizden.

he he bebişleriyle uğraşıyolar heralde bende yazmak isterim ama anlattıkların bana okadar uzakki şuan hiç bebişim olmadı yaşayan :)))))) artık bidahaki ay ben başlarım sizlere sorular sormaya :)))))

kızlar hiç girmiyosunuz artık topiğiniz çok geride minik kızlarınız nasıl iyiler inşallah benim kızım şuanlık Allahın izni ile iyi sadece kilomuz biraz az 3 gün önce 2779 du yarın yine randevumuz var doktorumuza pazarteside doğumumuz Allahımın izni ile
doğum epidural olacak çok korkuyorum :18::18::18::18::18:

epidural normal doğum dimi canım?ayyy hiç korkma bir çırpıda kurtulursun inş.

yok jayatım epidural sezeyan benimki ama normalide var ben 3 yış önce oğlumu acil doğum yaptığım için sezeryan oldu mecbur buda sezeryan ama napim olsun bu yavrumu sağ sağlim ailmda inşallah

bende sipinal sezeryan olmuştum.bebeğim doğar doğmaz görmüştüm hemen yıkayıp yanıma getirdiler daha beni dikiyorlardı ilk ben görüp kokladım.harika bişeydi.ayyy ne gündü ameliyathanede nasıl ağlamıştım hem mutlu sona ulaşmanın sevinci hemde doğumun heyecanı.ama çok komikti druma ha bire uyuşmadım kesmeyin diyordum onlarda tamam tamam bişey sürüyoruz kesmiyoruz diyordu meğer kesmişlerdi bile beni.çocuğu çıkartırken bir çekiştirme durumu vardı canım yanmadığı halde bağırmıştım hemen yanıma geldiler noldu acımı hissettin diye ama benimki sadece korku tepkileriydi.ztn cesaret iğnesi diye bişey vuruyorlar o hafif sersemletiyor insanı tepkisiz oluyosun ama ona rağmen ben bayağı tepki vermiştim.diğer normal sezeryanı yaşamadım ama benim yaptığım sezeryan daha iyi olduğunu söylediler.keşke cesaretli olup normal yapabilseydim hala ameliyat yerime hafif bastırınca ağrıyor.ve bu göbekte cabası.senin mecbur olmuş.3 gün sonramı yani doğum şimdi.ayyy çok heyecanlandım..yaza kızınla girecen ne güzel..tatil hediyesi..

ay ben herkezden duyuyorum acımıyor diye ama işte genede korkuyorum ben diğer sezeryanı yaşadım acayip canın yanıyo ilk uyandığın zaman ama işte ben ozaman bebeğimin öleceğini duyunca zaten dikiş felan acısı hissetmedim millet yatakta inlerken ben yavrumu bikere oldsun görmek için ta gatanın öbür ucana bebek yoğun bakıma gidiyodum zaten 2 ün öle geçti sonrada kaybettim oğlumu o acıdan gene sezeryan acısını unuttum hatta oğlum ölünce anadolu yakasında avrupa yakasına otobüsle geldim araba istemedi çünkü evime hiç varmak istremiyordum elimde çocuğumun çantaları ile yani böle olunca sezeryan hiç aklımda kalmadı göbek derse o kaldı tabi sezeryandan sanırım bu 2. olunca daha da sarkık olacak ablamı öle ama demiişsşnya yaz hediyesi olacak kızın evet inşallah sağ sağlim gelirse eminim şuan beni korkutan ameliyatı uyuşturmadan bile yapmış olsalar genede banamısın demem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…