ay nurcancım gözün aydın şükür sadece yanlış anlamaymış.inş.başka hiç bir problem yaşamazsın.yeni doğduğunda bütün bebekler çok uyur canım.sestende pek etkilenmezler.dış dünyaya daha pek adepte olamadıkları için.benimkide çok uyurdu.hatta zorla uyandırıp emzirirdim 2 fırt çeker yine uyurdu.ama merak etme bu günler en fazla 1 hafta veya 10 gün sürer.uykusuz geceler yakındırher geçen gün farklı sorunlar çıkar.gaz sancısı falan filan.her anının tadını çıkar.ben o ilk doğduğu kıyafetleri bile kokluyorum daha 9 ay öncesini bile bu kadar özlüyorken ilerde ne olacam bilmiyorum.:2:
nurcancım kızlarımız adaş desene benimkinin adıda nisa.aayyyy öyle çabuk büyüyorlarki ne ara 9 aylık oldu anlamadım bile.daha yeni eşimle konuşuyoduk hergün bir önceki gününü özlüyorum dedi.e peki koca kız olduğunda ne yapacaz dedim.inşallah ALLAH ömür verirde mezuniyetlerini,mürvetlerini,torunlarımızı görürüz.ama her anın tadını çıkar.lohusalığında tadını çıkar.sen değiştin bunu aklına yaz.sen lohusasın ve duyguların tavan yapmış.hamilelik boyunca büyük bir stres yaşadın sağsalim dünyaya getirmek için.ve şimdi doğdu minnacık bir bebek sana muhtaç.bu kadar duygu fırtınası içinde duygusallaşırsın ve saçma sapan şeylere takar eşinin bile değiştiğini sanarsın aslında tek değişen sensin.sen taptaze bir anne ve lohusasın.40ın çıkınca rahatlıcaksın emin ol.ben anne oldum de ve mutlu ol.herşey zamanla yoluna giriyor.içini ferah tut.
evet bambaşka bişey evlat sahibi olmak nurcan mersinlinin dediği gibi bu günlerinin tadını çıkar..neden hala sütün olmadıki humana felan iç ya anne sütü gibisi yok...aptamil premi veriyorsun minik nisaya?
nisa son yılların en popüler ismi heralde benim arkadaşımın kızının ismide nisanur...neyse rabbim sağlık,sıhhat versin evlatlarımıza...
sen nereye gidiyorsun mersinli?biz gidersek temmuzda düşünüyoruz nereye gideceğimizede karar vermedik gitmeyedebilirim mina beni düşündürüyor..eşimin arkadaşı var onunda 2 çocuğu var onlarla gidebiliriz ama daha kesin belli değil..onlar gelezse gitmem heralde yalnız minayla tatil pek olur gibi değil..tatilden bişey anlamayız gibi geliyor..sen gitde bakalım nasıl geçicek..ona göre karar veririz artık:)sen memleketede gidersin heralde anacığını görmeye?
su yok dedi benim dr. kesinlikle ya mama yada anne sütü..ek gıdalardan sonra suya başlanıyor.ek gıdalarada 4.aydan sonra başlanıyor ama anne sütü yeterliyse 6.aydan sonrada başlanıyor canım...
mersinli benim eşim bu yıl tatile pek taraftar değil..çocukla bişey anlamayız diyor..tatile erken gidiyorsunuz kaprisin fiyatları nasıl şuanda?
ben yakın yer istiyorum internetten baktım bir kaç otele ama hepsi uzak arabada yok ondan ne yapıcaz bilmiyorum..
liva orkinos tatil köyü var erdekte bugün orayı araştırıp buldum belki bir ihtimal eşimi ayarlayabilirsem hem idoyla gidiliyormuş belki gidebiliriz..memnun kalmazsak yada kızla rahat edemezsek geri dönebiliriz sonucunda:)
sen başka otel biliyormusun istanbula yakın?antalyada felan buldum birde bodrumda ama uzak işte..birde beyza otel dedi kuzen altınolukda bakalım hangisini ayarlayabilirsek..ya birde bize göre otel aradığımız için zor bulmak..eşimde internetten bulduğumuza pek güvenmiyor araştırmak lazım diyor..işte böleee....
biz bu yıl memlekete gitmeyi düşünmüyoruz hem nede olsa anacığım yanımda:)))
nurcan sen nasılsın annelik nasıl gidiyor minik nisa nasıl?
kızlar selam..nasılsınız..uzun zamandır yazamadım..özür dilerim..çok vaktim olmadı..birde bu siteye girince yazı yazarken kitlenmeler oluyordu..arada okuyup yazamadan çıkıyordum...
nurcancım öncelikle biliyorum çok geç oldu ama seni çook çook tebrik ediyorum..Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi inşallah...
bize gelince gayet iyiyiz..dişlerimiz hala yok...emekleme değilde süürünmelerimiz var..bildiğin komando gibi yerde gidiyo..istediği yere ulaşıyo..sıralamayada başladık ufak ufak..çok kısa tay tayada duruyo.. bu arada anne..baba..dede..mama..gel.. diyor..gel derkende elini açıp kapıyor..geçen hafta dr da kilomuz 9 boyumuzda 72 cm di..çok hareketlendi..çok yoruyor beni..birde fazla düşkün oldu bana..hep beni istiyo..buda benim işime gelmiyo..işimi gücümü yapamıyorum..tatil işini bizde inşallah temmuzda abimlerle planlıyoruz..gittiğimizde değilde arabayla uzun yol nasıl giderim onu düşünüyorum..çünkü arabada hiç durmuyor..kıpır kıpr benim midemi bulandırıncaya kadar..gece yolculuğndanda eşim yüzünden korkuyorum çünkü uyuklayabiliyo..artık sabah ezanlarında çıkarsak bir kısmını uyurken yapabiliriz yolculuğun....
ya mersinli eşimi ayarlayabilsem ki nuh diyor ğeygamber demiyor ..kızım grip oldu yine şimdide tutturmuş ordada üşütür diye..ama kuzenim bu yıl yazlık aldı büyük ihtimal oraya gidicez fakat ben eşim ve kızımla başbaşa tatile gitmek istiyorum bir ayarlayabilsem..
gülincim maşalalh kızının kilosu çok iyi...bende senin gibi kızımla bir yerede gitsek ki eşimi ayarlayabilirmiyim bilemiyorumyolculuk düşündürüyor beni minada pek durmuyor otobüslerde..benim kızım bana değil babasına düşkün.o geldiği vakit kimseyi gözü görmüyor hep babada durucak.ben bile umrunda değilim düşünün..fakat eşim olmayınca bir yere gittiğimizde annem dışında tabiki beni istiyor kimsede durmak istemiyor..
nurcan canım kızım gripti şükür geçti şimdi iyiyiz.zaten kızım iyi olduktan sonra bende iyiyim tüm anneler gibi tabiki:)))testlerinin temiz çıkmasına sevindim sağlıklı,sıhhatli büyüsün inş hayırlı evlat olsun hepimizinkiler...çok ağlıyormu kızın gerçi çok uyuyor diyorsun ki minada öleydi sonra bir başladı susturana aşk olsun..çok zırlak bir kız benimki..neyse olsunlarda biz uğraşalım onları yapana kadarda çok uğraştık sonucunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?