öyle canım ya bence yinelerse gene doktora götür ama kesin doktorda sinirsel ağlatma kızdırma diyecek benim yiğen ağlarken sinirden nefes almayı unutuyordu oazamanda bayılıyorduay nurcan yapmaaa bayılabilirdemi ben çıldırırım öldü diye o zaman.ne siniriymiş bu sinirsel olsun.yoksa bunu kullanıyormu.bide ilkokula daha çook var ben bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu lütfen ALLAHIM.
nurcancım sanada geçmiş olsun..sizinkide aynen görünmez kaza olucakmış..neyseki geçmiş bitmiş....
mersinli canım okurken tüylerim ürperdi..sinirli senin cadın demekki..bende duymuştum böyle vakaları ama üzülme geçer..ama o anı yaşamanız çok kötü olmuş..ben senin yerinde kendimi düşünemiyorum..aynı şeyleri yapardım çünkü çok panik oluyorum bende..Allah bir daha yaşatmasın canım..şimdi cimcimenin her istediğini yapıcaksın mecbur..oda zor iş..ama evlat naparsın..insanın gözü hiçbişey görmez..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..çok zorrr
kızlar dün kızım yandı.çok şükür ağır bişey değil.dün eşimin elinde çay vardı kızımda birden uzendı ve koluna döküldü biraz ama biraz olması bile yetti.ayy kıyamet koptu hemen suya tuttuk ama kıyameti kopardı hemen un serptik iz kalmasın diye saatlerce kucağımızda ağladı zar zor merhem sürdük.yavrum benim nasıl canı yanıyordu hemen bir ağrı kesicide verdim.kucağımızdan inmedi hep ağladı.dikkatini dağıtana kadar canımız çıktı.bir anlık dalgınlık nelere yol açti.kıpkırmızı oldu kolu baloncuk oldu su topladı.hala geçmedi.kolunu gösterip öptürüyor.sadece yatınca merhem sürebiliyoruz.aman dikkat edin kızlar tenleri çok hassas hemen derisi soyuluyor.allah beterinden korusun.
Canıım ben giriyorumda kimse yazmayınca yazmıyorum bugün bizde k.k dan arkadaşlarla buluştuk çok güzeldi ama benim kız çok mız mızya hep bağırdı herkezin ki usluydu negüzel benimki hepsine bedeldi((((
ayy bazen defnede sivriliyo öyle bağırınıyo..insan bi tuhaf oluyo..diğer çocuklar uslu durunca valla ben resmen kıskanıyorum
bu geceyle beraber 3.gecem olacak meme vermeyeli.ilk gece bayağı kıyameti kopardı nerdeyse pes edecektim ama vermedim her seferinde böyle olacak.dün gecede birkaç kere kalktı meme diye tutturdu.ne biberon alıyor,ne bardakta süt alıyor kızlar.o saatte mama yaptım hazırından onuda yemedi demekki aç değil aç olsa yerdi muhakkak.mızmızlanarak uyudu.sabaha 5.30 gibi tam krizi tuttu çizgi film falan açıp dikkatini dağıttım uyudu kendiliğinden.gündüz hiç istemiyor 1 haftadır.ama geceleri krizi tutuyor.alışacak artık bu yola girdim.bir kaç gece zorlar beni sonra düzelir.ayyy kızlar bende aynı dertten muzdaribim.zaten benim kızın lakabı bile var çılgın nisa..ya benim kız resmen çıldırık bişey.artık çocuklu ailelerle görüşmek istemiyorum.çocuk görünce aşırı sevinçten çıldırıyor.koşuyor düşüyor onlar ne yapsa onu yapıyor ve daha tam kendine hakim olamadığı için canını acıtıyor.o gün gezmedeydim çocuklar koltuğa çıkıp zıplıyorlarmış buda çıkmış bir bağırtıyla koştum tepetaklak öyle bir düşmüşki.hadi onu oynamayın dedim bu sefer cocuklar birbirlerini kovalıyor buda koşuyor ama çılgınca bi duvara tosluyor kafası şışıyor,bi yüzüstü düşüyor.mesela parka falan gidiyoruz benimki sevgi pıtırcığı gidip yaşıtlarını buluyor onlarla oynamak istiyor öpüyor falan ya suratsız bir anne babası oluyor kızım gel diyorum gelmiyor bende deli oluyorum ya çocuklar pat diye buna vuruyor düşürüyor.ama kızım düştüğüne değil onları sevmek isterken karşılaştığı bu tavıra ağlıyor.yani çocuklu yerler çok tehlikeli oluyor bizim için.bir yere gidince veya biri bize gelince uykuyu reddediyor.ama uykusuzluktanda aşırı huysuzluk yapıyor tad vermiyor.bide sürekli dibimde ne oyuncakla oyalanıyor ne çizgifilmle oyalnıyor nede başkasıyla sadece onunla ilgilenmemizi istiyor.akşamları babası gelince onunla oynuyor ama hep bende onlarla olacam ya lavaboya bile gidemiyorum hemen peşimde.hele sabahları babamızı yollarken yarım saat uğraşıyoruz yine ağlayarak yolluyoruz.kolay değil milletin çocukalrı gibi benim kızım.bende uslu çocukları kıskanıyorum valla.
mersinli canım hadi biraz daha gayret...başlamışsıinşallah daha fazla sorun çıkarmadan bırakır memeyi..
nurcancım..dr umuz günde 500 gr sütü geçmeyin diyordu...kansızlık yapabiliyormuş...şuan en zor zamanların başındasın canım..üzgünüm..ben defne 1 yaşına gelinceye kadar çok rahatmışım meğer..hele yürümeye başladıktan sonra çok yoruldum..bu aralarda kendi dediğini yaptırma egosu..yaa birde kızdığım zaman hemen dudaklarını uzatıp dudağımdan öpüyo...sevimli şirin görünmeye çalışıyor..sonra sarılıp sırtımı sıvazlıyo..gelde kız şimdi :))) geçen akşam eşimin telefonunu fırlattı hemde güzellikle atma dedi babası..sonra kızdı defneye..bir baba deyişi var..eşimin içi gitti...gidiyo şirinlik yapmaya çalışıyo..eşim dedi dayanamıcam ben gülin ...döndü sarıldı..bu k8ız bizi resmen oynatıyo..hayatta yola gelmez..o bizi getiriyo..
bende minayi emzikten kestim 1 ay felan oluyor.1 hafta felan sıkıntı çektim.onsuz uyumuyordu hiç.yastığa yattiginda meme meme diyordu.biraz zorlandım ama şükür kesildi.emzik yerine bebekle uyumak istedi halada elinde bebekle yada önem verdiği birşeyler uyuyor.
ama ben çok rahatladım kestiğim için.millet daha küçük neden kesiyorsun felan dedi hatta eşim bile ama takmadan yoluma devam ettim:)
koca kızın ağzında hoşuma gitmiyor sokaklarda.bide yerlere düşüp duruyor.
nurcan sende alistirmissin resimlerinde var çok muftelasi oldumu?keserken biraz huysuz da oluyorlar.gerçi 4 yaşına felan geldiğinde kendiliğinden birakiyormus çocuklar.ben o yasa kadar sabredemedim tabi...
neyse daha fazla uzatmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?