Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esmanur su?
Yada esma naz? Bilemedim

İsim diye biliyorum ama şimdi sen böyle sorunca tam da emin olamadım
İsim işte yav, araştır bak güzel de bi anlamı var. Bizim kıza isim ararken görmüştüm de sonra İpek koydum.
Ayy bugunki yorumlar çok iyi.Umay düşünüp ipek koymak.

Hangisini koydunuz konu sahibi bence tek isim en güzeli zaten tek ismiyle hitap ediliyor çok gereksiz iki isim
Kızım çift isimli, 5,5 yaşında doğduğundan beri çift ismini kullanıyoruz. bu sene 3. senesi olacak anaokuluna gidiyor, öğretmenlerinden de rica ettim, onlarda çift isim kullanıyorlar, bunu duyan arkadaşları da yine aynı şekilde davranıyor.
Çift isimli olduğunu bildiğim çocuklara bende her iki ismi ile hitap ederim.

Ahaha test için benim küçüğe cengaver bir isim koydum ilk isim olarak. Yıllar sonra size haksızsınız yazmak için sırf

Yık bütün tabuları hahaha

Elif ismine bayılıyorum mesela kızıma koydum ama Elif te tek başına kullanıldığında öyle oluyor diye inandığımdan yanına daha yumuşak bi isimle dengeledim.
Bilmiyorum ben çok inanıyorum bu konuya

Gönlüne göre isim bulduysan gerisi teferruat :)

Evet ama isimler kısa olmalı.
Belinay azra olarak kullanılacağını ben de sanmıyorum

Bir ismin anlamı,cennetteki kuşun ayağındaki kılcal tüymüş
Bende dini isimler olsun istiyordum,peygamberimizin ailesinden,yada tavsiye ettiği isimlerden seçtim.Ama hem duyulmamış,hem dini isim olsun denilince garabetler çıkıyor ortaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…