- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 31
Bu cook iyiyazmışlar ya cuburalp
Mert ve can cenk gibi isinler biraz yaramaz oluyor sanirimNe tarz istiyon?
Mert yazıyorum ben her erkek ismi isteyene, bir kkcı da koymadı, sen koy bari :)
Ömerşuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
İsim etkiler diyorlar da ben çok inanmıyorum.Mert ve can cenk gibi isinler biraz yaramaz oluyor sanirim
Ayy bugunki yorumlar çok iyi.Umay düşünüp ipek koymak.İsim diye biliyorum ama şimdi sen böyle sorunca tam da emin olamadım
İsim işte yav, araştır bak güzel de bi anlamı var. Bizim kıza isim ararken görmüştüm de sonra İpek koydum.
Benim tanıdığım bütün efe mert gibi isimlere sahip çocuklar dik başlı aşırı yaramaz. Bence çok etkiliyor anlamı karakterine işliyor.İsim etkiler diyorlar da ben çok inanmıyorum.
Hiç bir batıl inancım yoktur net.Ama bu isim olayına inanmasamda önümdeki örnekler o yondeİsim etkiler diyorlar da ben çok inanmıyorum.
Ayni seyi ben yazdım .Tek değilmişim.Ve can cenk gibi isimlerBenim tanıdığım bütün efe mert gibi isimlere sahip çocuklar dik başlı aşırı yaramaz. Bence çok etkiliyor anlamı karakterine işliyor.
Benim tanıdığım bütün efe mert gibi isimlere sahip çocuklar dik başlı aşırı yaramaz. Bence çok etkiliyor anlamı karakterine işliyor.
Kızım çift isimli, 5,5 yaşında doğduğundan beri çift ismini kullanıyoruz. bu sene 3. senesi olacak anaokuluna gidiyor, öğretmenlerinden de rica ettim, onlarda çift isim kullanıyorlar, bunu duyan arkadaşları da yine aynı şekilde davranıyor.Hangisini koydunuzkonu sahibi bence tek isim en güzeli zaten tek ismiyle hitap ediliyor çok gereksiz iki isim
Ahaha test için benim küçüğe cengaver bir isim koydum ilk isim olarak. Yıllar sonra size haksızsınız yazmak için sırf
bak ben öğrendim buğlem
buğlem ne yahu..
Yık bütün tabuları hahaha
Elif ismine bayılıyorum mesela kızıma koydum ama Elif te tek başına kullanıldığında öyle oluyor diye inandığımdan yanına daha yumuşak bi isimle dengeledim.
Bilmiyorum ben çok inanıyorum bu konuya
Kızım çift isimli, 5,5 yaşında doğduğundan beri çift ismini kullanıyoruz. bu sene 3. senesi olacak anaokuluna gidiyor, öğretmenlerinden de rica ettim, onlarda çift isim kullanıyorlar, bunu duyan arkadaşları da yine aynı şekilde davranıyor.
Çift isimli olduğunu bildiğim çocuklara bende her iki ismi ile hitap ederim.
Bir ismin anlamı,cennetteki kuşun ayağındaki kılcal tüymüşCunku biz Türküz. Bebek arabasini el arabasi kadar aliriz cunku buyukse iyidir. Puset ortalama bir sal kadar olmali. Tasin pirlanta olmasi muhim degil en kocamana olmali. Isimde kimselere benzememeli tabi 5 tane bile olur. Muslumanim elhamdulillah ama cennete düşen ilk kuru yaprak diye anlami olan isim vardi ya hu el insaf. Cok dindar iseniz acin sahabe isimleri var halifeler var peygamber isimleri var onlardan koyun
Elif ismine bayılıyorum mesela kızıma koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?