Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba,

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Belinay (kuranda geçiyor anlamı çok güzel netten bakabilirsin)
Defne
Derin
Nehir
Asya
Bade

Sagol cnm amin insallah...belinayin anlami o degilmis cnm kuranda gecmiyomus o yazmislardi bu sitedede,nehir ve asya isimleri cok guzel ozellikle nehir ama en yakin akrabam koydu bende koyarsam bende gordu diycek ama cok begeniyorum nehir ismini

yazdığın isimlerden bende "Azra" yı beğendim..
onun dışındaki önerilerim ise :

• Ece (kızım olursa inşallah koymayı düşünüyorum)
  • Eliz
  • Miray
  • Mira
  • Senem
  • Nil

Evet azra guzel hem kuranda geciyo hem modern duruyo ama kayinvalidemde karisiyo laf ediyo azra azrail gibi hira koy diyo bende diyorum her isme bi kulp bulunur ona bakicak olursak:)

Sagol cnm amin insallah...belinayin anlami o degilmis cnm kuranda gecmiyomus o yazmislardi bu sitedede,nehir ve asya isimleri cok guzel ozellikle nehir ama en yakin akrabam koydu bende koyarsam bende gordu diycek ama cok begeniyorum nehir ismini

zaten çoğu isimin anlamını yanlış yazıyorlar irem ceylin ecrin gibi kuranda geçiyor deniliyor ama geçmiyormuş çok dikkat etmek lazım illa dini bir isim konulmak isteniyorsa diyanet gibi işin ehli kişilere sormak lazım

Meryem Azra güzel bence...
YA DA
Meryem Ela

Aynen cnm katiliyorum sana bende oyle dusunuyorum anlamlarindan emin olmadigimiz isimleri sormak en iyisi

Size katılıyorum bende bu konuda bende sonuna özellikle a eki gelen isimleri basit gibi buluyorum çok gördüğümüz için mi acaba:44:

Galıba öyle bende bılmıyorum ama hoşlanmıyorum cok. Mesela Zeynep ismi de tercih edılen sık duydugum bır ısım ama bayılıyorum. Duru, bade falan da cok var onlarda hoş gelıyor kulaga yıne de, nehir ısmı de cok hos bu arada :)

bütün sayfaları okudum canım meraktan en çok meryem ela ve meryem duru hoş geldi kulağıma. hem meryemi bastırmıyor hemde sönük kalmıyor. meryem azra deyince sanki yanına zorla sıkıştırılmış gibi duruyor azra. sade ama tatlı bir isim olmalı yanına dediğin gibi kısalığı da çok önemliii :)) bize de dua et nolurrr hamilelerin duası kabul olurmuş

Zeynep benim ismim Bazı isimler var ama sonu a ya da e ile biten ama çok hoş duran onları ayırıyorum nehir ve nil isimlerini çok seviyorum bende

Bende iki isim seviyorum hem sunnette oglumada koymadigima cok pismanim zeynep gorumcemin kizinin ismi cnm

Son düzenleme:
Bende iki isim seviyorum ama geçen sayfa da arkadaşın söylediği de mantıklı aslında iki isim uzunsa ikisi de sonradan sorun çıkabilir eşinin soyadıyla bir de kendininkini kullanmak isterse fena Erkeklere yakışıyor ama ikili

Bu arada Nehir ve Nil isimlerini de severim.
Tek heceli isimleri sevmem genelde ama NİL güzel ya.
Nil favorim nasip olurda ilerde bir yavrum olursa tabi önce evlenmem gerekİlk düşünceğim isimdir Nil önceleri Nehir istiyordum ama şimdi Nil daha ağır daha zarif
Evet cok var gorumcemin kizi 8 yasinda , okulda herkezin adi zeynep niye bana bu ismi koydun diyomus :)

Bizim sınıfta da 3 tane falan vardı her gittiğim yerde olur çokca ama memnunduk biz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…