Merhaba,
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Belinay (kuranda geçiyor anlamı çok güzel netten bakabilirsin)
Defne
Derin
Nehir
Asya
Bade
yazdığın isimlerden bende "Azra" yı beğendim..
onun dışındaki önerilerim ise :
- Ece (kızım olursa inşallah koymayı düşünüyorum)
- Eliz
- Miray
- Mira
- Senem
- Nil
Sagol cnm amin insallah...belinayin anlami o degilmis cnm kuranda gecmiyomus o yazmislardi bu sitedede,nehir ve asya isimleri cok guzel ozellikle nehir ama en yakin akrabam koydu bende koyarsam bende gordu diycek ama cok begeniyorum nehir ismini
İsmın sonuna a e eki gelen isimleri pek estetik bulmuyorum, aleyna, alara, dilara, elisa falan gibi, bu benım dusuncem tabı kı.
Meryem Azra güzel bence...allahın izni ile bi kızım olucak doğuma 2 ay var isim bakmaya basladım ama hiç içime sinen isim olmadı daha bir kaç öneri var sizce hangisi güzel...birde ben kızım olursa meryem yanınada güzel bi isim koyarım derdım hep o yuzden meryemin yanına 2. isim olucak ve bazıları göbek adını koy ama kimliğe yazdırma diyor tek isim daha iyi diyolar iki isim güzel değilmi ki kızlar...oğlumun adı bertuğ ona uyumluda olabilir olayabilirde anlamı guzel olsun
düşündüğüm isimler
azra
beril
ırmak
hira
ama daha içime sinen yok eşimde azra olsun diyor...baska isim önerilerinizi bekliyorum
zaten çoğu isimin anlamını yanlış yazıyorlar irem ceylin ecrin gibi kuranda geçiyor deniliyor ama geçmiyormuş çok dikkat etmek lazım illa dini bir isim konulmak isteniyorsa diyanet gibi işin ehli kişilere sormak lazım
Size katılıyorum bende bu konuda bende sonuna özellikle a eki gelen isimleri basit gibi buluyorum çok gördüğümüz için mi acaba:44:
allahın izni ile bi kızım olucak doğuma 2 ay var isim bakmaya basladım ama hiç içime sinen isim olmadı daha bir kaç öneri var sizce hangisi güzel...birde ben kızım olursa meryem yanınada güzel bi isim koyarım derdım hep o yuzden meryemin yanına 2. isim olucak ve bazıları göbek adını koy ama kimliğe yazdırma diyor tek isim daha iyi diyolar iki isim güzel değilmi ki kızlar...oğlumun adı bertuğ ona uyumluda olabilir olayabilirde anlamı guzel olsun
düşündüğüm isimler
azra
beril
ırmak
hira
ama daha içime sinen yok eşimde azra olsun diyor...baska isim önerilerinizi bekliyorum
canımm olmuyoo kiii
Galıba öyle bende bılmıyorum ama hoşlanmıyorum cok. Mesela Zeynep ismi de tercih edılen sık duydugum bır ısım ama bayılıyorum. Duru, bade falan da cok var onlarda hoş gelıyor kulaga yıne de, nehir ısmı de cok hos bu arada :)
Ben de Zeynep ismine bayılırım.Zeynep benim ismimBazı isimler var ama sonu a ya da e ile biten ama çok hoş duran onları ayırıyorum nehir ve nil isimlerini çok seviyorum bende
Ben de Zeynep ismine bayılırım.
iki isim sevmiyorum bana çift kişilik gibi geliyor küçüklüğümden beri hiç sevmedim arkadaşlarım vardı biz farklı bir adla sesleniyorduk aileleri farklı bir adla o zamanlardan kalan bişi galiba
yeni isimlerden hoşlanmıyorum kızım olursa adını Zeynep koyacağım ben fikir olsunpeygamberimizin kızının adı kızını beyaz güvercinim diye severmiş bir kitapta okumuş çok etkilenmiştim o zamandan beri yüreğimde inş kızım olurda koymak nasip olur
Ben de onu yazacaktım. Modası geçmez. Bıkılmaz.Anannemin ismi bana koymuşlar çok memnunum anlamı da söylemi de güzel geliyor kulağa çok var Zeynep ama hiç bıkılmıyor bunun gibi isimlerden
Rabbim insallah en kisa zamanda saglikli bi kiz evlat nasip eder
Ben de onu yazacaktım. Modası geçmez. Bıkılmaz.
Bu arada Nehir ve Nil isimlerini de severim.Bu tarz en azından ileri de kişilerin severek taşıyacağı anlamı olan sırf moda diye koyulmayan isimler gerekli
Anannemin ismi bana koymuşlar çok memnunum anlamı da söylemi de güzel geliyor kulağa çok var Zeynep ama hiç bıkılmıyor bunun gibi isimlerden
Nil favorim nasip olurda ilerde bir yavrum olursa tabi önce evlenmem gerekBu arada Nehir ve Nil isimlerini de severim.
Tek heceli isimleri sevmem genelde ama NİL güzel ya.
Evet cok var gorumcemin kizi 8 yasinda , okulda herkezin adi zeynep niye bana bu ismi koydun diyomus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?