Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnternette kız isimleri oldukça fazla araştırırsaniz rahatça bulabilirsiniz :) bence insanlar isminin anlamını taşıyor, söylenimi kadar anlamına da dikkat etmenizi tavsiye ederim :))

Kiz kardesimde berru ismini bulmus allahin 99 isminden birisiymis hastanedede bi kizda duymustum ben ama oglumla cok benziyo isimler diye dusunmedim bile ama anlami cokguzel sizce berru nasil

İnternette kız isimleri oldukça fazla araştırırsaniz rahatça bulabilirsiniz :) bence insanlar isminin anlamını taşıyor, söylenimi kadar anlamına da dikkat etmenizi tavsiye ederim :))

Evet cnm internette cok bakiyorum artik bakabaka ezberledim hep ayni geliyobana, zaten bende senin gibi dusundugum icin icime sinen isim bulamiyorum

En favori isimlerim, duru, ada, ela.

Elis ismi de hem çok anlamlı hem çok naif. Bence anlamlarına da bakın, isim analizlerine de. etkilediği söyleniyor. Elis ismini taşıyan kadınların %90 ının başarılı, özgüven sahibi ve naif olduğunu, bir de tesadüfi mi bilmem ama gamzeli olduklarını okumuştum mesela.

Ben kendi ismimi çok severim :) eğer kendi adım olmasaydı kesin çocuğuma ÇAĞLA ismini vermek isterdim Belki değerlendirirsin

Komşumuzun kızı var adını Meryem Azra koydu dile de hoş düşüyor açıkçası sırıtmıyor ikisi birden. Bence tercih edebilirsin...

Elisi ilk def duydum yeni dogum yapmis bi yakinim elisa koydu ama sadece elis daha guzelmis...evet isim analiizlerinide okuyorum cok inceledigim icin kararsizim ya zaten :)

Merhaba,

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Belinay (kuranda geçiyor anlamı çok güzel netten bakabilirsin)
Defne
Derin
Nehir
Asya
Bade

hafsaaaaa :) bayılıyorum hafsa ismine kızım olursa bu ismi vereceğim inşallah:)

İsmın sonuna a e eki gelen isimleri pek estetik bulmuyorum, aleyna, alara, dilara, elisa falan gibi, bu benım dusuncem tabı kı.

Size katılıyorum bende bu konuda bende sonuna özellikle a eki gelen isimleri basit gibi buluyorum çok gördüğümüz için mi acaba:44:

Komşumuzun kızı var adını Meryem Azra koydu dile de hoş düşüyor açıkçası sırıtmıyor ikisi birden. Bence tercih edebilirsin...

Hep meryem azra dedim sonra hira cikti aklimi karistirdi benim degisik ve kibar bi isim hira bide kizim buyunyunce begenirmi diyede dusunuyorum

Son düzenleme:

yazdığın isimlerden bende "Azra" yı beğendim..
onun dışındaki önerilerim ise :

• Ece (kızım olursa inşallah koymayı düşünüyorum)
  • Eliz
  • Miray
  • Mira
  • Senem
  • Nil

iki isim sevmiyorum bana çift kişilik gibi geliyor küçüklüğümden beri hiç sevmedim arkadaşlarım vardı biz farklı bir adla sesleniyorduk aileleri farklı bir adla o zamanlardan kalan bişi galiba

yeni isimlerden hoşlanmıyorum kızım olursa adını Zeynep koyacağım ben fikir olsunpeygamberimizin kızının adı kızını beyaz güvercinim diye severmişbir kitapta okumuş çok etkilenmiştim o zamandan beri yüreğimde inş kızım olurda koymak nasip olur

valla 2 isim olayını ben de çok seviyorum ama kadınlarda sorun çıkarabiliyor ileride evlendiğinde hem kendi hem eşinin soy adını kullanmak isteyince ispanyol ismi gibi uzuuun uzun.
isim olayına gelince
Berrin,Nehir,Doğa,İklim,Katre,Derin,Duru,Neva,Tutku,Belgin(çok oturaklı bir isim ),Beril

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…