eşinizle ikinizin isimlerinden bir kız ismi türetseniz tabi oluyorsa :)
İnternette kız isimleri oldukça fazla araştırırsaniz rahatça bulabilirsiniz :) bence insanlar isminin anlamını taşıyor, söylenimi kadar anlamına da dikkat etmenizi tavsiye ederim :))
Sagol cnm hepsi cok guzel begendigim isimler iyice kararsiz kaliyorum ben
En favori isimlerim, duru, ada, ela.
Elis ismi de hem çok anlamlı hem çok naif. Bence anlamlarına da bakın, isim analizlerine de. etkilediği söyleniyor. Elis ismini taşıyan kadınların %90 ının başarılı, özgüven sahibi ve naif olduğunu, bir de tesadüfi mi bilmem ama gamzeli olduklarını okumuştum mesela.
benim doğmamış bebeğimin ismi hazır..
Zeynep zehra
Ben kendi ismimi çok severim :) eğer kendi adım olmasaydı kesin çocuğuma ÇAĞLA ismini vermek isterdimBelki değerlendirirsin
Elisi ilk def duydum yeni dogum yapmis bi yakinim elisa koydu ama sadece elis daha guzelmis...evet isim analiizlerinide okuyorum cok inceledigim icin kararsizim ya zaten :)
İsmın sonuna a e eki gelen isimleri pek estetik bulmuyorum, aleyna, alara, dilara, elisa falan gibi, bu benım dusuncem tabı kı.
Komşumuzun kızı var adını Meryem Azra koydu dile de hoş düşüyor açıkçası sırıtmıyor ikisi birden. Bence tercih edebilirsin...
allahın izni ile bi kızım olucak doğuma 2 ay var isim bakmaya basladım ama hiç içime sinen isim olmadı daha bir kaç öneri var sizce hangisi güzel...birde ben kızım olursa meryem yanınada güzel bi isim koyarım derdım hep o yuzden meryemin yanına 2. isim olucak ve bazıları göbek adını koy ama kimliğe yazdırma diyor tek isim daha iyi diyolar iki isim güzel değilmi ki kızlar...oğlumun adı bertuğ ona uyumluda olabilir olayabilirde anlamı guzel olsun
düşündüğüm isimler
azra
beril
ırmak
hira
ama daha içime sinen yok eşimde azra olsun diyor...baska isim önerilerinizi bekliyorum
Allah kucagina almayi nasip etsin cnm iki isimdecok guzel ben zeynep ismini cok olmasina ragmen begeniyorum ama gorumcemin kizinin ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?