- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Ya sen nasıl annesin.kocan rahat etmesin diye onlardan intikam alacaksın diye daha el kadar bebenimi kullanacaksın.tüh senin analığına.şu sitede evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hiç tanımadığı insanlardan dua isteyen onca yürek var be.29aylık yavrumu hala koynumda uyutuyorum bütün gece nefes alıyormu diye kontrol ediyorum.dünya yansa umurumda değil sadece evladım için yaşıyorum senin vicdanın nerde be kadın.Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Münasip bi tarafını kes eline ver o zaman keyif yapamasın.Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
Sevgili arkadaşım anne lafını böyle biri için kirletmeyin nolur.o yavrucağı çocuk esirgeme kurumuna verseler ordaki temizlik görevlisi bile bundan iyi anne olur.İnanamıyorum bir annenin bu cümleyi kurabildiğine. Siz eşiniz rahat etmesin diye evladınızı ona bırakmayı düşünüyorsunuz yani öyle mi? Başkasının başına sarılacak dert olarak mı görüyorsunuz 15 aylık yavruyu? Yazık.
Onu rahatsız edicem diye kızından da ol kızında beni niye bıraktın diye düşman olsun sana ordakiler doldursun sana karsı bunu mu istiyorsunBoyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Sen o masum muhtaç bebeği babasının rahatı bozulsun diye bırakırsan ilerde birgün şimdi senin dediğin gibi benim bir annem var bana destek demicek.O arabayi aldigin dan beri boyle cebine 2 kurus para girince kendini birsey sanmaya basladi ailesi zaten hep destek benim annemden baska kimsem yok herkez destek degil kostek oraya gidince yasiuxagim trajedileri dusunuyorum ben aglarken yavrum gozumun icine bakicak herkez bir yerden laf sokucak olmek istiyorum ama rabbime inancimdan yapamiyorum
Helal sana arkadaşımSiz kendi rahatlığını düşünen anneligin ne olduğunu benimseyememiş bencil egoist bir kadınsın
Aynı fikirdeyimherkes sağlıklı düşünmediğini iddaa etmişte bence gayette sağlıklı düşünüyorsun. Bilinçli yapıyorsun bunu. Ayak bağımdan kurtulayım ohh yeni hayat
Hatamı?Ya allah askina insanlari suclamak ne kadar kolay dimi ben sadece sorunlarima cozum bulmaya calisiyorum lutfen sinirlerimi bozucaksan bir daha yorum yapma ne yasadigimi bilemezsin tamm mi sen kimse tarafindan hic sucun yokken kitlendin mi bir odaya ocak ayinin ortasinda kapilarda kaynanan kapiyi acsin diye bekledin mi yorum yapma sen hic mi hata yapmadin?cok mu mukkemmelsin ben her gece ruyamda bebek sesiyle uyaniyorum.
Kendi doğurduğu çocuğu 15 aylıkken yük görüpte kocasından intikam almak için kullanabilecek bir kadın mümkünse başkalarının masum evlatlarına bakmasın yaaBebeğinizi cebinde prezervatif taşıyan adama mı emanet edip iyi bakıldığından emin olacaksınız. ...
Çocuk yurtlarında kreşlerindd bakıcılık yapabileceğiniz yerler bulursunuz
çocuğunuzda sizle gelir gerekirse ama anneden mahrum kal mamalı ...
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Şuanda annemin evindeyim ve melegim yanimda onu asla birakmiycam benim kafami karistiranlarla arama mesafe koydumSonuç ne oldu ya merak ettim miniğin akıbetini?
Canım ben kızımı yük görmüyorum sadece kafa cok karismisti ama simdi iyiyim kizimda yanimdaKendi doğurduğu çocuğu 15 aylıkken yük görüpte kocasından intikam almak için kullanabilecek bir kadın mümkünse başkalarının masum evlatlarına bakmasın yaa
icinde bulundugum durum basina gelmedigi icin anlamani beklemiyorum.cahildim anlamiyomusun?her gece ruyalarima giriyo ben cok mu rahatim saniyosun ben kime anlatiyorum ki?rabbim kimsenin basina vermesin anlamanida beklemiyorumKaynana zoruyla kürtaj oldum,ben kürtaj olurken o sigara tüttürüyomuş...olmasaydın.doktora hemşireye durumu anlatıp polisi aratamadınmı,hadi diyelim polisi karıştırmak istemedin hastanenin arka kapısından kaçamadınmı.ananın yanına gidemedinmi,hadi diyelim seni bulurlar diye annene gitmedin sığınma evine gideydin.bırak maval okumayı uykunda karnını kesip çocuğunu mu çıkaracaktı kaynana........ben aciz bir kulum benim bile adaletim bunları kabullenmiyo ya Rabbim........
canım ya çok saol Burda bazı insanlar anlamadan dinlemeden o kadar olumsuz yorum yapiolar ki morelimi altust ediyolar ben sadece manevi destek istedik ama yanlis yerde aramisim 15 gundur annemlerdeyim ve msj ustune mesaj arayip ikide bir affedin beni ben seni aldatmadim felan dio artik uzulmuyorum kizimin rabbim rizkini verir insallah ben giymesemde yemesem de olur olmem ya sanki ilk annesi babasi ayrilan biz degiliz ya annanesi dedemler herkez dort donuyo cevresinde kizimda gayet mutlu gorunuo allaha sukurben eminim kızınıza çok değer veriyorsunuzdur doğrusu d abu zaten. şu an kafa karışıklığı yorgunluk ve nefretten dolayı böyle saçmalamışsınız.
ama kızınız çok değerli ve siz çok şanslısınız ki evladınız sağlıklı . o yüzden bırakın ne hali varsa görsün asla çocuğunuzdan vazgeçmeyin. eşiniz zaten kendince gönlünü eğlendirdikten sonra! kızını ve eşini kaybettiği için gününü görecektir fazlasıyla. kendinizi onun nasıl olduğunu merak ederek , acı çekmesini isteyerek yormayın. kızınızla mutluluğunuza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?