kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ya sen nasıl annesin.kocan rahat etmesin diye onlardan intikam alacaksın diye daha el kadar bebenimi kullanacaksın.tüh senin analığına.şu sitede evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hiç tanımadığı insanlardan dua isteyen onca yürek var be.29aylık yavrumu hala koynumda uyutuyorum bütün gece nefes alıyormu diye kontrol ediyorum.dünya yansa umurumda değil sadece evladım için yaşıyorum senin vicdanın nerde be kadın.
Kocana söyle o yavrucağızı seni aldattığı pisliğe versin eminim o bile senden daha çok sahiplenir

Sevgili arkadaşım anne lafını böyle biri için kirletmeyin nolur.o yavrucağı çocuk esirgeme kurumuna verseler ordaki temizlik görevlisi bile bundan iyi anne olur.
Aaa şimdi bunu okursa vazgeçer bebeği bi cami avlusuna filan bırakır

Bir bebek doguruluyor sizde kalmalı tabiki esiniz nafaka verir gül gibi geçirirsiniz

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Onu rahatsız edicem diye kızından da ol kızında beni niye bıraktın diye düşman olsun sana ordakiler doldursun sana karsı bunu mu istiyorsun

Sen o masum muhtaç bebeği babasının rahatı bozulsun diye bırakırsan ilerde birgün şimdi senin dediğin gibi benim bir annem var bana destek demicek.
Sende çocuğunun gözünün önünde ağlama.benim Abi'm yengemi aldattı yengemide boşandı.iki yeğenimide bırakmadı yengem.yeğenlerim yengemin gözünde bir damla yaş görmedi 8 yıl oldu.yengem üzülmedimi peki ağlamadımı hemde ne kadar çok kanser tedavisi olacak kadar çok.
Yok laf sokacaklarmış yok bilmem ne sende sokturma o zaman.el kadar bebeği anasız bırakmaya cesaretin varda insanlara iki çift laf söyleyip sustarmayamı yok.
Ne zaman öleceğine Allah karar verir,aldatıldı diye ölen hiç duymadım ama anası bıraktı diye ölen duydum,babası bakmadı diye ölen duydum,üvey annesinin öldürdüklerinide duydum.
O evlat sana Allah I'n emaneti yarın onun yüzüne nasıl bakacaksın acaba
Rabb'ine inancın varsa önce bi ana ol ana

Hatamı?
Hata yaparsın özür dilersin durumu düzeltirsin.
Hadi özür dile bakiim kıydığın o can geri gelecekmi.
Sen varya ay kafam karışıktı kızımdanda kurtuldum dersin bikaç ay sonra o duyduğun bebek sesinin yanına kızınızda sesi eklenir.birde savunulacak bir tarafın var gibi insanlara çemkiriyorsun ya utanmadan.

Kendi doğurduğu çocuğu 15 aylıkken yük görüpte kocasından intikam almak için kullanabilecek bir kadın mümkünse başkalarının masum evlatlarına bakmasın yaa

Kaynana zoruyla kürtaj oldum,ben kürtaj olurken o sigara tüttürüyomuş...olmasaydın.doktora hemşireye durumu anlatıp polisi aratamadınmı,hadi diyelim polisi karıştırmak istemedin hastanenin arka kapısından kaçamadınmı.ananın yanına gidemedinmi,hadi diyelim seni bulurlar diye annene gitmedin sığınma evine gideydin.bırak maval okumayı uykunda karnını kesip çocuğunu mu çıkaracaktı kaynana........ben aciz bir kulum benim bile adaletim bunları kabullenmiyo ya Rabbim........

Boyle bır cumle kurmanız bıle cok cok saçma, sırf o rahat etmesın kızıyla ugrasssın diye bunu nasıl dusunebılırsınız?

İcimde old
icinde bulundugum durum basina gelmedigi icin anlamani beklemiyorum.cahildim anlamiyomusun?her gece ruyalarima giriyo ben cok mu rahatim saniyosun ben kime anlatiyorum ki?rabbim kimsenin basina vermesin anlamanida beklemiyorum

ben eminim kızınıza çok değer veriyorsunuzdur doğrusu d abu zaten. şu an kafa karışıklığı yorgunluk ve nefretten dolayı böyle saçmalamışsınız.
ama kızınız çok değerli ve siz çok şanslısınız ki evladınız sağlıklı . o yüzden bırakın ne hali varsa görsün asla çocuğunuzdan vazgeçmeyin. eşiniz zaten kendince gönlünü eğlendirdikten sonra! kızını ve eşini kaybettiği için gününü görecektir fazlasıyla. kendinizi onun nasıl olduğunu merak ederek , acı çekmesini isteyerek yormayın. kızınızla mutluluğunuza bakın.

Canım ya
canım ya çok saol Burda bazı insanlar anlamadan dinlemeden o kadar olumsuz yorum yapiolar ki morelimi altust ediyolar ben sadece manevi destek istedik ama yanlis yerde aramisim 15 gundur annemlerdeyim ve msj ustune mesaj arayip ikide bir affedin beni ben seni aldatmadim felan dio artik uzulmuyorum kizimin rabbim rizkini verir insallah ben giymesemde yemesem de olur olmem ya sanki ilk annesi babasi ayrilan biz degiliz ya annanesi dedemler herkez dort donuyo cevresinde kizimda gayet mutlu gorunuo allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…