kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Bunlarin mezhepleri genis esimim ailesine soyledigim halde orali bile olmadilar zamaninda kayinpederim kaynanamida aldatmis esim askerdeyken beni ocak ayinin ortasinda kapilarda bekleten kadin sirf kendide yasadi diye sabret kizim dedi sok oldum basta benim evlenmem yanlisti zaten cok yanlis bir evlilik yaptim cok cunku benim ailem dinine cok bagli bir aile ama onlar oyle degil genis insanlar icinde allah sevgisi olmayan insanlar herseyi yapar kucucuk bir bebege kiyanda ne bekliyorum ki ama en az onun kadar sucluyum ben cayir cayir yanicam ateslerde ben o kurtaj masasinda hungur hungur aglarken o kardesiyle asagida sigara icmis kardesiyle guluyomus ben iste yukarda aglamaktan canim cikti narkoz halinde bile gozumden patir patir yas akmis kurtajdaki doktorlar hemsireler hep aglamis benim duygularimla oynadi sonradan kafasinami dank etti yoksa parami ve bileziklerimi istedimdemi yumusadi 6 ay pesimden kostu bilinmez 1tlsine olur geberir bu pislikler

Buraya daha yazsam cilt cilt ansiklopedi olur benim tum psikolojim bozul kimyam degisti ya kafama takmiyim diyorum ama olmuyo esimin yaptiklari saglikli bir insanin yapabilecegi seyler degil ben hangi akla hizmet boyle bir dusunce icime kapilip kizimi onlara vermeyi dusundum buda ayri bir sacmalik ama aklim basima geldi savasicam pes etmiycem ben babasiz buyudum babam vefat etti annem erkek gibidir ekmegini tastan cikarir bizi de hicbir zaman babamin ailesine vermedi cok istediler ama yok dedi tek kuruslarinada tenezzul etmedi acimiz dan olmeyiz ya rabbim verir rizkini kendimden cok utaniyorum boyle bir konu actigim icin kizim gozlerimin icine bakarken ben orda karnimi doyururken yapamam ki zaten olurum onsuz ben

Haklisin keske insanlar anne ve babasini secebilse keske hayat bayram olsa ama inan kizim gozlerimin icine bu sekilde bakarken benim karnim tokken onunki acmi diye dusunmekten geceler boyu sabaha kadar aglamaktan cigerim sokulurcesine ben kizimdan ayrilamam suanda ne kadar sacma bir konu oldugunu cok iyi anliyorum ben gercekten saglikli dusunemiyorum ama zamanla gecicek tum bunlarin hepsi esim yanimda olsada olmasada ben kizimla cok mutlu olucam

Ne gördüklerini ben size söyleyeyim. Verilen ifadelere bir şekilde ulaştığı için tehdit ettiği insanlar şahitlik yapmaktan vazgeçti. Ifadelerini geri çektiler. Beyefendi devlet kademesinde çalışan oldukça nüfuzlu bir personel. Hani hayatta bu şekilde bir şey yapmayacağını umduğunuz kendini toplumda maskelemiş canavar tipler var ya onlardan. Arkadaşım eşinin isteğiyle evliliği boyunca çalışmadı ve üzerine kayıtlı bir mal varlığı yok. Ailesinin yanına döndü. Beyefendinin çevirdiği dalavereler yüzünden gitmesi gereken pedagog görüşmesine gidemedi.
Pedagog raporunda olumsuz çıkan çocuğun yaşayacağı evin ve annenin ekonomik düzeninin çocuğa bakmak için yeterli olmaması ve babanın yanında çocuğun kurulu bir düzenin ve babanın ekonomik durumunun ve mal varlığının gayet iyi düzeyde olması. Keşke dediğiniz gibi bir bit yeniği olsa, keşke gerçekten iffetsizlik etmiş olsaydı. O adama her türlüsü haktı. Kimse kusura bakmasın. Ancak ne yazık ki, toplumun suçlayan parmağı her daim kadını gösteriyor. Hele ki karşınızda sizden daha güçlü, üstüne sizi çaresizleştirmiş insanlar varsa.

Eger duygusal bir çözüm istiyorsan kızını yanina al eğer fikrine göre çözüm arıyorsan çocuğu koruyucu aileye ver.çünkü diyorsun ki kisaca ben ona bakmaya güvenmiyorum kendime.babası tarafında zaten sefil olur. Annelerin yüzde doksan besi duygusal karar verir.yüzde dördü koruyucu aile yurtta ben olmasamda karnı tok üstü pek olsun der.yüzde biri yanan tencere gibi elime yapışmadan nereye atsam diye düşünür.çocuk senin karar senin

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Demekki sen kizini dusunmuyosun esine hayati zindan etme derdindesin... Bence kendini kandiriyosun kizimin mutlulugu vs diyerek ama oyle degilmis isin asli...

Benim ablamda defalarca boşanma kararı ile anne evine gitti eniştem kendisini tek bir kadınla yaklaşık 4 yıldır aldatıyor ama ablam bir kere olsun çocuklarını bırakmayı düşünmedi bile yaradan elbet elini uzatıyor bence siz önce vicdanınıza danisin

Allah hepimizden razı olsun.gelişmeler gayet iç açıcı bence. çok sevindim senin adına. sevmese, seni istemese inceldiği yerden kopsun mantığıyla umursamaz tavrını devam ettirebilirdi. ama bak işte gelmiş yanına. daha da ısrarcı olursa çocuğun için ve hatta kendin için bir şansı daha hak ediyor aslında. çünkü bu flört değil, evlilik..ama o şansı ona vermesen bile eşine hissettirdiğin mesaj çok isabet olmuş. sen umurumda değilsin, benim için önemli olan tek şey evladım mesajın. umarım seni bu kadar üzdüğüne pişman olur ve herşey hallolur.

Gmrünce yazayım dedim kaza falan mı? Büyük geçmiş olsun.

Cok vaktim olmuyor tek tek herkesi alintilayamadim. Hepinize tesekkur ederim. Kaza degil, organ yetmezligi yasayan valideme esim organ verdi. Sonrasinda komplikasyonlar gelisti. Yogun bakimdalar hala. Dua edin bol bol. Zira cok ihtiyacim var. Arkadasin konusunu sabote ettim kusura bakma arkadasim.

Psikolojin bozuldugu icin bole dusunebilirsin ama ilerde pisman olacagin karar evladindan ayrilmak olur dusunsene rabbim sana dogurma ozelligi verio erkege degil neden?annenin onu olumden baska asla birakmayacgini bildiginden emin ol ayrilsan bile rabbim evladindan ayrilmadigin icin bi sekilde sana o sabi hatrina onunu acar.sen icini ferah tut..

Zaten burda yaziosun ama onun uyurken yuzune bak o an verdigini bida goremiycegini dusun kararinn nekdr icini acittigini anliycaksin

boyle bı soru sorduguna ınanamıyorum
tabıkı cocuk sende kalıcak
sana ıhtıyacı var

Canim ken dini suclama kolay birsey yasamiyorsun farkli tepkiler vermen normal..esinin canini yakmak istiyorsan delil topla tazminatini nafakani fazlasyla alirsin.hemde rezil olur omur boyu bu damgayla yasar.
Rabbim acil sifalar versin ne kusuru canim
Ewt haklisin kendimi cok sucladim yetmiyomuyum diye sustum olmadi konustum olmadi ayaklarini bile yi
Canim cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin olur mu oyle sey ne kusuru

Padegog görüşmesine gitmemek kilit nokta. Hangi pedagoga sorarsan sor çocuğu için savaşmak istemeyen, velayeti babasına vermeye meyilli, sorumluluk alamayacak bir anne izlenimi çizdiğini zaten söyler bu durumda. Yazdıkça yapılan hatalar çıkıyor ortaya.Çok özür dilerim ama ben hukuksal olarak irdeliyorum konuyu ve bir mantığa oturtmaya çalışıyorum, sen duygusal olarak bakıyorsun ve hataları göremiyorsun ayrı düştüğümüz nokta bu. Yazdığım mesajda arkadaşını suçladığımı nereden çıkarttın onu da zaten anlayamadım ama neyse. Dediğim gibi allah karşısına hayırlı insanlar çıkartsın, çok zor bir durum.Sevgiler

Sen bilirsin en iyisini ama .evladını ne olursa olsun birakma .yakın arkadaşımdan biliyorum tek dediği laf su .anne olsam ben birakmazdim çocuğumu .kendi annesi onu babasına bırakmış .anne bambaşka bişey 15 aylık bu çocuğun babadan çok anneye ihtiyacı var

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum

Kendi hırslarınız için bebeğinizi resmen araç olarak kullanıyorsunuz. Eşiniz boşanmak istemeseydi eminim ki siz "Bebeğim için boşanmıyorum" diye aldatılmaya da göz yumup boşanmazdınız; aldatılmanın hıncını da eşinizden değil, diğer kadından çıkarırdınız.

Çok duygulandım gerçekten...
Allah babaannenizin mekanını cennet eylesin inşallah.

O degil de sana da iyilik yaramamis.esin ne guzel bir teklifte bulunmus daha ne istiyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…