- 19 Nisan 2016
- 77
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Bunlarin mezhepleri genis esimim ailesine soyledigim halde orali bile olmadilar zamaninda kayinpederim kaynanamida aldatmis esim askerdeyken beni ocak ayinin ortasinda kapilarda bekleten kadin sirf kendide yasadi diye sabret kizim dedi sok oldum basta benim evlenmem yanlisti zaten cok yanlis bir evlilik yaptim cok cunku benim ailem dinine cok bagli bir aile ama onlar oyle degil genis insanlar icinde allah sevgisi olmayan insanlar herseyi yapar kucucuk bir bebege kiyanda ne bekliyorum ki ama en az onun kadar sucluyum ben cayir cayir yanicam ateslerde ben o kurtaj masasinda hungur hungur aglarken o kardesiyle asagida sigara icmis kardesiyle guluyomus ben iste yukarda aglamaktan canim cikti narkoz halinde bile gozumden patir patir yas akmis kurtajdaki doktorlar hemsireler hep aglamis benim duygularimla oynadi sonradan kafasinami dank etti yoksa parami ve bileziklerimi istedimdemi yumusadi 6 ay pesimden kostu bilinmez 1tlsine olur geberir bu pisliklerAllah razi olsun cok tessekkur ederim beni cok iyi anlamissin hic kendi egonu tatmin etmeye calismadan sadece yardimci olmaya calistigin icin sonsuz tessekkurler keske senin gibi bir arkadasim olsa.bugun esimle konustum beni sevmiyosun anliyorum bana karsi ilgisizsin bunuda anliyorum ama kizimizin bir sucu yok istedigini yap saat kacta geldigin ne yaptigin umrunda degil ama kizimizi harcama bizim yiyicegimizi icicegimizi getir kizina baba yoklugu hissettirme baska birsey istemiyorum dedim bu sefer basladi ben seni aldatmadim demeye ama dusunuyorum bir insan hem cok ilgisiz olup hemde ust uste baskalarindan msjlar gelmeler cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla konusma dedigim halde konusmasi kadinda esimde o kadar yuzsuz ki kadini arayip ben konusmanizi istemiyorum dedigim halde esimin tel baska isimde kaydetmesi ve hafizamin guclu olmasindan sansli oldugum icin fark etmem prezervatif icin seni denemek icin koydum demesi hic mantikli degil buna cocuklar bile inanmaz inanmiyorumda affedecek kadar temiz kalpliyim ama tekrar guvenecek kadar aptal degilim gelmis gece ustumu ortuyo yanima yatmaya calisiyo istemiyorum bana dokunma dedim 1 aydir koltukta yatio unuversiteyi bitirmeme 1 sene var ona ihtiyacim oldugunu saniyo kizim kres yasina kadar sabredicem ve bu pislikten yikanicam ne beni nede kizimi haketmiyo asalik kendimi sucluyorum nasil boyle bir aileyle evlendim diye
Buraya daha yazsam cilt cilt ansiklopedi olur benim tum psikolojim bozul kimyam degisti ya kafama takmiyim diyorum ama olmuyo esimin yaptiklari saglikli bir insanin yapabilecegi seyler degil ben hangi akla hizmet boyle bir dusunce icime kapilip kizimi onlara vermeyi dusundum buda ayri bir sacmalik ama aklim basima geldi savasicam pes etmiycem ben babasiz buyudum babam vefat etti annem erkek gibidir ekmegini tastan cikarir bizi de hicbir zaman babamin ailesine vermedi cok istediler ama yok dedi tek kuruslarinada tenezzul etmedi acimiz dan olmeyiz ya rabbim verir rizkini kendimden cok utaniyorum boyle bir konu actigim icin kizim gozlerimin icine bakarken ben orda karnimi doyururken yapamam ki zaten olurum onsuz benBunlarin mezhepleri genis esimim ailesine soyledigim halde orali bile olmadilar zamaninda kayinpederim kaynanamida aldatmis esim askerdeyken beni ocak ayinin ortasinda kapilarda bekleten kadin sirf kendide yasadi diye sabret kizim dedi sok oldum basta benim evlenmem yanlisti zaten cok yanlis bir evlilik yaptim cok cunku benim ailem dinine cok bagli bir aile ama onlar oyle degil genis insanlar icinde allah sevgisi olmayan insanlar herseyi yapar kucucuk bir bebege kiyanda ne bekliyorum ki ama en az onun kadar sucluyum ben cayir cayir yanicam ateslerde ben o kurtaj masasinda hungur hungur aglarken o kardesiyle asagida sigara icmis kardesiyle guluyomus ben iste yukarda aglamaktan canim cikti narkoz halinde bile gozumden patir patir yas akmis kurtajdaki doktorlar hemsireler hep aglamis benim duygularimla oynadi sonradan kafasinami dank etti yoksa parami ve bileziklerimi istedimdemi yumusadi 6 ay pesimden kostu bilinmez 1tlsine olur geberir bu pislikler
Haklisin keske insanlar anne ve babasini secebilse keske hayat bayram olsa ama inan kizim gozlerimin icine bu sekilde bakarken benim karnim tokken onunki acmi diye dusunmekten geceler boyu sabaha kadar aglamaktan cigerim sokulurcesine ben kizimdan ayrilamam suanda ne kadar sacma bir konu oldugunu cok iyi anliyorum ben gercekten saglikli dusunemiyorum ama zamanla gecicek tum bunlarin hepsi esim yanimda olsada olmasada ben kizimla cok mutlu olucamİnsanlar anne olmak istediklerinde güvenilirliği, geçerliliği ispatlanmış sağlam psikolojik testlere tabi tutulsunlar lütfen
Bu testlerden geçenlere, çocuk gelişimi, eğitimi , psikolojisi vs gibi konularda eğitim verilsin.
Bu ne ya..
Sizin durum ekstrem ve baştan sona yanlışlarla dolu. Örneğin şahitleri, kendisini ve ailesini ölümle tehdit etmek gibi, bunca delil eğer yok sayılabiliyorsa orada bir bit yeniği vardır kusura bakmayın. Devletimiz çoğu zaman kadının yanında durmuyor bu bir gerçek ama bu kadar uzun boylu değil. Sizin şahit olamadığınız ve sizden gizlenmiş şeyler var burada, aksi takdirde herşey kadından yanayken böyle bir durum mümkün değil. Dengenin babaya dönmesi için çok geçerli bir sebep gerekiyor.Günümüzde hukuken iffetsiz yaşayan kadının çocuğunun velayeti babaya verilir kuralı dahi değişti. Pedagogların neden arkadaşınızın hakkında olumsuz rapor yazdığı burada kilit nokta olmuş. Ne gördüler? Burasını ancak arkadaşınız bilir. Acı ama gerçek... Bu arada adam sağlam bir pislikmiş, allah arkadaşının karşısına hayırlı insanlar çıkartsın bundan sonra...
Demekki sen kizini dusunmuyosun esine hayati zindan etme derdindesin... Bence kendini kandiriyosun kizimin mutlulugu vs diyerek ama oyle degilmis isin asli...Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Allah hepimizden razı olsun.gelişmeler gayet iç açıcı bence. çok sevindim senin adına. sevmese, seni istemese inceldiği yerden kopsun mantığıyla umursamaz tavrını devam ettirebilirdi. ama bak işte gelmiş yanına. daha da ısrarcı olursa çocuğun için ve hatta kendin için bir şansı daha hak ediyor aslında. çünkü bu flört değil, evlilik..ama o şansı ona vermesen bile eşine hissettirdiğin mesaj çok isabet olmuş. sen umurumda değilsin, benim için önemli olan tek şey evladım mesajın. umarım seni bu kadar üzdüğüne pişman olur ve herşey hallolur.Allah razi olsun cok tessekkur ederim beni cok iyi anlamissin hic kendi egonu tatmin etmeye calismadan sadece yardimci olmaya calistigin icin sonsuz tessekkurler keske senin gibi bir arkadasim olsa.bugun esimle konustum beni sevmiyosun anliyorum bana karsi ilgisizsin bunuda anliyorum ama kizimizin bir sucu yok istedigini yap saat kacta geldigin ne yaptigin umrunda degil ama kizimizi harcama bizim yiyicegimizi icicegimizi getir kizina baba yoklugu hissettirme baska birsey istemiyorum dedim bu sefer basladi ben seni aldatmadim demeye ama dusunuyorum bir insan hem cok ilgisiz olup hemde ust uste baskalarindan msjlar gelmeler cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla konusma dedigim halde konusmasi kadinda esimde o kadar yuzsuz ki kadini arayip ben konusmanizi istemiyorum dedigim halde esimin tel baska isimde kaydetmesi ve hafizamin guclu olmasindan sansli oldugum icin fark etmem prezervatif icin seni denemek icin koydum demesi hic mantikli degil buna cocuklar bile inanmaz inanmiyorumda affedecek kadar temiz kalpliyim ama tekrar guvenecek kadar aptal degilim gelmis gece ustumu ortuyo yanima yatmaya calisiyo istemiyorum bana dokunma dedim 1 aydir koltukta yatio unuversiteyi bitirmeme 1 sene var ona ihtiyacim oldugunu saniyo kizim kres yasina kadar sabredicem ve bu pislikten yikanicam ne beni nede kizimi haketmiyo asalik kendimi sucluyorum nasil boyle bir aileyle evlendim diye
Gmrünce yazayım dedim kaza falan mı? Büyük geçmiş olsun.
Canim ken dini suclama kolay birsey yasamiyorsun farkli tepkiler vermen normal..esinin canini yakmak istiyorsan delil topla tazminatini nafakani fazlasyla alirsin.hemde rezil olur omur boyu bu damgayla yasar.
Rabbim acil sifalar versin ne kusuru canimCok vaktim olmuyor tek tek herkesi alintilayamadim. Hepinize tesekkur ederim. Kaza degil, organ yetmezligi yasayan valideme esim organ verdi. Sonrasinda komplikasyonlar gelisti. Yogun bakimdalar hala. Dua edin bol bol. Zira cok ihtiyacim var. Arkadasin konusunu sabote ettim kusura bakma arkadasim.
Canim cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin olur mu oyle sey ne kusuruCok vaktim olmuyor tek tek herkesi alintilayamadim. Hepinize tesekkur ederim. Kaza degil, organ yetmezligi yasayan valideme esim organ verdi. Sonrasinda komplikasyonlar gelisti. Yogun bakimdalar hala. Dua edin bol bol. Zira cok ihtiyacim var. Arkadasin konusunu sabote ettim kusura bakma arkadasim.
Ne gördüklerini ben size söyleyeyim. Verilen ifadelere bir şekilde ulaştığı için tehdit ettiği insanlar şahitlik yapmaktan vazgeçti. Ifadelerini geri çektiler. Beyefendi devlet kademesinde çalışan oldukça nüfuzlu bir personel. Hani hayatta bu şekilde bir şey yapmayacağını umduğunuz kendini toplumda maskelemiş canavar tipler var ya onlardan. Arkadaşım eşinin isteğiyle evliliği boyunca çalışmadı ve üzerine kayıtlı bir mal varlığı yok. Ailesinin yanına döndü. Beyefendinin çevirdiği dalavereler yüzünden gitmesi gereken pedagog görüşmesine gidemedi.
Pedagog raporunda olumsuz çıkan çocuğun yaşayacağı evin ve annenin ekonomik düzeninin çocuğa bakmak için yeterli olmaması ve babanın yanında çocuğun kurulu bir düzenin ve babanın ekonomik durumunun ve mal varlığının gayet iyi düzeyde olması. Keşke dediğiniz gibi bir bit yeniği olsa, keşke gerçekten iffetsizlik etmiş olsaydı. O adama her türlüsü haktı. Kimse kusura bakmasın. Ancak ne yazık ki, toplumun suçlayan parmağı her daim kadını gösteriyor. Hele ki karşınızda sizden daha güçlü, üstüne sizi çaresizleştirmiş insanlar varsa.
Cocuk onda kalsin cezasini ceksin mi diyorsunuz?Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
Eski eş rahat edemesin diye sefil olacağını bile bile canparçanızdan vazgeçmek... Ne biçim bi düşünce aklınız başinizda mı sizin... Eşya değil evlat bahsi geçen yazık yavrucuğa daha 15 aylık annede babada hırslarının peşinde... Ölür yinede evladını bırakmaz bir anne... Hani örnek olsun diye anlatayım rahmetli babannem bundan 55 sene önce köy yerinde 32 yaşinda dul kalmiş çocuklar küçük aş yok adam yok ailesi sahip çıkmamış ortada kalmiş çocukları yurda verelim demişler hani sende başinin çaresine bak demeye getirmişler. Babannem''torba takar dilenirim uşağlarımı vermem ''demiş.babannemi 87 yaşinda ilerlemiş alzemier sebebiyle geçen yıl kaybettik adını unutan, ağzına konan lokmayı çiğnemeyi unutan babannem bu olayı hiç unutmadı...Doktoru hayatındaki en büyük iz bırakan olay demişti... Annelik budur konu sahibi... Annelik sırf babası rahat edemesin diye 15 aylık bebeği sefil etmeyi düşünebilmek değildir...
O degil de sana da iyilik yaramamis.esin ne guzel bir teklifte bulunmus daha ne istiyorsun ki?1 aylik bebegim var. Bugunlerde baya bi bunaldim. Esim bu halimi gorunce bugun bana dedi ki "sutunu sag birak, al arabayi al arkadaslarini alisverise cik, sahile falan git, bugun kendine zaman ayir". Esimi o an bogacaktim. Bebegimsiz bir iki saat disarida kalmak ha...
Siz tamamen birakacaksiniz ya inanamadim. Kucucuk bir kiz cocugu. Cocuklar babasiz yaparda annesiz asla. Sakin boyle bir sey dusunmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?