kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

bence sakin vermeyin . bir cocugun yai herzaman annesidir . cocugun dahacok kucukmus. ona kendiniz gibi bakilacagindan eminmisiniz ?hastalansa bile belkide sizin cok sonra haberiniz olacak ..

Yok kız sohbet ediyoz. Ama bu konunun oraya geleceğini düşünmüyorum. Adam sürekli aranan bi tip. Sevgili yapmasına ihtimal veremedim :)
Sohbet ediyoruz da bütün tezlerimi çürüttün :) Konu sahibi benim de 18 aylık kızım var. Sınava gittim geçen gün bir kaç saat anneme bıraktım. 10 kere aradım. Kızını babasına bırakırsan her merak ettiğinde telefonu açacaklar mı? Hasta deyip telefonu suratına kapasalar aklın çıkmayacak mı nesi var diye... İyi düşün bebeğine sahip çık!

Ağzına sağlık canım.Arif olan anlarrr!

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Yahu adam mutlu olmasın diye 15 aylık bebeğini sefil olacak ama bırakayım mı diyecek ne yaşadın acaba insan hayret ediyo

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Bunun için mi kizinizi Sefilligi içinde bırakmayı düşünüyorsun. Baba yanında sefil bir şekilde buyudum ben. Ama benim annem kesinlikle böyle bir sebepten bırakmadı bizi babamiza. Size diyecek hirbir şey bulamadım. 2 yaşındaki kızımın yokluğunu düşünmek dahi istemem.

adam anlasmak istiyormuş işte ne güzel
anlasın bir nafaka tazminata boşanin
hem bir sürü çektim diye aglıyorsunuz hem boşanmak istemiyorsunuz
buradaki bazı arkadaşlar çekişmeli boşanmayi marifet bir zafer sanıyor
halbuki adam bu kadar razi durumdayken istediğiniz nafaka ve tazminatı yazın anlaşmaya
ne ispat gerekli ne delil tereyagindan kıl çeker gibi

Bu mudur yani ? Sirf rahat etmesin diye cocugunuzdan ayrimi kalicaksiniz hemde nasi
Bakilicagini bilmeden.
Sahi sz ne diyosunuz ya
Hanim efendi 1 hafta 1 aydan bahsetmiyosnz
Ya size kizip cocugu gostermesse evlenir bide kiziniza uvey anneye birakirsa. Yahu siz cok kolay anne olmussunuz sanrm yoksa bu sebepden kizinzdan vazgecmek deil dusuncesini bile gecrmezdnz

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu
ve rahat olmasini istemiyorum
Eşin rahat olamasın diye küçücük bebeğinizi mi heba edeceksin??
Daha neler ya şaşırdın mı sen, aklını mı yitirdin bırak ne hali varsa görsün sen evladını al yanına, o yanında olmazsa sen ne hale geleceksin hiç düşündün mü

Allah en hayırlı Zaman'da sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Mutlu Bayram'larınız olsun inşallah

Allah razi olsun canım ya çok teşekkür ederim resmen durumu özetledin onu kendi silahiyla vurucam hevesi nasil olsa gecicek hicbir kadin insanin esinin yerini tutamaz konustum bugun kendisiyle umrumda degilsin dedim sevmiyosan sevme ilgi gostermiyosan gosterme ama kizimin

Allah razi olsun cok tessekkur ederim beni cok iyi anlamissin hic kendi egonu tatmin etmeye calismadan sadece yardimci olmaya calistigin icin sonsuz tessekkurler keske senin gibi bir arkadasim olsa.bugun esimle konustum beni sevmiyosun anliyorum bana karsi ilgisizsin bunuda anliyorum ama kizimizin bir sucu yok istedigini yap saat kacta geldigin ne yaptigin umrunda degil ama kizimizi harcama bizim yiyicegimizi icicegimizi getir kizina baba yoklugu hissettirme baska birsey istemiyorum dedim bu sefer basladi ben seni aldatmadim demeye ama dusunuyorum bir insan hem cok ilgisiz olup hemde ust uste baskalarindan msjlar gelmeler cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla konusma dedigim halde konusmasi kadinda esimde o kadar yuzsuz ki kadini arayip ben konusmanizi istemiyorum dedigim halde esimin tel baska isimde kaydetmesi ve hafizamin guclu olmasindan sansli oldugum icin fark etmem prezervatif icin seni denemek icin koydum demesi hic mantikli degil buna cocuklar bile inanmaz inanmiyorumda affedecek kadar temiz kalpliyim ama tekrar guvenecek kadar aptal degilim gelmis gece ustumu ortuyo yanima yatmaya calisiyo istemiyorum bana dokunma dedim 1 aydir koltukta yatio unuversiteyi bitirmeme 1 sene var ona ihtiyacim oldugunu saniyo kizim kres yasina kadar sabredicem ve bu pislikten yikanicam ne beni nede kizimi haketmiyo asalik kendimi sucluyorum nasil boyle bir aileyle evlendim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…