kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Evet karşı tarafa verme seçeneği sizin için varsa, bence verin daha iyi. Bir anne nasıl böyle düşünür hayret

Hadi bakalım. Bu konu sana vesile olsun. Yarın bayramda aile içinde bu kizcagizin durumunu gündeme getirip hem o yenge olacak o... ya hem de o kuzen olacak p... e aile içinde haddini bildir. Burada anlattiklarini bir bir soyle yuzlerine. Olay çıkar, sana karşı gelen aile büyüğü olursa onlara da dön bunca yıldır nasıl buna göz yumdunuz. Allah katında nasıl hesabını vereceksiniz dilsiz şeytanlar diye kıyameti kopar. Bu bayramı ömürleri boyunca hatirlasinlar.

Tabi yasin kaç aile bağlarını nasıl bilmiyorum. Zaten yasin küçükse gençlik ateşine ver yap biseyler

Al kizini oyle git annenlere.
Mumkun olan en yuksek nafaka ve tazminati al. Kocana ceza olarak bu yeter.
Para gidince canlari gidiyor namertlerin.

Ya hanimlar biraz sakin. Kadin saglikli dusunemiyor, esi onu aldatmis. Gururu kirilmis uzgun. Hepiniz ustune gelmeyin. Konu sahibi cocugunu babasına birak diyenleri asla dimlemeyin. Et tirnaktan hic ayrilir mi? Sakin olun kafanizi toparlayin ama asla cocugunuzu uvey anne eline birakmayin. Kafaniz yerine gelince bunu ben mi yazdim buraya diyeceksiniz. Aklinizi basiniza toplayin.

Benim cocugum yok ama elimde buyumus simdi 18 aylik bi yegenim var. Tam bir cimcime. 1 gun gormesem deli gibi özlüyorum. Elimde buyudu buyuyor. Yani onsuz duramam hele cocugum olsa düşünemiyorum bile.

Allah rizasi icin boyle konusmayin nolur zaten cok uzgunum yarama birde si tuz basmayin ben sadece bulundugum su illet durumdan kurtulmak istiyorum

Az once hungur hungur agladim umrunda bile olmadim 6 yilimi verdim 2 sene askerde bekledim cok canim yaniyo sanki delicek gibi evde bagira bagira agliyorum dayanamiyorum

O arabayi aldigin dan beri boyle cebine 2 kurus para girince kendini birsey sanmaya basladi ailesi zaten hep destek benim annemden baska kimsem yok herkez destek degil kostek oraya gidince yasiuxagim trajedileri dusunuyorum ben aglarken yavrum gozumun icine bakicak herkez bir yerden laf sokucak olmek istiyorum ama rabbime inancimdan yapamiyorum

Canim bak sen bir ANNE sin ve güçlü olmak zorundasin.aldatilmak cok kötü birsey ama buna göz yummak dahada beter.açacaksın davani cocugunla gideceksin oda nafakasini eş..ek gibi odeyecek.biraz buyunce verirsin krese ise girersin.eşine cocugunu vererek cezalandiramazsin.

Ailesinede soyledim umurlarinda degil

Bacim bosan gitsin bosversene intikami felan. Kurtar kendini. Az biraz cesur ve de cesaretli ol. Agla agla nereye kadar. O s..sizin karsisinda aglaman onun asil hosuna gider. Dik dur ya, ezilip buzulme. Seni gucsuz saniyir. Al nafakani felan salla gitsin, ne yapacaksin olanlar olmus artik.

Az once hungur hungur agladim umrunda bile olmadim 6 yilimi verdim 2 sene askerde bekledim cok canim yaniyo sanki delicek gibi evde bagira bagira agliyorum dayanamiyorum

Ee kendi acınızı minicik yavrunuzdan mi çıkaracaksınız?
Aklıselim dusunemediginiz belli.
Ancak yavrunuzu kullanmayın lütfen.
Onun ne sucu günahı var.

Hadi verdiniz diyelim, günler boyu ağladı huzur vermedi onlara, peki siz yavrunuzun ağladığını hissetmeyecek misiniz? İçiniz yanmayacak mi?

Ya ağlıyor diye döverse?
Bunun hesabını nasıl verirsiniz?

Lütfen, hırslarınıza yenik düşmeyin.
Belli ki acınız, evlat sevgisinden merhametinizden öne geçmiş.

Bu duygulari atlatıp, psikolojikmen duzeldiginizde bu düşüncelerinizden utanacaksınız.

Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.

Eğer suçun günahın yoksa allaha havale et. Cezasını rabbim versin, sen verneye çalışma.

Esen kal.
Sağlıklı düşün.
Yavrunla kendine güzel bir gelecek hazırla.
Her sey geçer.

Şu kocalariniza kendinizden ödün verip saçinizi süpürge etmeyin.azicik eslerinizin icinde sizi kaybetme korkusu olsun.
Sonra baskasini bulup sizi begenmiyorlar.beni istemeyeni ben hic istemem

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Yani kızınızın varlığı sizin için bir rahatsızlık sebebi öyle mi?
15 aylık bebeği ben 15 DK bırakamıyordum
Birşey demiyorum!!!

Oray'a gidince yaşayacağınız trajedileri düşünmek yerine o yavruyu terk ederseniz onun yaşayacağı travmayı bir düşünsenize
Yemin ediyorum ölmekten bile korkmamın sebebi yavrularımdan ayrı kalmaktan biliyor musunuz
Sağlıklı düşünemiyor diyen arkadaşlar
"Kızı vermezsem kocam rahat eder vereyim de rahat edemesin" diyen kişi mi sağlıklı düşünemiyor yapmayın ya!

15 aylik bebegi babasina birakma ihtimalini dusunen bir kadin psikolojik olarak iyi degildir

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Onun rahatı mı kızının rahatı mı önemli. Bir yakınım yaptı bunu. Küçücük bebeğini bıraktı kocası ve metresine kendi çekti gitti. Sonra yana yakıla aldı çocuğunu iki ay sonra ama çocuğun yaşadığı acı baki. Çocuğunu verip tekrar mı evleniceksin?

Kızmayın mantıklı bir çözüm bulmaya çalışıyorum;eşinize durumu izah edin kızım küçük 2 yıl sonra boşanalım ,sen bize bakmaya devam et ben çalışana kadar kızım biraz büyüsün yani ancak öyle boşanırım senden desen ,offff çok mu film izliyorummmm

Yok birtanem cok film izlemiyosun benim hayatim film olmus az once beni arayip seni sevmiyorum dedi cok canim acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…