- Konu Sahibi melegimsin34
-
Bak aynen senin düşündüğün gibi düşünüp 2 yaşındaki küçücük kızını bırakmış bir kadın tanıyorum çocuk kısa bir sure babannede kaldı zaten hemen evlendirdiler adamı kendisi büyük kuzenim olur yeni aldığı kadın feci kıza yapmadığını bırakmadı yıllarca ne anne bildi ne baba yazarken içim acıyor o çocuğa neler yaşattılar herkes bırakın biz bakalım demesine rağmen kuzenim olacak adı adam inadından vermedi kimseye neyse bu kızcağız hergun görmediği annesinin yerine üvey annesi onu sevsin diye uğraştı ama o kadın asla onu sevmedi hep hor gördü hep kötü davrandı iki çocuğu oldu onlara herşey için para bulurlardi bu kıza hep bizler aldık ettik giydirdik hiç merhamet görmedi hiç sevdaya görmedi korkudan ilgisizlikten mutsuzluk tan yıllarca altına kaçırdı üvey anne olacak adi merhamet siz heryerde anlatıp kızı rencide ederdi velhasıl bu kız yeni liseyi bitirdi üniversite ye gonderemezmis kız üç kuruş ise çalışmaya başladı bir iki yıla zorla birinede verir gönderirler yük ya bu kız bak senin çocuğunun başına da bunlar gelir ha bu arada kız kendi annesinin kim olduğunu biliyor ama asla görünmüyor ve onu yok sayıyor haksız da sayılmaz onun yüzünden çok kötü şeyler yaşadı daha neler anlatırım da yengem ve kuzenime nefretim kabarıyor ve yarın %99 göreceğim o kızın yüzüne acıyla bakmamak için susuyorum... Allah sana vicdan versin çocuğunu kimseye bırakmayacak ve muhtaç etmeyecek kudret versin yavruya şimdiden acıdım. Eşimi çok seviyorum bir kızım var bir kızımda yolda inşallah büyük konuşmak istemem ama kızlarım bir yana dünya bir yana eşim hata yaparsa hepimizi kaybeder ben niye gözümden sakindigim yavrumu ona vereyim hasret hata yapana duser.
Canim bak sen bir ANNE sin ve güçlü olmak zorundasin.aldatilmak cok kötü birsey ama buna göz yummak dahada beter.açacaksın davani cocugunla gideceksin oda nafakasini eş..ek gibi odeyecek.biraz buyunce verirsin krese ise girersin.eşine cocugunu vererek cezalandiramazsin.O arabayi aldigin dan beri boyle cebine 2 kurus para girince kendini birsey sanmaya basladi ailesi zaten hep destek benim annemden baska kimsem yok herkez destek degil kostek oraya gidince yasiuxagim trajedileri dusunuyorum ben aglarken yavrum gozumun icine bakicak herkez bir yerden laf sokucak olmek istiyorum ama rabbime inancimdan yapamiyorum
Ailesinede soyledim umurlarinda degil
Az once hungur hungur agladim umrunda bile olmadim 6 yilimi verdim 2 sene askerde bekledim cok canim yaniyo sanki delicek gibi evde bagira bagira agliyorum dayanamiyorum
Yani kızınızın varlığı sizin için bir rahatsızlık sebebi öyle mi?Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Oray'a gidince yaşayacağınız trajedileri düşünmek yerine o yavruyu terk ederseniz onun yaşayacağı travmayı bir düşünsenizeO arabayi aldigin dan beri boyle cebine 2 kurus para girince kendini birsey sanmaya basladi ailesi zaten hep destek benim annemden baska kimsem yok herkez destek degil kostek oraya gidince yasiuxagim trajedileri dusunuyorum ben aglarken yavrum gozumun icine bakicak herkez bir yerden laf sokucak olmek istiyorum ama rabbime inancimdan yapamiyorum
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Onun rahatı mı kızının rahatı mı önemli. Bir yakınım yaptı bunu. Küçücük bebeğini bıraktı kocası ve metresine kendi çekti gitti. Sonra yana yakıla aldı çocuğunu iki ay sonra ama çocuğun yaşadığı acı baki. Çocuğunu verip tekrar mı evleniceksin?Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?