- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya ben bu insanları anlamıyorum ne kadar saçma bir düşünce ya! Hamile birine nasıl böyle saçma bir cümle kurulur.bende hamileym böyle patavatsız da bir tane benim yanımda var uzak durmak gerek böylelernden ya da tesrleyecen haddini bildireceksn böylelerneKızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Bu arkadaşınızla aranıza biraz mesafe mi koysaniz acaba? Moralbozar kendisi. Kendine güven gerisini boşver. Kendime güvenmedigim icin 2.yi düsünemiyorum:))Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Ne alakası var tuhaf bir arkadaşmış o. Ayrıca arkadaş dediğin insanın içini ferahlatır sizinki nerden tutsam elimde kaldı.Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Bence arkadaşınız ağır lohusa depresyonunda, tedavi görmesi lazım. Benim de 9buçuk aylık kızım var, ben de 3 dört yaş olsun isterim, kaza olacak diye de korkuyorum ama Allah verirse de canımız kanımız, nasıl kıyarız? Allah dağına göre kar verir, onlar da arkadaş olarak büyürler. Benim görümcelerimin arası 13 ay, gayet de iyiler, kimsenin kimseyi çekememe, ezilme durumu yok. Bu yüzden neden kötü anne olasınız? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Böyle bencil insanların bencil düşünceleriyle kafanızı meşgul edip hem kendi canınızı hem bebeğinizin canını sıkmayınKızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Millet ruh hastası yemin ederimKızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Aslında hep iyi birisi olduğunu düşündüm evet birkaç hareketi oldu ama kişisel sorunlarına vermiştim şimdi bu durum çok üzücü oldu gerçekten arkadaşım diye düşünmüştümArkadaşın çok kötü niyetli bir insan. Böyle insanlarla ne diye sohbet ediyorsunuz ki siz?
Bu beddua cümlesinde şunu anlamadım ben neden söyledi ben her zaman ona "arkadaşım eminim zordur her şey hep güzel olsun" dedim bunu duyunca şok oldum. Allah bana böyle bir güzellik vermiş ben nasıl Üzülürğm ki zaten evet başta olsun istemedim ama olmuş olması ciddi huzur verdi bana o da bunu gördü üzerine yağdırdı sözcükleri. Akşam çok düşündüm ve karar verdim onunla görüşmeyeceğimArkadaşınızdan midem bulandı.
Benim çocuklarım ikiz.
İlk veya tek çocuk olma duygusunu (her neyse o) yaşamadılar ve dolayısıyla çok eksikler öyle mi.
Pehh!
-Önce, inşallah hamilesindir de çektiğimi anlarsın demesi, beddua edermiş gibi.
-Bebeği aldırmadın mı demesi.
-O son saçma cümlesi.
Bence "arkadaşınız" olmasın artık o kadın.
Aslında hep iyi birisi olduğunu düşündüm evet birkaç hareketi oldu ama kişisel sorunlarına vermiştim şimdi bu durum çok üzücü oldu gerçekten arkadaşım diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?