Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Benim bebeğim daha yürümeden kardeşi doğdu, onu ne yapacakmışız sorun bir arkadaşınıza, te Allahım ya!!!

Bir gün bile pişmanlık duymadım çocuğum bebekliğini bilemedi diye.
Ne kadar süpriz bir gebelik yaşasam, hayatımın böyle aşırı zor olacağını bilsem ve o döneme geri dönebilsem yine yapardım.
Evimin neşesi, abisinin başının belası geldi.
14 ay arayla birbirlerine kardeşlik ediyor ve bir kadar çocuklardan koca kadın olarak hayatı öğreniyorum ben.

Kızınız hep ilk çocuk olacak bu değiştirilemeyecek bir şey. Ama tek çocuk olma durumunu yaşayamayacak o da önemli mi? Bence değil. Hatta avantajınıza ikisi hep birlikte büyüyecekler ve bir zamanlar tektim tüm ilgi bendeydi şimdi bu yeni gelenle paylaşmak zorundayım. Siz küçük kardeşimle sürekli ilgileniyor beni sevmiyorsunuz gibi tramva içerikli konuşmalar duymayacaksınız. Algısı böyle olmayacak. O arkadaşla aranıza da mesafe koyun. Ruhsal sorunları var sanırsam.
Şimdiden Allah sağlıklı,analı babalı büyütsün diyeyim.

Ya ben bu insanları anlamıyorum ne kadar saçma bir düşünce ya! Hamile birine nasıl böyle saçma bir cümle kurulur.bende hamileym böyle patavatsız da bir tane benim yanımda var uzak durmak gerek böylelernden ya da tesrleyecen haddini bildireceksn böylelerne

Anlamadım ben alakayı

Ben ilk çocuk olarak 8 yıl yaşadım da bunun yaşanması gereken bir olgu olduğunu da ilk defa duyuyorum ashajsdsj

Kardeşim dünyadaki en iyi arkadaşım, canımdan alır ona veririm, iyi ki var

Arkadaşınız manyak mı

o arkadasım dedıgınız kısıyle bırdaha gorusmeyın bence
zira o sıze dusmanlık duyguları beslıyor ve ruh hastası manyagın tekı

saglikla kucaginiza almayi nasip etsin mevlam. kötü yorumlara aldiris etmemeye calisin. arkadasiniz biraz bosbogaz galiba. ilk cocuk ile ikincisi arasinda fazla yas olmayinca ikiz gibi büyüyorlar ve birbirlerine cok güzel arkadas oluyorlar, diger türlü cok simarik oluyorlar genelde ve kardes kabul etmeleri zorlasiyor. dogduktan sonrra ilk cocugunza sorumluluk yüklerseniz durum farkli olur, güzel olmaz. ama bu durumda tebrik ederim.

Resmen moralini bozmaya çalışmış.

Bu arkadaşınızla aranıza biraz mesafe mi koysaniz acaba? Moralbozar kendisi. Kendine güven gerisini boşver. Kendime güvenmedigim icin 2.yi düsünemiyorum:))

Sizi kıskanıyor benim anladığım kadarıyla,siz şimdi hamilesiniz ya belki bi anda onunda gebelik haberini alabilirsiniz demedi demeyin
Ben, "kizin ilk çocuk duygusunu yaşayamayacak" derken neyi kastettiğini anladım aslında,anlatması güç olsada.sacmalamiş kısacası.

Bebişiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah,uğur getirsin size

Ne alakası var tuhaf bir arkadaşmış o. Ayrıca arkadaş dediğin insanın içini ferahlatır sizinki nerden tutsam elimde kaldı.

Ben ilk kızım 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Ben buna alıştıysam ve artık pişmanlık yaşamıyorsam herkes üstesinden gelir emin olabilirsiniz.

Ayrıca ilk kızım hala ilk çocuğum ikiz olsaydı ne yapacaktık vah vah ilk ve tek hiç olamadı deyip ağlayacak mıydık? Arkadaşınızı dikkate almayın hiç iyi elektirik almadım söylediklerinden.

Bence arkadaşınız ağır lohusa depresyonunda, tedavi görmesi lazım. Benim de 9buçuk aylık kızım var, ben de 3 dört yaş olsun isterim, kaza olacak diye de korkuyorum ama Allah verirse de canımız kanımız, nasıl kıyarız? Allah dağına göre kar verir, onlar da arkadaş olarak büyürler. Benim görümcelerimin arası 13 ay, gayet de iyiler, kimsenin kimseyi çekememe, ezilme durumu yok. Bu yüzden neden kötü anne olasınız? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Böyle bencil insanların bencil düşünceleriyle kafanızı meşgul edip hem kendi canınızı hem bebeğinizin canını sıkmayın

Millet ruh hastası yemin ederim

Arkadaşın çok kötü niyetli bir insan. Böyle insanlarla ne diye sohbet ediyorsunuz ki siz?
Aslında hep iyi birisi olduğunu düşündüm evet birkaç hareketi oldu ama kişisel sorunlarına vermiştim şimdi bu durum çok üzücü oldu gerçekten arkadaşım diye düşünmüştüm

Bu beddua cümlesinde şunu anlamadım ben neden söyledi ben her zaman ona "arkadaşım eminim zordur her şey hep güzel olsun" dedim bunu duyunca şok oldum. Allah bana böyle bir güzellik vermiş ben nasıl Üzülürğm ki zaten evet başta olsun istemedim ama olmuş olması ciddi huzur verdi bana o da bunu gördü üzerine yağdırdı sözcükleri. Akşam çok düşündüm ve karar verdim onunla görüşmeyeceğim

Aslında hep iyi birisi olduğunu düşündüm evet birkaç hareketi oldu ama kişisel sorunlarına vermiştim şimdi bu durum çok üzücü oldu gerçekten arkadaşım diye düşünmüştüm

kızın içinde nasıl bir erik kurusu kalmış sa bu yaşa gelmiş halaa kardeşini kıskanıyor demek ,
buda bunun dışa vurumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…