Kızınıza çektiririm diyen kayınbaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Damat keşke biraz babasına çekseymiş.o değil yazık adam ben nerde hata yaptimda böyle bi çocuk yetiştirdim diye üzülüyodur.

Sen besle büyüt sonra çocuğun elin açlariyla seni muhatap etsin.Ya kınamakta istemiyorum ama cidden çok üzülüyorum böyle ailelere..

Kendine alacak .oğlunu evlendiriyomus.kizina bisey takamazmis.burdan söğüşledigi altinlarla oğlunu evlendirecek .Başka bi konuda yazmış konu sahibi

Kendin birşey yapmayıp, karşıdan gramina ayarına kadar belirleyp altın istemek normal yani senin için?? Hemde altinlarin yarısını isteyip, planlanani değil fazlasını alıp böyle devam edin diye emir vermekte normal öyle mi?? Bana göre de satmak çünkü.

Oğluna yarayacakms, borç harç o altını yapip düğünden sonra satilip borçlar ödenecek, ne anlamı var şova gerek var mı? Bak şimdi kız rezil olduğuyla kalacak.
Anası kızının geleceğini düşünüyorsa bı bilezikte kendisi yapsın görelim, elini birşeye atmadan karşı tarafa yapın demek kolay. Kendi serefi nerede kaldı??

Son düzenleme:
Takılacak takıların yarısını da kızının geleceği için istemiş di mi?

Ben açıkçası inançlı bir insan değilim imam nikahı da tercihim değildi. Benim ailem için de önemsiz detay. Kayınaile ısrarla isteyince gönülleri olsun dedim. İmam mehir sordu. İnanmadığım nikahın ne mehrini isteyeceğim yani bir şey istemem dedim. İmam olmaz dedi. Kayınvalidem yalandan çeyrek getirdi bu olur mu diye imam olur dedi konu kapandı
Ama bakıyorum şu an dinin hiçbir gerekliliğini yerine getirmeyen dine uygun yaşamayan insanlar konu mehir olunca birden her şey kuralına uygun olsun istiyor

Sevgili anneciğiniz kendi şanı şerefine yakışan olarak 10 bilezik takacak mı size? Merak ettim milletin şerefini bu kadar kolay diline doladığına göre kesesine güveniyor? Benim ailem istedi istediği kadarını kendi de yaptı millete sipariş vermek kolay sizin aileniz ne tapacak? İki plastik leğen iki çarşaf gerisi??? Bide eşinizden niye istemiyorlar babası yapmak zorunda mı?

Ne ayıp şeyler. Karşı gucunce taksin yani bunun konuşulması bile garip. Annemizin ısrarla yirmi gramdan yapın demesi rezalet. Adamın tehdidi de rezalet. Ha şu var adamın yerinde olsam oğlum evlenme boşver bu ne çingen gibi derdim

Evet altının yarısını annesi kendisine alacakmış borçlu duramam sen gittikten sonra demiş. Geleceği için milletten altın dilenip sonra şerefsiz demesi normal yani? Adam zaten parasını göndermiş

Herkes kendi çocuğunun geleceğini düşünecek.
Elin adamında kendi çocuğunuzun geleceği için yatırım isteyemezsiniz.
Kendi kızına alsın geleceğini düşünüyorsa.
Herkes kendi doğurduğunun geleceğini kendi yapacak. Ne münasebet elin adamı benim çocuğumun geleceğini kurtarıyor

Evet altının yarısını annesi kendisine alacakmış borçlu duramam sen gittikten sonra demiş. Geleceği için milletten altın dilenip sonra şerefsiz demesi normal yani? Adam zaten parasını göndermiş
Tamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.
Ben kendi oğluma yapıyorum yatırımını, elalemin çocuğundan bana ne

Kızına takılanların yarısını düğünden sonra istiyormuş yani kızına mal gözüyle bakıyor.....

Oğluna 500 bin masraf edip kızına bir de üstüne para mı sayıcam, düğün takılarından bile vereceksin, arkandan borç ödeyemem diyen biri kızını satmış oluyor. Kendi niye düşünmüyor kızının geleceğini, niye 250-250 olarak ayırmıyor bütçesini?

Evladı üstünden altın, para pazarlığı herkesin sindirebileceği bir şey değil. Adam bilezik alınsın diye yollamış çünkü kendileri ailecek takacaklardı ama gitmiş kelepçe almış. Benim anneme git kızına altın al diye para gönderilse kadın önce yataklara düşerdi sonra o kayınpederin saçını başını yolardı.

Bu kadın işçilik masrafı vs yuttururum diyip arada kendine çeyrek yarım tırtıklamadıysa ben üyeliğimi silerim.

Tamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.
Ben kendi oğluma yapıyorum yatırımını, elalemin çocuğundan bana ne
Tabii ki yok kurbanlik mal pazarlığı gibi ne kadar çirkin. Konu sahibinin de canına minnet aç gözlüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…