- 28 Eylül 2015
- 5.454
- 15.384
- 448
Sorun gelinde değil, abinizde.
Kendine alacak .oğlunu evlendiriyomus.kizina bisey takamazmis.burdan söğüşledigi altinlarla oğlunu evlendirecek .Başka bi konuda yazmış konu sahibiNe saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
HahahjaaSiz 20 den devam edin dedi.
Kendin birşey yapmayıp, karşıdan gramina ayarına kadar belirleyp altın istemek normal yani senin için?? Hemde altinlarin yarısını isteyip, planlanani değil fazlasını alıp böyle devam edin diye emir vermekte normal öyle mi?? Bana göre de satmak çünkü.Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Takılacak takıların yarısını da kızının geleceği için istemiş di mi?Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Böyle bir şey yazmıyor ama sanırım başka bir konuda böyle demiş az önce birisi öyle yazmışTakılacak takıların yarısını da kızının geleceği için istemiş di mi?
O zaman konu farklı ben diğer konularını bilmiyorumKendine alacak .oğlunu evlendiriyomus.kizina bisey takamazmis.burdan söğüşledigi altinlarla oğlunu evlendirecek .Başka bi konuda yazmış konu sahibi
imam nikahı sırasında (sene 2014 öyle çok uzak bi tarih değil)
imam sordu mehir olarak ne istersin diye
- 50 lira dedim
- imam kabul edemem bu mehir değil başka bi şey iste adı altın olsun, dedi
- o zaman ilerde kendi maaşıyla bana bi bilezik alsın , dedim
- kaç gr dedi, onu da kendi düşünsün dedim
adam maaşlı öğretmendi, kardeşleri avrupadaydı ama koca benim kocam ne diye şan şerefi sokuyorum araya
Sevgili anneciğiniz kendi şanı şerefine yakışan olarak 10 bilezik takacak mı size? Merak ettim milletin şerefini bu kadar kolay diline doladığına göre kesesine güveniyor? Benim ailem istedi istediği kadarını kendi de yaptı millete sipariş vermek kolay sizin aileniz ne tapacak? İki plastik leğen iki çarşaf gerisi??? Bide eşinizden niye istemiyorlar babası yapmak zorunda mı?Nişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz
Ne ayıp şeyler. Karşı gucunce taksin yani bunun konuşulması bile garip. Annemizin ısrarla yirmi gramdan yapın demesi rezalet. Adamın tehdidi de rezalet. Ha şu var adamın yerinde olsam oğlum evlenme boşver bu ne çingen gibi derdimNişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz
Evet altının yarısını annesi kendisine alacakmış borçlu duramam sen gittikten sonra demiş. Geleceği için milletten altın dilenip sonra şerefsiz demesi normal yani? Adam zaten parasını göndermişNe saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Herkes kendi çocuğunun geleceğini düşünecek.Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Evet başka bir konuda böyle demiş bilmiyordumEvet altının yarısını annesi kendisine alacakmış borçlu duramam sen gittikten sonra demiş. Geleceği için milletten altın dilenip sonra şerefsiz demesi normal yani? Adam zaten parasını göndermiş
Bazı üyeler alintiladilar konuyu.altinlarin yarısının parasını da istemiş annesi kızından.O zaman konu farklı ben diğer konularını bilmiyorum
Tamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.Evet altının yarısını annesi kendisine alacakmış borçlu duramam sen gittikten sonra demiş. Geleceği için milletten altın dilenip sonra şerefsiz demesi normal yani? Adam zaten parasını göndermiş
Kızına takılanların yarısını düğünden sonra istiyormuş yani kızına mal gözüyle bakıyor.....Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Oğluna 500 bin masraf edip kızına bir de üstüne para mı sayıcam, düğün takılarından bile vereceksin, arkandan borç ödeyemem diyen biri kızını satmış oluyor. Kendi niye düşünmüyor kızının geleceğini, niye 250-250 olarak ayırmıyor bütçesini?Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Tabii ki yok kurbanlik mal pazarlığı gibi ne kadar çirkin. Konu sahibinin de canına minnet aç gözlülerTamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.
Ben kendi oğluma yapıyorum yatırımını, elalemin çocuğundan bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?