- 29 Eylül 2014
- 9.758
- 20.247
- 598
Ben de aynısını düşünüyorum. Çocuğunu çok düşünüyorsa kendisi yapacak, karşı tarafın ailesinden istemeyecek.Tamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.
Ben kendi oğluma yapıyorum yatırımını, elalemin çocuğundan bana ne
İstemem yan cebime koyTamam dedik zaten. Annem bize yapmıyorsunuz zaten anlamında söyledi.
İstediği desteği göremedi zaarKızı kaçırdınız.
Gitmiş
Bence nişanlın senden ayrılsın, sen mal değilsin eski usul değil tokuş gibi o ne öyle, adamlara başta birşeyler demeniz dahi yanlış ve bence parayı aşırı sevdiğinizi gösteriyor, bu sorular benim bildiğim usulen sorulur siz de size ne ugunsa der geçersiniz pazarlık yapılmaz bi de yok artıkNişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz
Dooruu kız!Az daha dayansa "isteyenler kıymetli oluyor, isteyeceksin tabii; gelin alıyorlar, verecekler tabii vb" diyen üyelerden de konuya yorum yazanlar olurdu aslında.
Şunu söylerken amacın laf sokmak olduğu o kadar bariz ki ben utandım iğrenç yane yaparsanız kendi şanınıza şerefinize
Takıyı gram adet belirterek,birde bunu karşıdaki insanin şerefine mâl ederek istiyorsaniz evet satış fiyatinizi belirlemiş oluyorsunuz.Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Değil bence. Sürekli parası ödenip, alınmış bir eşya muamelesi görerek yaşamak kolay mı ? Ödediği parayı çıkarmak için eşyanın canını çıkararak kullanan insanlar da var malum.Dooruu kız!
Valla öyle düşünenler daha kıymetli.
Adam dogru anlamış. Ne demek saniniz serefiniz? Siz damada ne kadar sereflik taki takacaksiniz mesela. Anneniz bu zmna kdr sanina serefine yonelik ne mal var varligi yapmista hediye etmis cocuklarina evlenirken?Nişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz
Adamlardan 200 gram altın istiyorlar kendileride takı takma tenezzülünde bile bulunmayıp uzerine kizdan para istiyorlarannen hayatinda koluna 20 gram bilezik takmis insan mi?
kocasina "gelirken biftek al" demeye korkan insanlar elin kocasindan utanmadan neler istiyor.
ne sacma muhabbetler bunlar boyle.
madem "bunlar cocuklarin gelecegi icin" diyor anne baban ne takacak?
ayrica sana 20 gram degil 50 gramdan yapsinlar o bilezikleri. yine evlenince kocaya vereceksin araba alsin ev alsin diye. hayrini göreceksin sanki. bosu bosuna dilenci olup küçüldüğünle kalacaksın
Kızının geleceğini düşünen kendisi yapsaydı altını, el adamından isteyeceğine...Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Kayınpederiniz olsam sizi gelin diye almam. Bu pahalılıkta bunları isteyenin gözünü doyuramazsın. Çok bilmiş anneniz ne takıcaz size gram mıNişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz
Hata kadında. "Bundan sonra benim oğlum, sizin oğlunuz vb" deyip, çekilseymiş kenara.Off bir akrabam da bu yaz düğün yaptı
Kızın annesi demiş ne takarsanız sizin şanınız
Sonra pırlanta yüzükler zümrüt kolyeler daha neler neler istemişler
Kadın sağdan soldan para bulup altın yapacağım diye dilenci gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?