Kızınıza çektiririm diyen kayınbaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abim 43 sene sonra kız sevmiş, kaçırmak istemiyor haspam
Abiniz doğduğu günden beri bu kadını bekliyorsa: çeksin, dursun o zaman; kimseye laf etmesin. Abinizin aklı başına geldiğinde, ortada çocuklar ve sorunlu bir evlilikle kalakalmaz umarım.

Son düzenleme:
Tamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.
Ben kendi oğluma yapıyorum yatırımını, elalemin çocuğundan bana ne
Kadın çok uyanık ya, kızına geleceği karşı taraf sağlayacak, takılan takilarin yarısi kızın ailesine gidecek, planlanani değil de fazlasını alıp böyle devam diyecek, neymiş eksik gramda yokmus, bahanelerde müthiş. Kadı kızımizin heryeri altın kaplama heralde.

Böyle bir şey yazmıyor ama sanırım başka bir konuda böyle demiş az önce birisi öyle yazmış
Konu sahibi çalışıyomuş eşyalarını kendi almış zaten, yapılacak masrafın yarısı işte kız tarafına ne düşüyosa onları da yarı yarıya istiyomuş, senden sonra borç ödeyemem, kız veriyorum üstüne para mı vericem diyomuş.

Avuçlarında mı yemek yiyeceklermiş

Altınları alamaz içinden geçerler onun. Düğünde kendi tarafının taktıklarını istiyomuş.

Kızın adına çok üzüldüm şuan daha sonra bunlar tokat gibi yüzüne çarpılır maalesef herhangi bir olayda utanılası bir şey

İkiyüz gram sadece altın isteyen, şerefin kadar yap diyen kadın oğluna gelince bütün düğünü 500 bin ile mi yapacak? Şeref ona lazım değil heralde.

Sanli serefli olmak takilan altina mi bakiyor ? Ne sacma kafaniz var ? Takmayanlar serefsiz mi? Bunlari isterken utanmadiniz mi? Ileride Ogluma ileride asla mudahele etmem ama.evlenmek icin kendine bu sekilde fiyat bicen, altin isteyen birini secse asla razi olmam. Para icin degil, vizyonsuz oldugu dunya gorusu bpylesine rezil oldugu icin.

Kaçırmışsınız şark kurnazı minnoş gelini Ay bir de utanmadan adama şerefsiz demişler. Şeref sahibi olmakla bu kadar ilgilenen birisi kendisi böyle aç gözlülük yapmamalı aslında. Erkek tarafının yerinde olsam başka yolunacak kaz bulun kendinize deyip keser atarım

Tamam o zaman oğlanın annesi de kızın annesinden altın isteyebilir o zaman.
Sonucunda o kadın da oğlunun geleceğini düşünüyor .Ayrıca kız tarafının aldığı altın sadece oğlanın değil sonucunda kızlarının da işine yarayacak
Çocuğunun geleceğini düşünen yatırımını şimdiden kendi yapsın erkek çocuğu olanlar milletin doğurduğu kız çocuklarının da sponsoru değil
Evladı rahat yaşasın istiyorsa çocuğunun rahatını kendi ana babası sağlasın
Oh ne güzel erkek tarafı herşeyi yapsın çünkü adet böyle eeeee ama kayınvalideye hizmet edelim olmaz hangi devirdeyiz

O zaman konu farklı ben diğer konularını bilmiyorum
Diğer konularını bilmeseniz de konu farklı değil. 200 gram altını, evleneceği adam çalışıp, takacaksa eş adayından istemeli; müstakbel kayınpederinden değil.

Kimse bu dünyaya bir çocuk getirdi diye elinde, avucunda ne varsa çocuklarına vermek zorunda değil.

200gram altın kac para yapıyor, konu sahibesinin katalog fiyatı nedir
1 milyon filandır herhalde

vayy be, bu anne kişisi hayatında bir milyonu bir arada görmüş mü ömründe ücretli bir işte çalışıp 1 milyon kazanmış mı çok merak ettim
ne kadar rahatlar daha adamı belki bir istemede gördü, elin adamı yani, elin adamından bir milyon isterken.

bir de ben IBANa para atılıp kızın annesinin nişana bilezik aldığını ilk kez duyuyorum, altın yapılacaksa bile böyle yapılmaz
gelenekse bile herşeyin bir yolu yordamı var, bu da bana çok ilginç geliyor. Ağızlarını açsalar yok gelenek yok adet...nerenin adeti bu acaba?

İsguzarlik yapıp yüksek gramdan bilezik almak ,telefonda para istemek size normal geldiyse bize de adamın dediği normal geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…