Buradakilere göre ben oğlan annesi olarak görmediğim bir kız çocuğunun da geleceğini düşünmek zorundayımTabii ki yok kurbanlik mal pazarlığı gibi ne kadar çirkin. Konu sahibinin de canına minnet aç gözlüler
Abiniz doğduğu günden beri bu kadını bekliyorsa: çeksin, dursun o zaman; kimseye laf etmesin. Abinizin aklı başına geldiğinde, ortada çocuklar ve sorunlu bir evlilikle kalakalmaz umarım.abim 43 sene sonra kız sevmiş, kaçırmak istemiyor haspam
Kadın çok uyanık ya, kızına geleceği karşı taraf sağlayacak, takılan takilarin yarısi kızın ailesine gidecek, planlanani değil de fazlasını alıp böyle devam diyecek, neymiş eksik gramda yokmus, bahanelerde müthiş. Kadı kızımizin heryeri altın kaplama heralde.Tamamını kızına düşünüyorsa bile buna hakkı yok. Ne münasebet ya elin insanının geleceğini ben yapıyorum.
Ben kendi oğluma yapıyorum yatırımını, elalemin çocuğundan bana ne
Konu sahibi çalışıyomuş eşyalarını kendi almış zaten, yapılacak masrafın yarısı işte kız tarafına ne düşüyosa onları da yarı yarıya istiyomuş, senden sonra borç ödeyemem, kız veriyorum üstüne para mı vericem diyomuş.Böyle bir şey yazmıyor ama sanırım başka bir konuda böyle demiş az önce birisi öyle yazmış
Avuçlarında mı yemek yiyeceklermişabimde de oldu bu sene, şanınız şerefiniz kadar altın takarsınız biz karışmayız dedi
çeyiz bi geldi, lan içinde yemek takımı yok, evlenince birlikte alırız demiş
kaşık takımı yok, ordan bakarız demiş ,
lan ablası , abisi ve erkek kardeşi 1 çeyrek takmadılar...
bu şan şeref ... hay sizin yapacağınız işe bennnn..
Altınları alamaz içinden geçerler onun. Düğünde kendi tarafının taktıklarını istiyomuş.Kadın çok uyanık ya, kızına geleceği karşı taraf sağlayacak, altınların yarısi kızın ailesine gidecek, planlanani değil de fazlasını alıp böyle devam diyecek, neymiş eksik gramda yokmus, bahanelerde müthiş. Kadı kızımizin heryeri altın kaplama heralde.
Biliyorum ya eksik mi anlasiliyor dur duzelteyim, sinirimden langur lungur yazmışımAltınları alamaz içinden geçerler onun. Düğünde kendi tarafının taktıklarını istiyomuş.
Kızın adına çok üzüldüm şuan daha sonra bunlar tokat gibi yüzüne çarpılır maalesef herhangi bir olayda utanılası bir şeyKonu sahibi çalışıyomuş eşyalarını kendi almış zaten, yapılacak masrafın yarısı işte kız tarafına ne düşüyosa onları da yarı yarıya istiyomuş, senden sonra borç ödeyemem, kız veriyorum üstüne para mı vericem diyomuş.
İkiyüz gram sadece altın isteyen, şerefin kadar yap diyen kadın oğluna gelince bütün düğünü 500 bin ile mi yapacak? Şeref ona lazım değil heralde.Oğluna 500 bin masraf edip kızına bir de üstüne para mı sayıcam, düğün takılarından bile vereceksin, arkandan borç ödeyemem diyen biri kızını satmış oluyor. Kendi niye düşünmüyor kızının geleceğini, niye 250-250 olarak ayırmıyor bütçesini?
Evladı üstünden altın, para pazarlığı herkesin sindirebileceği bir şey değil. Adam bilezik alınsın diye yollamış çünkü kendileri ailecek takacaklardı ama gitmiş kelepçe almış. Benim anneme git kızına altın al diye para gönderilse kadın önce yataklara düşerdi sonra o kayınpederin saçını başını yolardı.
Bu kadın işçilik masrafı vs yuttururum diyip arada kendine çeyrek yarım tırtıklamadıysa ben üyeliğimi silerim.
Tamam o zaman oğlanın annesi de kızın annesinden altın isteyebilir o zaman.Ne saçlamasın sen ya mal gibi satar falan annesi istediği altını kendine mi alacak ki kızına gelecek onun geleceği için istemiş kaldı ki bunu annesi değil kız da isteyebilir kendini satmış mı oluyor sanki daha sonra o altın adamın oğluna da yarayacak
Diğer konularını bilmeseniz de konu farklı değil. 200 gram altını, evleneceği adam çalışıp, takacaksa eş adayından istemeli; müstakbel kayınpederinden değil.O zaman konu farklı ben diğer konularını bilmiyorum
1 milyon filandır herhalde200gram altın kac para yapıyor, konu sahibesinin katalog fiyatı nedir
Az daha dayansa "isteyenler kıymetli oluyor, isteyeceksin tabii; gelin alıyorlar, verecekler tabii vb" diyen üyelerden de konuya yorum yazanlar olurdu aslında.Kızı kaçırdınız.
Gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?