kızla erkek gerçekten arkadaş olamıyormuş

1) iki bucuk seneye iki ciddi iliski sigmaz
2) seks hayati kimseye anlatilmaz (kiz - erkek farketmez)
3) seks iki kisii arasindadir, bunu 3.kisiye ne duzeyde anlatirsaniz anlatin saygisizliktir, fb bile olsaniz bu konuyu dedikodu malzemesi yapamazsiniz.
4) Siz pi* sevmiyorsunuz, siz hor gorulmeyi seviyorsunuz, ben pi* severim mesela, eski esim 48 yasinda su an ve tam bir pi* (komik, esprili, yakisikli, bicir bicir bir adam, pi* deyimi sanirim son zamanlarda farklı anlamlarda ama sizin tercihiniz pi* degil horlanmak)
5) ahmet hakli, o size acilana dek icten ice hoslandiginizi anlatip o acildiktan sonra bi anda "arkadaşımi öpemiyorum yeaaa" moduna girdiyseniz, siz ayran gonullusunuz, ahmet size guncel tabirle kopek cekseydi su an salya sumuk arkadasimdan hoslaniyorum bana yuz vermiyor diye agliyor olurdunuz
6) Kadin - Erkek arkadas olabilir ama siz sinirlari olmayan bir birey oldugunuz icin hemcinslerinizlede iliskileriniz yurumez.

7) ahmet hakli.

Hayır bence uzun vadede yetiştiğiniz ortamda az ilgi alıp çok fazla "bakım" verdiğiniz için "düzeltilmesini gerekli gördüğünüz ve bakım isteyen aşırı katı cinsiyet görüşü olan kadından bakım bekleyen ama sadece sahiplenerek ilgi gösteren (yani az ilgi)" verecek erkekten hoşlanıyorsunuz.

O cinslerin çoğu sabıkalı, bağımlı ya da aşırı partici tipler oluyor. Kafalarında herşey siyah ya da beyaz. Sende öylesin çünkü hiç sorgulamamışsın neden ben böyle erkek seçiyorum diye.

"Kadın dediğin" "Erkek dediğin" "Annemden böyle gördüm" ile yapılacakları kadın erkek cinsiyetine bağlayan kişiler seçmeye devam edersen hikayen ilk Müge anlı'da biter.

Çünkü insan cinsiyetçi kalıpları kullanarak değilde "ben olsam" şeklinde düşünmeye başlayarak duygularıyla empati yaparak olaylara bakmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…