kızla erkek gerçekten arkadaş olamıyormuş

her gün görüştüğüm arkadaşımla samimiyetin dozunu normal buluyorum. o benim için erkek bir arkadaş değil sadece bir arkadaştı birbirimizi bu 2.5 yıl boyuncca hiç kınamadık ve hiçbir densizliğimiz olmadı.

Bana göre erkekten bu kadar yakın arkadaş olmaz yani gidip cinsellik anlatacak kadar yakinik olmaz.Ben hiç inanmıyorum cinselligi anlattığın bi erkek arkadaşın sana sadece arkadaş olarak bakmaya devam edeceğine
ama bu kdaar her detayını bildiği halde -çok ekstrem detaylardan bahsediyorum- bana akrşı duygusal bir şey hissediyor olması tuhaf değil mi? bu bile soğutur adamı

İyi de siz de sınırlarınızı hatırlatmamışsınız ki Ahmet'e. Yeşil ışık yakmışsınız. Yalnız kaldığınız süre zarfında arkadaşlık çizgisini koruyamamışsınız o da koruyamamış. Biriniz korusa diğeriniz o adımı atmaya cüret edemezdi. Artık olmaz Ahmetten arkadaş falan.

ama bu kdaar her detayını bildiği halde -çok ekstrem detaylardan bahsediyorum- bana akrşı duygusal bir şey hissediyor olması tuhaf değil mi? bu bile soğutur adamı
Karşındaki canlı erkek diyeceklerim bu kadar daha çok küçüksün bu kadar ciddi şeyler zaten düşünme

Kendi açtığınız konudan mı haberiniz yok acaba? “kadın ve erkek arkadaş olamazmış” diye başlık attığınıza göre siz de arkadaşlığınızda bir sıkıntı olduğunu düşünmüşsünüz. Ayrıca sizin erkek arkadaşlarınız laf etmese de ahmetin ciddi ilişkisi olduğu gibi sizin bu birbirinize cinsel hayatlarınızı anlatmalı arkadaşlığınız biterdi zaten. Bu zamana kadar sürmesinin sebebi ahmetin doğru düzgün sevgili yapmamış olması.

Sevgiliniz ile yaşadığınız cinselliği ne diye anlatıyorsunuz Ahmet’e?
Öyle dostluk mu olur

Bir de dostumu kaybettim triplerine girmişsiniz de buradakiler yemez yani kadınız biz.
Siz sizi pohpohlayan birini kaybetmişsiniz aa öyle birini belki bulamam bir daha düşüncelerine girmişsiniz sadece.
Zira gerçek kadın-erkek dostluğu sizin anlattığınız gibi olmuyor yoksa gerçekten de var yani.

kullanilan dil ve olay yuzunden buraya birakiyorum arkadaslar kusura bakmayin artik ahmet ve arkadasi temizler
neyinden rahatsız oldun dilinden edep akan kadın? yulecim anlat dinleyelim canım. giriyorsun kadınlar kulübünde seks etiketli şeyler okuyorsun bana ahlak polisliği yapıyorsun yemezler anam

neyinden rahatsız oldun dilinden edep akan kadın? yulecim anlat dinleyelim canım. giriyorsun kadınlar kulübünde seks etiketli şeyler okuyorsun bana ahlak polisliği yapıyorsun yemezler anam
Seks etiketli şeyler mi? Sen etikete tıklayıp konu okuduğumuzu mu sanıyorsun Bir derdim var bölümü forumun en aktif bölümü ve insanlar sadece bu bölüme girip burda açılan konuları okuyor, kimse etiketlere bile bakmıyor. Konuda seks etiketi olduğunu bile sen söyleyince öğrendim şahsen

red ile nasıl çirkefleştiğini ve ilk anda sözünü tutmayıp geçmişi ile yargıladığı bölümü okumadınız sanırım.

Özellikle cinsel hayatı anlatma kısmı en seviyeli kısım çok elit +imza kaşe mühür eğer ahmet açılmayıp üstüne de bi sevgili yapsaydı aşkından ölürdü bu kız ahmet cidden bu işin kitabını yazmış reise selamlar

Ahmet haklı sevmiyorsanız neden umut verdiniz? Şımarıklık başka bişey değil. Sizin duygularınız varsa onunda var. Çok bencilce geldiniz bana

Ben ahmetin haklı olduğunu veya üzülünecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Hatta konu sahibini sevdiğini falan da düşünmüyorum. Sevse gidip de kıza arkadaşını ayarlamaya çalışmazdı. Ahmet bakmış ki karşısında rahat bir kız var, belki bana da ekmek çıkar diye arkadaş ayağına yanaşmış. Kızın boşlukta olduğunu görünce yürümüş ama karşıdaki daha çakal çıkınca ilgisi sömürülüp reddedilmiş.

Yani olayda herhangi bir mağdur yok. Sadece arkadaş ayağına birbirinden faydalanmaya çalışan iki tane çakal ergen var.

Seviyeli arkadaşlık böyle bir şey değil. Karşı cinsten iki arkadaşın cinsellik konuşup sonra kardeş gibiydik demesi o kadar absürt ki. Ortada mahremiyet bırakmayıp sonra bana niye o gözle baktı.. e sen de bakmışsın o gözle. Kaldı ki ne kadar medeni olursak olalım içgüdü diye bir gerçek var.

Sırf ego tatmin etme konusu.kadın kişi kendisine ilgisi olduğu bariz belli bir erkek kişisini arkadaş ayağına yanına alır, daha da etkilemek için imalı imalı davranır sonra da amann da o kadar cazibeli bir kadınım ki erkeklerle arkadaş olamıyorum hemen farklı gözle bakmaya başlıyorlar diye kendini tatmin eder.sonra orada burada yaa bak bu iş olmuyor diye egoyu beslemeye devam eder.

evet edep akiyor dilimden, mahalle agziyla konusmuyorum kimseyle. ayrica konuyu etiketten gormedim, yeni mesaj alan konular one cikiyor ama insan kendinde ne varsa karsisindakini oyle bilirmis yadirgamiyorum

Kadin ve erkek cinsel cekim olmadiginda ya da bittiginde arkadas olabilir sadece ozellikle erkekler icin gecerli bi durum. Onun disinda olacagina ben de inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…