kızla erkek gerçekten arkadaş olamıyormuş

dertlibayan35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
10
0
1
21
hanımlar selam ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim hazırlık yılından itibaren en yakın arkdaşım olan bir erkek var. İsmine ahmet diyelim. Ahmetle 2.5 yıldır birbirimizin gerçekten en yakın arkadaşıyız. Birbirimizin her türlü olayını biliriz hatta yerii geldiğinde hemcins arkadaşlarımdan daha rahat konuşabiliyorum özelimi onunla. bu 2.5 yıl boyunca o ve ben birbirimzi sevgilillerimizle tanıştırdık, flörtlerimizden bahsettik ve hatta birbirimizin cinsel hayatına kdar her şeyi biliyoruz. bu zmaana kadar hayatıma giren hiç kimse ahmetten rahatsız olmadı çünkü arkdaşlığımız hep seviyeliydi ve kardeş gibi olduğumuz dışardan çok belliydi. sadece etrafımızdakiler değil dışardan gören bir göz bile bizi romantik bir iliişki olarak düşünmezdi. ahmetin bana arkdaşını ayarladıpı dönemler oldu. ailelerimizle tanıştık beraber vakit geçirdik ve hiçbir zaman altında art niyet yoktu. ahmet ikili ilişkiler konusunda çok keskin fikirleri olan biriydi onun için bir arkadaşlığın sonradan sevgililiğe dönmesi gibi durumlar çok mide bulandırıcıydı hep. arkdaşlık sürecimiz boyunca ahmetin uzun süreli ya da derin ilişkileri hiç olmadı ama ben iki ciddi ilişki geçirdim ve ikisi de çok travmatik sonlandı. bu ilişkilerimle ben yurtduşuna gittim hediyeler aldım korkunç kavgalar ettim ve her olayın sonunda soluğu ahmetin yanında aldım. her türlü duygumu onunla paylaşıyordum. bu ilişkilerimden bir tanesi ayrıldığımızda bizi barıştırmaıs için ahmete yalvardı çocuk öylr bir güven veriyordu.
Gelgelelim bu sene ne olduysa oldu. Normalde kalabalık bir arkadaş grubundaki daha iyi anlaşan o ikiliyken artık sadece ikimizin kaldığı bir döneme geçtik ve bu süreçte ahmetle o kadar çok başbaşa vakit gerçirdk ki artık buluşmalarımız date gibi geçiyordu. hesap ödemeler iltifatlar ahmetten hiç beklemdiğim bir tavır görüyordum. duygusal boşlukta olduğum bu döbemde bu ilgi bana çok iyi hissettirdi artık daha farklı bir heyecanla hazırlanıyordum onunla buluşmalara. yien de durumumun farkında olduğum için ona bu hislerimden bahsetmeyi hiç aklımdan geçirmedim. zaten ahmetin bu hislerimin farkına varacapı anda benden anında uzaklaşacağına o kadar emindim ki böyle hşssettiğim için utanıyordum. bir gün yine vakiit geçirdiğimiz bir günün ardından hiç beklemediğim bir anda ahmetten ilanı aşk aldım. neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan hiç beklemediğim bir hamleydi hiç bunu hissettirmedi. benim dilim tutudldu ama o an hislerinin çok da karşılıksız olamdıpını söyledim. görseniz var ya çocuk gibi sevindi onu hiç böyle görmemiştim. beni çok mutlu edeceğini, bana hak ettiğim güzellikte bir ilişki yaşatacağını söyleyip durdu ki ben eminim ki yaşatırdı zaten kzı düşkünü bir tip hiç olamdı çok efendiydi her zaman. çok keyiffli bir akşam geçirdik elimi tuttu ilk kez ve zamana bırakmak istediğimize karar verdik.
her şey güzel gidiyordu ama ben onu bşr türlü arkadaşım kategorisinden çıkartamıyordum ona dokunurken tuhaf hissediyordum öpemiyordum bile çünkü bir türlü içim almıyordu ama zaten onun da bu konuda bir acelesi yoktu hep hazır olmamı bekledi. uzak kaldığımız bir akşam tüm bunları düşündüm ve ona karşı hislerimin hiçbir zaman buradan öteye evrilemeyceğine karar verdim. onunla bu düşüncelerimi paylaştığımda çok sert bir tepki aldım. neden baştan söylemedin diye beni azarladı. eski ilişkilerimden dem vurdu ve bana "seni aldatsam kıymetli olurdum" "iğrenç tiplere şans veriyorsun bana vermiyorsun" gibisinden bel altı cümleler kurdu. üstelik iki gün önce bana eski ilişkielrime bu kdaar hakim olmasının onun için problem olmadığını ve asla konusunun açılmayacağına dair sözler vermişti ama dhaa ilk kavgadan beni geçmişimden vurdu. yine de vaatler vermeye devam etti zmana bırakmak istediğini söyledi ama benim içim asla ısınmıyor çünkü ben ilişkilerimde cinselliğe ve ten uyumuna önem veriyorum ve kardeşim dediğim birine bu şekilde asla yaklaşamam.
Kesinlikle onu reddettim ve o bunun ardından çok agresifleşti çok aşırı tepkiler verdi öyle ki ben ve arkadaşlarım adına endişelendik. şu an napmam gerektiğini bilmyiroum en yakınımı kaybettim ve o çok perişan bir halde. ben de çok ağladım çok üzüldüm ama o aşk acısı çekiyor triplerindeyken ben arkdaş kaybıma üzülüyorum. bana eski sevgilisiymişim gibi davranıyor bundan da rahtszı oluyorum.
onunla arkadaşlığımı bri daha kimsede bulamam bundan sonra sizce o ne yapar ve ben napmalıyım????????????

Cokta sandığın gibi biri degilmis isteee...ayrica burdan cikacak sonuc cokta güvensen uç noktadaki senin ennnnnn özelini bi erkege anlatmanin pismanlik oldugu..

madem arkadaşınıza o gözle bakamıyorsunuz niye buluşmalara süsleniyordum bi şeyler hissediyordum yazdınız onu anlamadım gayet de farklı gözle bakmışsınız. ilişki istememişsiniz ilgisi hoşunuza gitmiş ahmet de sizin ilgi kaynağınız değil düzgünce açılmış okey dedikten sonra o gözle bakamama getirince sinirlenmesi normal ben de sinirlenirdim. sanki adam kendi kendine sinirlenmiş ortada bi şey yokmuş gibi lanse etmeniz komik.

öff.. konuda yanlış yaptığınız ve yanlış yapılan o kadar çok şey var kii..

ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteden o kadar yakın erkek arkadaslarım var ki.. kız arkadaslarımın iki katıdır. ama kimse kimseye cinsel hayatını anlatmaz a* kfkf

siz arkadaslık tanımınızı değiştirin önce. ve evet, bir kez arkadas olarak baktığınız birine sonra baska gözle bakmak bana da iğrenç geliyor.. ve sınırlarımı ve insanların sınırlarını da bildiğim için asla ne bir arkadasıma farklı duygu besledim, ne de onlardan bana karşı farklı bir niyet oldu. su an hepimiz evli barklıyız ve eslerimizle hep birlikte güzel geniş bir arkadas ortamımız var. benim çok kıskanç olan esim dahi onlardan rahatsız olmaz.

Ahmet haklı siz yine sizi üzecek bir adam bulacaksınız kendinize.Sizi heyecanlandırmaz çünkü Ahmet gibiler.Çok heveslendim yalnız sonu güzel bitecek diye.Eğer sonu güzel bitseydi ömür boyu çok mutlu olacaktınız bana göre.Nasip.Sorunuza gelince artık Ahmet arkadaşınız olamaz.Bağlantıyı keseceksiniz mecbur

olay heyecan duymak zaten. sırf iyi biri diye birini sevemem. biraz da çekim arıyor insan

Adama karşılıksız değil demişsin daha ne diyecektin ki oda umutlanmış en başka olmaz deseydin zaten böyle tepkiler vermezdi
ama ben de yanlış yorumladım ve hiç uzatmadım bu konuyu hemen ertesi gün ona olmayucağını söyledim ne uzatıp onu üzmek istedim ne de denemeden kestirip atabildim.

hatta birbirimizin cinsel hayatına kdar her şeyi biliyoruz.

arkdaşlığımız hep seviyeliydi
Çok seviyeli. O kadar seviyeli, o kadar seviyeli ki bir arkadaşlık ancak bu kadar seviyeli olabilir.

artık daha farklı bir heyecanla hazırlanıyordum onunla buluşmalara.

ama ben onu bşr türlü arkadaşım kategorisinden çıkartamıyordum

ona karşı hislerimin hiçbir zaman buradan öteye evrilemeyceğine karar verdim.
Şımarıklık bu nerde görsem tanırım.

Ahmet sizi sevmeseydi ahmetin aşkından sürünürdünüz.

seni aldatsam kıymetli olurdum

Ahmet de az çok çözmüş sizi.

Ahmet gel bakim buraya hahahaha bu yeni üyelerde hep bôyle ha hemen erkoları şıp diye anlïyorlar ifşa oldun kaç

Haha ahmet değilim. Her şeyde biraz ahmeti görüyorsun sanırım

Ama itiraf et, ahmet seni sevmeseydi ahmete aşık olacaktın. Yalansa yalan de.
bak zaten p1c sevdiğim doğrudur. ahmet de bunu biliyor ben zaten ona hiç açık kapı bırakmadım bu zamana kadar. yazdığım her şeyi de içimde yaşadım o hep bihaberdi. ahmete olan hoşlantımda hiçbit zaman ilişki beklentisi yoktu

olay heyecan duymak zaten. sırf iyi biri diye birini sevemem. biraz da çekim arıyor insan
Heyecanlanmışsınız zaten ama çabuk sönmüş.Çünkü adam duygularınızdan anlıyor zor zamanlarınızda yanınızda olacak sizi üzmeyecek biri.Bu da tartışma aldatma vs olmayacağı için size heyecan vermiyor.Heyecan verenlerle kurduğunuz ilişkiler ortada demiş Ahmet.Doğru söylediğini düşünüyorum.

Saçma sapan bir arkadaşlıkmış. Siz her şeyi çok abartılı yaşayan bir insanmışsınız gibi geldi bana. Daha üniversite ikinci sınıfa gidiyor olmanıza rağmen 2 tane ciddi ilişkim oldu demenizden bile belli. Kaç yaşındasın da 2 tane ciddi ilişkin oldu?

Ayrıca daha 2 yıldır tanıdığınız ahmetle ailelerinizle niye tanıştınız? Birbirinize cinsel hayatınızı niye anlatıyorsunuz? 2 yılda bu kadar şeyi ne ara yaşadınız? İlişkileriniz olmuş, ayrılmışsınız, ahmet size arkadaşını bile ayarlamış, sonra siz ikiniz yakınlaşmışsınız, reddetmişsiniz falan filan.

Konu kadın ve erkeğin birbiriyle arkadaş olabilip olamaması değil. Siz herhangi bir erkekle arkadaş olamazsınız maalesef. Çünkü cidden sınır bilmiyosunuz.

ama ben ona ilerleyen zamnalarda cinsel bi çekim hissetmeyeceğime eminim. onu öpemem bile ve o gerçekten her şeyin en güzelini hak ediyor oyalamak istemedim ama çok üzülüyorum

Bana göre erkekten bu kadar yakın arkadaş olmaz yani gidip cinsellik anlatacak kadar yakinik olmaz.Ben hiç inanmıyorum cinselligi anlattığın bi erkek arkadaşın sana sadece arkadaş olarak bakmaya devam edeceğine

Sizin çekim sandığınız şey ilerde başınızı duvarlara vurdurur.Siz eski sevgililerinizde ortak özellikler neydi size ne hissettirdiler ona kafa yorun.İleride evleneceğiniz adam boşanacağınız adam olmasın.Ahmetle olun demiyorum fakat sizde Ahmet gibiler heyecan uyandırmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…