Kızlar aklım çok karışık :/

Bu ilişkiyi böyle kabullenip devam ederse m benim sonum da böyle olur işte.. illa ki is yaptirir annesi

Aynen canım.. Sağol

Bu koyde calismiyacaksin falan bunlar hep yalan mecbur calisican bi kac sene gececek bu seferde coluk cocuk derken sartlar agir benim sehre gidip calismam gerek diyecek ya neden hwp bu fedakarliklar bayanlardan beklen

Maalesef öyle canım.. ben bu hayatı yaşamak zorundamiyim.. pişman olack birgün...

Söyledim canım söylemez miyim hersey çok güzel olcak diyor hersey i ben yapacam sen sadece beni izliceksin dedi.. ama ben bu şekilde kaldiramam nereye kadar bu böyle sürecek ki..

Daha şimdiden kendi kendine böyle büyük kararlar aldıysa evlenince işin zor canım.

Ailesini düşünmesi normal ama biz evlencez beni de düşünmesi lazimdi .. herseyin hayrlisi deyip bitirdim iste

İleride üzülmektense şimdi üzül daha iyi.Hiç bilmediğin bir ortam çok yıpranırsın bence

Aynen canım.. şimdiden bu konu açıldı ve üzülüyorum gelecekte kim bilir ne olur..

Ben orda hic birsey yapmazken sen baska bir meslegin egitimini almisken baskabur hayat plani yapmanı ve o isleri yapmani istemiyorum diyebilirsiniz.

Ben orda hic birsey yapmazken sen baska bir meslegin egitimini almisken baskabur hayat plani yapmanı ve o isleri yapmani istemiyorum diyebilirsiniz.

Herşeyi konuştum canım dün gece sabaha kadar da konuştum.. mecburum..çaresizm diyor başka bişey demiyor

Babasının hastalığı çok mu ağır.
Annesi babasına bakamıyor mu?

Ayrıca ev kurmak kolay is değil. Köyde öylece evde oturmak diye bir sey olacağını da sanmıyorum.

Kendi mesleğini yapması da daha iyi olur. Çiftçilik bu devirde ne kazandiriyor ki? Doğrucu olmak lazim. Devletin çiftçilere karşı ahım şahım verdiği destek yok. Hatta islerini daha zora koştuğunu da biliyorum.

Kendisi bekar olarak köyde yaşayıp babasının mesleğini devam ettirebilir fakat bir yuva kurmak ve bir aileyi orada yasamaya mahkum kılmak tek başına verilecek karar değil. Çok bencil bir düşünce bence.

Aileni dinlemeni tavsiye ederim _HaRika_
Senin önceliğin kv ve kp ile oturmaktan ziyade geleceginiz olsun. Mesleği olsun, yaşadığınız yer olsun.

nasıl mecbur çaresiz olabiliyor işi de varmış hem hiç olmadı kv,kp gelir merkeze ineklerine adam tutar baktırırlar ya da orada kalırlar yine baktırırlar. köyde sen oturacaksın iş yapmayacaksın demekle olmuyo ki mecbur yardım da gerekecek kendisine. bi arkadaş ta söylemiş şimdi siz hayatınızı köyde bahçede geçireceksiniz iki gün sonra abisi gelip ortak olacak bilemiyorum ben olsam yapmazdım

Aslında sevgilin dürüst davranmış şöyleki ;

Şİmdi siznle 1 yıl kirada oturur hatta 2 yıl oturur sonra ailesinin yanına yine geçerdi sizde muhtemelen giderdiniz.
Bende kv ile yakın oturmaya karşıyım savunduğum bu değil yanlı anlaşılmasın,Ha ama şuda bir gerçek her kv kötü olacak diye bir şeyde yok tabi. bilemiyorum sevginiz ve yaşanmışlıklarınız zaten sizi en doğru yola götürecektir.Hakkınızda hayırlısı...

Koyde yetismemis bir kiz icin oralar cok zordur hem koye gidipte is yapmamak nasil oluyor?sartlarini bilemem ama inandirici degil köyun iside bitmez , dedemler koyde yasiyor koy isinden baslari kalkmiyor ya kabullenip gideceksiniz ya da konusun tekrar gercekten iyi anlasabilecekseniz baktiniz kabullenmiyor baskada secenek kalmiyor

Babası hergün hemen hemen hastanede. . SözlüM babasıni her gece hastaneye gotryr doktorlar bişey yok demiş psikoloji demiş ama ben oyun oynuyor diyorum. Babası istiyor ki oğlu köylü bir kızla evlensin ve ışlerini yapmasını istediği bir kızla evleninmesini istyrlar.. vazgecirmek için bir oyun bnce

Son düzenleme:

Sağol cnm yorumun için. .

Maalesef secenek yok bitirdim işte :/ hakkimda hayrlisi neyse o olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…