Kızlar aklım çok karışık :/

Evet canım.. Sağol yorumun için..

Canın Harikam tatlım benim. Sana ayrıl vazgeç demeyeceğim ama mutlaka aileni dinle, çünkü onlar bizim göremediklerimizi görüyorlar ve bizi bizden daha iyi tanıyorlar.
Ayrıca baştan anlaşılmış böyle konuşulmamış şimdi ise tam tersi şeyler söyleniyorsa ailen de sende sonuna kadar haklısınız.

İyi kayınvalide yoktur henüz dişlerini göstermemiş kayınvalide vardır şaka şaka. Kayınvaliden dünyalar tatlısı bir kadında olsa kadın kadına aynı yerlerde yaşamak zor, yeri geliyor insana kendi annesine katlanamıyor da neyse annem diyip oturuyor. Hem köyün işi çok olur, senden beklemeseler bile e zamanla mecbur yapacaksın. Millet tarlaya gidecek sen keyif çatacak değilsin ya. Hayvanı olur, bağı bahçesi olur. Köydeki kızlar şimdi evlenip şehirde yaşamanın derdinde.

Pek olası varmış gibi değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ablacim baştan biz böyle konuşmamistik ki.. Ailesi bize izmirde ev alckti dekore hersey olcakti ve o da işinde çalışacaktı babası hasta olMuş şimdi de evin üstüne ev ypcklarms.. Köy birde ve babasının işini üstlenecek ben böyle olsun istemiyorum maalesef anlaştık bitirdik

Seni oyun bolumunden tanıyorum Bak benim dayim da çiftçi ama merkezde oturuyor. Gidiş geliş yapıyor. Yengemi de cocuklarini da götürmedi köye hic. Gider işini yapar gelir. Kaldi ki biz de modern bir sehirde doğup büyüdük. Bahsettigim yer batının bir köyü ama ne sağlık, ne sosyal imkanlar ozellikle de eğitim şehir metkezindeki gibi olmaz. Ki sen köy yasantisina hiç alışık degilsin anladigim kadariyla yapamazsin. Bitirmekle iyi etmissin.

E yani canım..

Aynen canım ben de seni ordan tanıyorum. . Maalesef ki ben koyde yapamam ve eşimin çiftçilik le ugradmasini da istemiyorum. . Sağol cnm

köy olup da iş yapmamak aklınıza mantıklı geliyor mu ?
sevdiğiniz için iyi niyetle bakıp inanmak istiyor olabilirsiniz
inanmayın

olay sadece iş de değil üstelik bakın köyden merkeze gelseniz alışırsınız merkezden köye giderseniz tepe taklak olursunuz evvlilik başlı başına zorken alışmak gerekirken siz bir de köy hayatı yaşayacıksınız gerçekten çok zor

bile bile lades yapma derim

Evet canım ben yapamam olmaz yani.. sagol Cnm yorum icin

Tatlım vardır her şerde bir hayır. Biliyorum çok bekledin günler saydın hevesle bekledin zordur elbet ama inan bana hepsi geçecek allahın izniyle.
Üzülme demeyeceğim üzülürsün elbet ama geçecek güzelim benim. Bence sen doğru olanı yapmışsın. Aileni dinlersen çok şey kazanırsın tatlım benim

Geçer inşallah ablacim çok teşekkür ederim ((

en doğru kararı vermişsin ne kadar iyi insan olurlarsa olsunlar yanyana yaşamak insanı kötü yapar.. şartlarını kabul edene kadar evlenme seviyorsa zaten eninde sonunda geri adım atacaktır

Ayrılırdım. Köyde yaşamak istemiyorsan istemiyorsundur. İlişkin için bir ömür boyu fedakarlik yapamazsın, yapmamalısın.

Babası için o fedakarlik yapmayı planlıyor. Senin de onun için fedakarlik yapmanı bekliyor. Peki senin için kim hangi fedakarlığı yapacak?

Hele köy yerinde ev üstüne ev yapilacak off off diyorum.

Sen calismiyor musun?

Hayır canım çalışmıyor um.. o çalışmamı istemiyordu zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…