- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 35
- Konu Sahibi yasmin2013
-
Allah kahretsin bu adamlari. Ne yapmayı planlıyorsun peki?
Bu tükenmiş bir evlilik.
Evladınız için yüzyüze bakabilecek haldeyken daha fazla çirkinleşmeden karşılıklı konuşup, bir yol çizmelisiniz.
evlat icin cekmek ne demektir?boşanmayı düşünüyorum ama diyorum ki acaba ben şımarıklık mi yapıyorum. Bunlar boşanmak için sebep midir? Bazen diyorum çek evladın için sonra diyorum neden benim düzgün bi evliliğim yok. Yatlar katlar istemiyorum ben bu adamdan yapacağını tek şey biraz güleryüz biraz ilgi bu kadar.
evlat icin cekmek ne demektir?
her cocuk mutlu bir aileyi hak eder , huzurlu vr mutlu bir anneyi , guvenilir ve sefkatli bir babayi hak eder
siz boyle bir aile misiniz ki evladim icin cekiyim diyosunuz? evladiniza en buyuk kotulugu yapiyorsunuz yaninda kavga ederek
cok uzaga gitmeyin , bu forumda biraz gezinin , boyle ailelerde yetismis cocuklarin nasil buyudugunu ve gencliklerinde ne hallerde oldugunu gorun
bosanmak istemiyorsaniz bosanmayin ama evladinizin arkasina da siginmayin
22 yaş cahil veya cok kucuk bir yas degil ama akil yaşta olmuyor işte. Evliliğiniz devam ediyor gibi gorunsede bitmiş gibi...
esasen erkekler aynı evin içine girmeden gerçek yüzünü göstermiyor ve evlenince böyle yapmaz düşüncesi oluyor şimdiki aklım olsa semtinden geçmem
Evet birini evlenmeden tam anlamiyla taniyamiyorsun ama evlilik oncesi sinyaller mutlaka veriliyor ki sizin ki bangir bangir belli etmiş. Evlenince duzelir demek en sık yapilan hata.
Aynen ayni fikirdeyim sizinle..İnsanın gençlik, cahillik hatası tüm ömrüne mal olabiliyor. Evlilik gerçekten büyük risk.
Bu evliliğin sonu yok gibi eşiniz hiç uzlsşmacı biri değil.
Kendini odaya kitleyip o odada neler çeviriyor onuda sorgulamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?