kızlar bana bi akıl verin

Açıkçası evliliginiz cok yorucu ve yipratici çocuk icin de saglikli bir baba figürü oldugunu dusunmuyorum. Bosanin veya bosanmayin diyemem sizin bileceginiz is ancak bosanacaksaniz öncelikle bosanmak istediginize emin olun. Sonra harekete gecin. Ailenizle konusarak baslayabilirsiniz.

Acikcasi ben ciftlerin ufak problemlerde bosanmasi taraftari degilim ama evlilogon devam etmesi icin gerekli olan sevgiyi de sizin evliliginizde göremedim. Allah yardımciniz olsun umarim mutlu olacaginiz bir karar alirsiniz.

Hayır bu evlilik değil. Çok saçma sapan bir hal almış. Belki annenin evine gidip bir süre ayrı kalmanız daha iyi olucak aklı başına gelir belki? Denemeyi düşündün mü? Giderken de bu şekilde yürütmek istemediğini dile getirmelisin belki düzelmek için bir çabası olur..

Yazık değil mi size sizin canınız yok mu..
Allah aşkına, ölçüp biçip evlenin sonsuza kadar mutlu yaşadılar diye bir şey yok. Ayaklarınız sağlam basın ve iyi bir işiniz olmadan evlenmeyin. Birde çocuk.. Hay Allah yardımcınız olsun

işim var çok şükür evlenirken de vardı o zamanın aklı ile düşünüyo insan tabiki 20 li yaşlarla 30 lu yaşların aklı aynı olmuyor. ama evlilik ortak noktayı bulmaktır en azından ben öyle düşünüyorum bilemiyosun ki bu adam evlendikten sonra böyle yapar.

bi kaç gündür boşanma isteğimi söyledim önce ciddiye almadı dün ve bugün anladı artık kabullenemiyor şuan. içimde bi sevgi kıpırtısı yok malesef. ki unutsam affetsem çözüm değil yine ilk kavgamızda aynı noktaya geri gelicez. artık gidişat belli Allah hakkımızda hayırlısını versin

Kızlar şuan boşanma aşamasındayız ve ben ev araba için satılamaz tedbiri koydurmak istiyorum. Çünkü eşim hak vermeyeceğini ve benden tüm haklarımdan vazgeçtiğime dair bi yazı vermemi istedi. Nasıl nereden yapabilirim bu işlemi ne yapmam gerekiyor.

Yazdığın sebepler az değil ama elle tutulur sebep bile gerekmez bazen. Mutsuzsan ve bir ışık görmüyorsan boşanmaktan başka çare kalmaz. Eşinin düzelme şansı olsa,ciddi bir konuşma yapıp isteklerini söyle derdim. Ama sana saygısı ve kaybetme korkusu yokmuş. Yazık değil mi sana, bir ömür böyle geçer mi ? Değer görenler, sevilenler, sayılanlar senden değerli mi ? Kimse böyle davranılmayı haketmiyor, hayata bir defa geliyoruz.

Konunun sonunu okumadan yorum yazmışım. Boşanma kararı almışsın, Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun insallah. Bir avukata danışmalısın bence, onlar halleder diye düşünüyorum. Ne kadar hızlı hareket edersen o kadar iyi olur, mümkünse banka hesaplarına da koydur. Mutlaka birikim yapmıştır. Nafaka almayı da ihmal etme sakın.

Kendim için istemicem ama çocuk için alıcam.

Konunun üzerinden 1 sene geçmiş ve ben artık son noktaya geldim. Kızımı alıp ailemin yanına yerleştim. Yeni bi düzen kurmak için nereden başlayacağım bilemiyorum.

Hic mi bisey degismedi bu bir sene icinde? Neler oldu kisaca bahsetseniz?

Hic mi bisey degismedi bu bir sene icinde? Neler oldu kisaca bahsetseniz?

Eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık orada kendi evimize yerleştik. Ancak küfür,hakaret vs devam etti. Yaptığı olumlu davranışları da sildi bunlar. En son kızım annemlere, annem babam kavga ediyo babam anneme çocuğu bırak defol git diyor dediğinde koptu olay.

Ah iste en kotusu de bu oluyoe. Cocuklar herseye sahit oluyor. Esin cok bencil bir adammis iyiki de kizini uzak tutmussun boyle bir adamdan.

Sizin gibi bir anne baba ile büyüdüm.
Sonuç : yıllardır antidepresan kullanıyorum.
Çocuğunuza bunu yapmayın.
İlerde güvensiz bir birey olacak.
Boşanın daha iyi onun ruh sağlığı açısından.

Haklısınız bende en çok bunu düşünüyorum. Ne kadar dikkat etsem de benim mutsuzluğum sinirim çocuğa yansıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…