Hiçbir şekilde aramaz beni. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Beni hiç insan yerine koymuyor resmen. Aramızda öyle gerginlik de yok anlamıyorum.Oğullarına haber vermelerinde bişey yok ama kvnin akıl etmesi lazım oğlum hanımın müsait mi siz müsait misiniz demesi lazım yda seni arayıp kızım akşam size gelmeyi düşünüyoruz müsait misiniz diye haklısın yani
Zaten yakın oturmuyoruz ve daha pazar günü görüştük. Bu saatten sonra bir de yemekle ugraşıcam. Çalışıyorum ve sadece bir gün dinlenmek istiyorum bunu bile anlamıyor. Yüzünü goresim bile yokAslında bu tatil günü bukadar yorulmuşken sizin onlara gitmeniz lazım.
Yemek yersiniz yemek derdi ile de uğraşmazsın.
Bu tür konularda k.v. lerin ince düşünmeleri gerek, aksi durumlar insanı kırıyor
düşündürüyor
o zaman akşam geldiklerinde, şakayla karışık söyle seni aramaları gerektiğiniHiçbir şekilde aramaz beni. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Beni hiç insan yerine koymuyor resmen. Aramızda öyle gerginlik de yok anlamıyorum.
Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
Zaten yakın oturmuyoruz ve daha pazar günü görüştük. Bu saatten sonra bir de yemekle ugraşıcam. Çalışıyorum ve sadece bir gün dinlenmek istiyorum bunu bile anlamıyor. Yüzünü goresim bile yok
Benimkiler daha beter.Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
Kız sinisi(şaka tabiki hoşuma gitti ismin) böyle misafirlere genelde ne ikram ediyosunuz. Benim elim ayağıma dolanıyo ne yapsam diyeGayet ılımlı bir şekilde gelsinler tabi de.
Çay ve bisküvi koy kusura bakmayın bütün evi temizledim izin günüm diye bu yüzden de hazırlık yapmaya zamanım olmadı çok yoruldum de ve çayını löpürdet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?