Kızlar ben mi abartıyorum?

İzin gününüzde neden temizlik yapıyorsunuz ki....çağırın bir yardımcı yapsın temizlik. Sizde keyfinize bakın. Bu saçlarınızı kim için ne için süpürge ediyorsunuz?
Detaylı temizlik değil çünkü ondan almadım. Ama sonuçta evin işi bitmiyor yoruyor insanı. Her zaman almam kendim yaparım genelde

Benimkiler daha beter.
Bide genelde ne kadar torunu çocuğu varsa toplamak ister gelirken. Ben tekim ama beni götürmez biyere.
Dediğin gibi evin hanımına sorulur o işler usulen ama herkes işine geleni yapıyo
Herseyin bir adabı var ama anlatamıyosun insanlara. Illa suratına söyleyeceksin

bence haklısın, bu misafirlik durumlarında her zaman evin hanımı düşünülmeli, eşimin bi arkadaşı var sürekli bizi davet eder, hem de kalmalı falan neyse... ama karısının asla buyurun gelin demişliği yoktur, ben de bunu eşime anlatamıyorum, evin hanımı davet etmedikten sonra gidilmez diyorum, ee adam kaç defa çağırdı ya işte yetmez mi diyor

Kız sinisi(şaka tabiki hoşuma gitti ismin) böyle misafirlere genelde ne ikram ediyosunuz. Benim elim ayağıma dolanıyo ne yapsam diye
Annem de öyledir ne var ne yok pişirir sunar ama ben böyle emrivaki misafiri hiç sevmem bu durumda kahve çikolata veya bisküvi çay ikramı en makbuludür. Sonuçta ev hanımını arasalar anne çok yoruldum bugün vs diyebilirdi ama sormadan gelene en fazla çay. Hatta gıcıklığına yemeğimi erken yerdim ben olsam. Ay yemek bile yapamadım belim koptu sabahtan beri ama canım da bisey istemiyo midem kötü derdim

Senden öğrenilecek çok şey var.
Takipteyim sinsi

Bence de haklısın arayıp sana sormaları ya da eşinin cercei ye sorayım size dönerim demesi gerekirdi.
Bu durumda bence şöyle yapmalısın ne kendini yor ne de sinirlen eşine de ki çok yoruldum bişey hazırlayamam hepberaber dışarda yiyelim.
Onlara da kusura bakmayın tüm gün yoruldum bişey hazırlayacak dermanım yoktu de belki bundan sonra seni de düşünürler.

Oglu kabul ettiyse oglu gelir yemekleri de yapar. Beni aramayana bende boyle muamele yaparim. Yada 2.secenek cokta mukemmel agirlamam. Bir kuru fasulye pilav yaparim mesela en kolayindan.

eğer aranız normalde iyiyse yaptıkları ayıp.
kötüyse normal geliyor bana.

ben eşimin ailesinden hiç hazzetmediğim için onlar eşimi arıyor, eşim de beni arayıp soruyor.
istemesem de onun hatrı için kabul ediyorum.

ikram olarak da ani durumlarda eşime hazır kek kurabiye börek aldırırım.
sen de öyle yap eşine C Cersei92

eee sen her seferinde güzeryuzlu hizmey garantisi yaparsan tabi oglunu aramaz bide izzet ikram ohhh ev miss gibi tabi gelir geline azcık surat yap geldimi benden bugun temizlik yaptım cok yorukdum belini falan tut yada oturruken ay haftada sinemeya gidelim aylardır hep hafta sonu evdeyiz de biseyler de anlasın yani demek ki esinle arandakı ba o kadar iyi degil diyemiyomu biz gezcez anne ya yada sinemaya gidicez buda kulagına kupe olsun hafta sonu gelmeden her hafta sonu esine de annen ararasa dısardayız de program yapıcaz de bie calısıysun pess ben bayramda bile görmeye tahammul edemiyorum kadını

ayyy bide onlara yemek mi yapcak yapsında haftanın her gunu gels,n bulsun yuzu

Eşimle aramda hiçbir sorun yok. Gezmemizden geri kalmıyoruz. Haftasonu birgün içinde beraber hem benim anneme hem onun annesine gideriz. Diğer gün bize aittir. Ayrıca ben ne olursa olsun misafir sonuçta kötü sekilde agırlayamam ailemden öyle gördüm. Burda sadece sinirlendigim kısım beni arayıp sormamasi ha esimin hatası var anne esime sormam lazım demedi çünkü onlar aksama geliyoruz kafasında. Daha önceden esime bu rahatsızlıgımı dile getirmem gerekirdi .esimle konusucam bu durumu

haklısınız ama hiçbir erkek ailesi malesef gelini arayıp sormuyor
Hep oğullarına söyleniyor .
Ailesi eşinizi aradığında , eşinizin sizi arayıp müsait olur musun ,gelmek istiyorlarmış demesi gerekli bence.
Biz eşimle birbirimizie sormadan kimseye evte ya da hayır demeyiz.
Ama cok takılmayın siz , geneli böyle erkek ailelerinin.

Zaten esim bana sormadan yemege davet etmez ama cay bile olsa bisey yapmam gerekiyor

Esim de öyle dedi bisey yapmana gerekk yok çayın yanina cerez koy yeter dedi ama cok sık gelmedikleri icin basit bir tatlı yapıcam
siz bilirsiniz :)
eşiniz de anlayıslıymıs bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…