Detaylı temizlik değil çünkü ondan almadım. Ama sonuçta evin işi bitmiyor yoruyor insanı. Her zaman almam kendim yaparım geneldeİzin gününüzde neden temizlik yapıyorsunuz ki....çağırın bir yardımcı yapsın temizlik. Sizde keyfinize bakın. Bu saçlarınızı kim için ne için süpürge ediyorsunuz?
Herseyin bir adabı var ama anlatamıyosun insanlara. Illa suratına söyleyeceksinBenimkiler daha beter.
Bide genelde ne kadar torunu çocuğu varsa toplamak ister gelirken. Ben tekim ama beni götürmez biyere.
Dediğin gibi evin hanımına sorulur o işler usulen ama herkes işine geleni yapıyo
Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
Annem de öyledir ne var ne yok pişirir sunar ama ben böyle emrivaki misafiri hiç sevmem bu durumda kahve çikolata veya bisküvi çay ikramı en makbuludür. Sonuçta ev hanımını arasalar anne çok yoruldum bugün vs diyebilirdi ama sormadan gelene en fazla çay. Hatta gıcıklığına yemeğimi erken yerdim ben olsam. Ay yemek bile yapamadım belim koptu sabahtan beri ama canım da bisey istemiyo midem kötü derdimKız sinisi(şaka tabiki hoşuma gitti ismin) böyle misafirlere genelde ne ikram ediyosunuz. Benim elim ayağıma dolanıyo ne yapsam diye
Senden öğrenilecek çok şey var.Annem de öyledir ne var ne yok pişirir sunar ama ben böyle emrivaki misafiri hiç sevmem bu durumda kahve çikolata veya bisküvi çay ikramı en makbuludür. Sonuçta ev hanımını arasalar anne çok yoruldum bugün vs diyebilirdi ama sormadan gelene en fazla çay. Hatta gıcıklığına yemeğimi erken yerdim ben olsam. Ay yemek bile yapamadım belim koptu sabahtan beri ama canım da bisey istemiyo midem kötü derdim
eğer aranız normalde iyiyse yaptıkları ayıp.Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
eee sen her seferinde güzeryuzlu hizmey garantisi yaparsan tabi oglunu aramaz bide izzet ikram ohhh ev miss gibi tabi gelir geline azcık surat yap geldimi benden bugun temizlik yaptım cok yorukdum belini falan tut yada oturruken ay haftada sinemeya gidelim aylardır hep hafta sonu evdeyiz de biseyler de anlasın yani demek ki esinle arandakı ba o kadar iyi degil diyemiyomu biz gezcez anne ya yada sinemaya gidicez buda kulagına kupe olsun hafta sonu gelmeden her hafta sonu esine de annen ararasa dısardayız de program yapıcaz de bie calısıysun pess ben bayramda bile görmeye tahammul edemiyorum kadınıŞu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
ayyy bide onlara yemek mi yapcak yapsında haftanın her gunu gels,n bulsun yuzuAslında sadece bir çorba ve salata yapsanız,
kusura bakmayın lütfen tek izin günümdü bütün gün ancak bir haftanın kirini temizleyebildim, geç haberim olunca da yetiştiremedim ...
Biraz da yoruldum
Anlarlar da daha sonra buna göre hareket ederler mi acaba
eee sen her seferinde güzeryuzlu hizmey garantisi yaparsan tabi oglunu aramaz bide izzet ikram ohhh ev miss gibi tabi gelir geline azcık surat yap geldimi benden bugun temizlik yaptım cok yorukdum belini falan tut yada oturruken ay haftada sinemeya gidelim aylardır hep hafta sonu evdeyiz de biseyler de anlasın yani demek ki esinle arandakı ba o kadar iyi degil diyemiyomu biz gezcez anne ya yada sinemaya gidicez buda kulagına kupe olsun hafta sonu gelmeden her hafta sonu esine de annen ararasa dısardayız de program yapıcaz de bie calısıysun pess ben bayramda bile görmeye tahammul edemiyorum kadını
haklısınız ama hiçbir erkek ailesi malesef gelini arayıp sormuyorŞu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Esim çaya gelecekler dedi . Yarim saat önce aradı beni. Tatlı yapıcam sadeceayyy bide onlara yemek mi yapcak yapsında haftanın her gunu gels,n bulsun yuzu
yapmayın birşeyZaten esim bana sormadan yemege davet etmez ama cay bile olsa bisey yapmam gerekiyor
a
yapmayın birşey
hazır bir iki şey alın verin
çalışan bayansınız
siz bilirsiniz :)Esim de öyle dedi bisey yapmana gerekk yok çayın yanina cerez koy yeter dedi ama cok sık gelmedikleri icin basit bir tatlı yapıcam
Kendi annesinden öyle gördüğü icin herhalde :)) Annesi bisey yapmaz çayın yanındasiz bilirsiniz :)
eşiniz de anlayıslıymıs bu arada :)
Kendi annesinden öyle gördüğü icin herhalde :)) Annesi bisey yapmaz çayın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?