Kızlar ben mi abartıyorum?

Çok sinir oluyorum emrivaki yapan insanlara kim olursa olsun erkenden haber ver hatta bi gün öncesinden haber ver ne olur sanki.
Benim kayınvalidemde böyle, şehir dışından gelecek otobüse binince arıyor 2-3 saat sonra ordayım diye, yatılı geliyor ve ben o sırada işte oluyorum. Eve gidince yarım saat 1 saatim anca oluyor onun gelmesine. Temizlik bulaşık yemek derken canım çıkıyor.

Abartmiyorsunuz bana kalirsa.
Esinizi aradiklarinda cersei ye sorup doneyim seklinde soyleyebilir.Belki size de sormak gerektigini dusunebilirler.

Diyelim kayınvaliden sizi arayıp sordu müsaitmisiniz akşam gelmeyi düşünüyoruz diye. Ah anne temizlik yaptım çok yorgunum bu akşam gelmeyin başka akşam gelin diyebilecek misiniz ki?

Diyebilirim tabi sonuçta Calışan bir insanim

onların eşini araması bana anormal gelmedi. annem de beni arar yani. o da oğlunun evine gelecek sonuç olarak.
amaaaa eşin durumu kontrol edebilmeli. mesela temizlik yapıyorsan birşeyler uydurmalı. annecim biz bugün uygun değiliz şu gün gelin gibi . yani kriz çıkarmadan kibarca mesafeyi korumalı.

Ailesini kıramıyor ışte. Her zaman aynı şeyi yapıyolar hiçbir sekilde beni aramazlar. Eltime de aynısını yapıyor.

Ailesini kıramıyor ışte. Her zaman aynı şeyi yapıyolar hiçbir sekilde beni aramazlar. Eltime de aynısını yapıyor.

maalesef sorun eşinde bu konuda. zira ondan hep evete alışmışlar. sen hayır desen kötü sen olursun. eşinle bu konuyu halledersen senden çıkar mesele.

Diyebilirim tabi sonuçta Calışan bir insanim
O zaman kusura bakma canım da madem kaynana kişisi seni arayıp sormadıysa eşinin seni düşünüp demesi lazımdı annesine babasına karım temizlik yaptı, canı çıktı gelmeyin diye. Eşinde annesini ve babasını kırmamak için senin biraz daha yorulmanı tercih etmiş demek ki.

Ona kalsa bisey hazırlama diyor. Çay yanina cerez yeter diyor

Ona kalsa bisey hazırlama diyor. Çay yanina cerez yeter diyor
E tamam ozaman daha ne. Üst tarafta bir yorum yapmıştım geldikleri zaman birlikte hazırlayın diye. Ya da kaynanana temizlik yaptım çok yoruldum anne canınız ne istiyorsa yapın yiyin diyiver.

eşinizin hatası, hayır demeyi öğrenmesi lazım. ama madem demiyor, çay yanına büskivi de değil sadece çay verin yollayın. yemeğe geliyorlarsa da dışardan söyleyin, herhalde anlarlar.

ayy sanki kendim yazdım sandım bir an :) benim kv de aynısı gelinleri aramaz erkeklerin evden ne hbri varsa oğlunu arar geliyoruz diye normaldede aramaz hiç oğlunu arar neler yapıyoruz nerdeyiz diye düşüncesizin teki

yemek falan hazırlama kıytırık bir hazır yufkadan birşey yap. geleceğinizi bana söyleseydiniz daha güzel birşeyler yapardım evin hanımı ben olduğumdan gibisinden lafını sok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…