- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Tamamdır tşk cnmİstediğin zaman yaz tatlım
Tamamdır tşk cnm
Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
bence eşinin anne baba durun karıma orayım demesi daha uygun olurdu. ama sormamış bunu uygun bir dille eşine daha soınra söylebilirsin.
kuzum tatil günümde cok yoruluyorum anneler başımın her zaman tacı ama bir daha lütfen böyle birşey oldugunda bana da danışır mısın? gibi güzel bir cümle..
Hayır canım kalmazlar.Gerçekten siniri bozuluyor insanin peki gece de kaliyorlar mi
Nadir geldiklerine göre bu kadar abartmaya gerek yok sanki sürekli geliyolar gibi yazmışsınız biraz idare edin gitsin..
siz gene hizmetinizi yapın bu sizin kalitenizi gösterir..
Eşine söyle oda annesini uyarsın o zamanMesele gelmeleri değil. Beni insan yerine koymaması. Ben gelmeyin diyecek değilim sonuçta .
yook abartmıyorsun bu gidise dur demen lazım . esine demeden direk kv kb na bıgun temizlik yapıyordum anne birdaha gelmdeden afayın haberim olsun herzamn müsait olmuyoruz . bozulsunlar kırılsınlar adap bilsinlerŞu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
bence siz yoruldugunuz ıcın ve tek ızınlı gununuz bugun oldugundan ısınız bıtınce keyıf catmak ıstedıgınız ıcın ansızın gelen mısafıre bozuldunuz haklı mısınız tabıkı haklısınız , onların dusunup gelmemelerı lazım kı yakın zamanda da gorusmusunuz ama sunu soyleyeyım bızede gelen akraba oncesınde haber vermez ya da musaıt mısınız dıye sormaz sorsana usuleten soruyordur zaten gelecektır ama ben bazen kıbarca reddederım musaıt olmadıgımı belırtırım bunda da bır sakınca gormuyorum...Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Esim diyorki bisey hazırlamana gerek yok. Çayın yanına cerez koyman yeterli. Benim içime sinmiyor bana nadir gelirler çünkü
Hiç yemek falan hazırlamasın. Misafir değil onlar. Geldikleri zaman hep birlikte hazırlarlar yerler.Haliyle sımdı yemekmı hazırlayacaksınız , hıc dınlenemeden...
sana haber vermemeleri konusunda haklısın. ama eşin böyle söylerken, sen kendini boşuna geriyosun bu konuda abartıyosun. yorgunum der oturursun, çay servisiniide eşin yaparEsim de öyle dedi bisey yapmana gerekk yok çayın yanina cerez koy yeter dedi ama cok sık gelmedikleri icin basit bir tatlı yapıcam
onlar gelcez dediklerinde hemmeen kalk toparlan de annecim bizde tam size geliyorduk :)yani bence bunu yapmalısın ben çooook yapmışımdırŞu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
O zaman öyle yapacaksın güzel bacım...Hiççç uğraşma eşin de öyle istiyormuş. Yukarda da biri yazmış koy çerezi çayı yorgun argın otur karşılarına " offf butün gün temizlik yaptım çok yorulmuşum (hüüppprrrrtttt) ohh çay da pek iyi geldi. " de
Kendi kendine ediyorsun mükemmeliyetçi olmak da bir hastalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?