Kızlar ben mi abartıyorum?

Canım eşinle konuş onu aradıklarında eşime bi soruyim planı var mı omu da izin günü falan desin

Ya da x ı arayın bilmiyorum musaitmiyiz desin

Yani o eve gelmenin sizle ilgisi olduğunu anlasinlar

Beni insan yerine koymayıp kafasına göre misafirliğe gelene hiçbir şey ikram etmem. Özel yemek falan asla yapmam, evde atıştırmalık ne varsa koyarım önlerine. "Kusura bakmayın bana birkaç gün önceden haber verseydiniz hazırlık yapardım ama haberim olmadığı için anca bu kadar" derim. Bir daha yüzsüz yüzsüz kafalarına göre gelmemeyi öğrenirler. Sanırım "Oğlumuzun evi değil mi istediğimiz zaman gideriz" diye düşünüyorlar. Tepki vermenin zamanı gelmiş. Eşinizi de uyarın sizden habersiz kendi kendine iş yapmasın, "Cersei'ye bir sorayım anne müsait miymiş?" diyebilmeyi öğrensin. Bu kadar rahatlık eşinizden de kaynaklı çünkü.

Nadir geldiklerine göre bu kadar abartmaya gerek yok sanki sürekli geliyolar gibi yazmışsınız biraz idare edin gitsin..
siz gene hizmetinizi yapın bu sizin kalitenizi gösterir..

Sonuna kadar haklisin

Gerçekten siniri bozuluyor insanin peki gece de kaliyorlar mi
Hayır canım kalmazlar.

Nadir geldiklerine göre bu kadar abartmaya gerek yok sanki sürekli geliyolar gibi yazmışsınız biraz idare edin gitsin..
siz gene hizmetinizi yapın bu sizin kalitenizi gösterir..

Mesele gelmeleri değil. Beni insan yerine koymaması. Ben gelmeyin diyecek değilim sonuçta .

yook abartmıyorsun bu gidise dur demen lazım . esine demeden direk kv kb na bıgun temizlik yapıyordum anne birdaha gelmdeden afayın haberim olsun herzamn müsait olmuyoruz . bozulsunlar kırılsınlar adap bilsinler

Hayır abartmıyorsunuz. İzin gününüzü kv kp nin keyfi için hiç etmek zorunda değilsiniz. Ayrıca bu sık sık birarada olma isteği nedendir anlamam. Otur bak bana bakayım sana, ee ne oldu birşeyimiz mi arttı. Ne kazandık. Gelin bolca sinir kazandı. Tavrınızı belli edin bence biraz daha. Anlayışsız insanlara kibar davranmaya çalışmanın gereği yok. Siz sinir olacağınıza onlar olsun.

bence siz yoruldugunuz ıcın ve tek ızınlı gununuz bugun oldugundan ısınız bıtınce keyıf catmak ıstedıgınız ıcın ansızın gelen mısafıre bozuldunuz haklı mısınız tabıkı haklısınız , onların dusunup gelmemelerı lazım kı yakın zamanda da gorusmusunuz ama sunu soyleyeyım bızede gelen akraba oncesınde haber vermez ya da musaıt mısınız dıye sormaz sorsana usuleten soruyordur zaten gelecektır ama ben bazen kıbarca reddederım musaıt olmadıgımı belırtırım bunda da bır sakınca gormuyorum...

Esim diyorki bisey hazırlamana gerek yok. Çayın yanına cerez koyman yeterli. Benim içime sinmiyor bana nadir gelirler çünkü

O zaman öyle yapacaksın güzel bacım...Hiççç uğraşma eşin de öyle istiyormuş. Yukarda da biri yazmış koy çerezi çayı yorgun argın otur karşılarına " offf butün gün temizlik yaptım çok yorulmuşum (hüüppprrrrtttt) ohh çay da pek iyi geldi. " de
Kendi kendine ediyorsun mükemmeliyetçi olmak da bir hastalıktır.

benimde aslında benzer sorunlarım var;eşimin ailesi aynen beni aramaz eşimi arar,hatta geçen hafta kaynım askerde onun yanına gidecektik haftasonu,cuma gününden iş çıkışı tlf nu sessize almıştım,şubede çalışırken baktım küçük kaynım kapının önünde ,bende tesadüf yazıcıdan evrak almaya kaltığımda gördüm,işte annem sarma yaptı size geliriz diye seni almaya geldim dedi,eşimde ogün izinli evde onunda haberi yok beni şubeden aldı gittik kayınvalideyi evden aldık bize gittik akşam yemeğini yedik,sabahta 5 te kalkıp yola düştük tabi ben bide geceden peynirli poğaça yaptım.Düşününce kendime sinir oluyorum şu an ama eşiminde haberi yoktu onada kızamıyorum

Diyelim kayınvaliden sizi arayıp sordu müsaitmisiniz akşam gelmeyi düşünüyoruz diye. Ah anne temizlik yaptım çok yorgunum bu akşam gelmeyin başka akşam gelin diyebilecek misiniz ki?

Esim de öyle dedi bisey yapmana gerekk yok çayın yanina cerez koy yeter dedi ama cok sık gelmedikleri icin basit bir tatlı yapıcam
sana haber vermemeleri konusunda haklısın. ama eşin böyle söylerken, sen kendini boşuna geriyosun bu konuda abartıyosun. yorgunum der oturursun, çay servisiniide eşin yapar

onlar gelcez dediklerinde hemmeen kalk toparlan de annecim bizde tam size geliyorduk :)yani bence bunu yapmalısın ben çooook yapmışımdır

Kesinlikle hersey iyi güzel düzgün olsun istiyorum. Fazla iyi niyetliyim. Istedigim çok birşey değil aslında ama herkesten kendim gibi anlayışlı olmalarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…