Canim onlarin kulturunde bu normal olabilir. Buna alinacagin belki de akillarina gelmemistir. Kendini doldurusa getirmeden once tatlilikla esinle konus o da annesinin kulagina kar suyu kacirsin bundan hoslanmadigina dair. Benim aklima bile gelmez mesela esime soylenmesi bana soylenmesiyle esittir benim için.
boşver hiç tınlama sende onu arama ama eşine deki akşam al karşına aşkım bak senin ailen benim ailem ama izinli günümde temizlik falan çok yorgun oluyorum halim olmuyo keyif bile yapamıyorum daha iki gün önce görüştük sende tamam diyosun zaten hiç benim fikrimide almadan de konuş güzelceHiçbir şekilde aramaz beni. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Beni hiç insan yerine koymuyor resmen. Aramızda öyle gerginlik de yok anlamıyorum.
Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
Emrivaki olması hoşuma gitmiyor. Benim ailemde öyle bisey yok.
eşinizde iş bitiyor bence
eşinizi aradıklarında eşiniz bi sorayım müsait mi bi planı var mı demesi lazım bence
bana bi gün önceden söylenmemiş misafiri ben kabul etmem edemem hazırlık yapamam
ki izin gününüzmüş belki dışardasınız geziyosunuz tozuyosunuz bi arkadaşınıza gidiceksiniz ya da
burda eşinize tepki göstermeniz gerek
niye bana sormadan kabul ediyosun diye
yemek bile yapamadınız daha temizlikle yoruldunuz zaten
eşiniz alsın yemek sorumluluğunu ozaman
kalksın misafir ağırlasın
Siz evin hanımıysanız kocanız evin nesi?
Elbette oğulları dururken sizi aramaları saçma olurdu.
Senin ailen gelecekleri zaman kocanızı mı arıyorlar?
Şayet eşiniz emri vaki şeklinde değil de senin için de uygunsa annemler gelecek yaklaşımıyla söylüyorsa, bence sen abartıyorsun.
Esim diyorki bisey hazırlamana gerek yok. Çayın yanına cerez koyman yeterli. Benim içime sinmiyor bana nadir gelirler çünkü
Bunu sevdimGayet ılımlı bir şekilde gelsinler tabi de.
Çay ve bisküvi koy kusura bakmayın bütün evi temizledim izin günüm diye bu yüzden de hazırlık yapmaya zamanım olmadı çok yoruldum de ve çayını löpürdet.
bence eşinin anne baba durun karıma orayım demesi daha uygun olurdu. ama sormamış bunu uygun bir dille eşine daha soınra söylebilirsin.Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?
Muhahahahah harikasınGayet ılımlı bir şekilde gelsinler tabi de.
Çay ve bisküvi koy kusura bakmayın bütün evi temizledim izin günüm diye bu yüzden de hazırlık yapmaya zamanım olmadı çok yoruldum de ve çayını löpürdet.
Gayet ılımlı bir şekilde gelsinler tabi de.
Misafire göre şerbetMuhahahahah harikasın
İlahiiiiii tatlım vallahi seninle hayatın zorlukları vız gelirMisafire göre şerbet
Hatta o akşam eş eve gelmeden yemek yemece ve eş gelince de hayatım pilim bitti yemek bile yapamadım demece böylece eşte söylenemez tok tok oturur konu sahibi
İstediğin zaman yaz tatlımİlahiiiiii tatlım vallahi seninle hayatın zorlukları vız gelirkeşke senin tarzında bir tanıdığım, arkadaşım olsaydı bolll bolll tavsiye alırdım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?