Kızlar ben mi abartıyorum?

Canim onlarin kulturunde bu normal olabilir. Buna alinacagin belki de akillarina gelmemistir. Kendini doldurusa getirmeden once tatlilikla esinle konus o da annesinin kulagina kar suyu kacirsin bundan hoslanmadigina dair. Benim aklima bile gelmez mesela esime soylenmesi bana soylenmesiyle esittir benim için.

Emrivaki olması hoşuma gitmiyor. Benim ailemde öyle bisey yok.

Hiçbir şekilde aramaz beni. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Beni hiç insan yerine koymuyor resmen. Aramızda öyle gerginlik de yok anlamıyorum.
boşver hiç tınlama sende onu arama ama eşine deki akşam al karşına aşkım bak senin ailen benim ailem ama izinli günümde temizlik falan çok yorgun oluyorum halim olmuyo keyif bile yapamıyorum daha iki gün önce görüştük sende tamam diyosun zaten hiç benim fikrimide almadan de konuş güzelce

eşinizde iş bitiyor bence
eşinizi aradıklarında eşiniz bi sorayım müsait mi bi planı var mı demesi lazım bence
bana bi gün önceden söylenmemiş misafiri ben kabul etmem edemem hazırlık yapamam
ki izin gününüzmüş belki dışardasınız geziyosunuz tozuyosunuz bi arkadaşınıza gidiceksiniz ya da
burda eşinize tepki göstermeniz gerek
niye bana sormadan kabul ediyosun diye
yemek bile yapamadınız daha temizlikle yoruldunuz zaten
eşiniz alsın yemek sorumluluğunu ozaman
kalksın misafir ağırlasın

Emrivaki olması hoşuma gitmiyor. Benim ailemde öyle bisey yok.

Aynen birtek o hos olmamis ama mesela bir hafta onceden size gelme plani yapilacak olsa bunu seni aramadan eşinle yapabilirler.

Bnce esinizi hic karistirmayin. Kayinvalidenizi tek yakalayin ve annecim sen esimi ariyosun ama o bana gec haber veriyo. Yada unutuyo sonradan soyluyo. Vende hazirliksiz yakalanmak istemem. Gelmek istediginizde direk beni ara annecim de. Msji birak alirsa ne ala.. Benimkide esimi arardi aynen boyle yaptim.
Sagolsun ondan beridir. Hep beni arar.

Esim diyorki bisey hazırlamana gerek yok. Çayın yanına cerez koyman yeterli. Benim içime sinmiyor bana nadir gelirler çünkü

Eşimin böyle bir kuzeni vardı (kadın). O da böyle eşimi arar size geliyorum der, bana sormadan çat kapı gelirdi. Çocuğum yokken idare ettim ama eşime de her defasında bana sormadan kabul etmemesi gerektiğini söyledim. Ama eşim kıramadı her defasında kabul etti.

Sonra bebeğim oldu. Kolik bir bebekti ve namı sülaleye bile yayılmıştı. Bu arada öğretmenim. Çocuğu 20 km uzaktaki kayınvalidemden alıp eve geçiyordum okul çıkışı. Bir gün eve adımımı attım eşim aradı. Akşam kuzeni bize yemekli gelecekmiş. "Arayıp iptal edeceksin ben müsait değilim" dedim. "Ya ben diyemem de ayıp olur kem küm" etti eşim. Haa öyle mi dedim. Çocuğu alıp arabaya attım yola çıktım, eşimi aradım. "Ben evden çıktım, çocukla geziyoruz. Akşam misafirini kendin ağırlarsın" dedim, kapattım. İki dakika geçmeden mesaj geldi "aradım gelmeyecekler" diye.

O gün bugündür eşim bana danışmadan kimseyi kabul edemez. Bazen bir cinnet her şeyi çözer.

Siz evin hanımıysanız kocanız evin nesi?
Elbette oğulları dururken sizi aramaları saçma olurdu.
Senin ailen gelecekleri zaman kocanızı mı arıyorlar?
Şayet eşiniz emri vaki şeklinde değil de senin için de uygunsa annemler gelecek yaklaşımıyla söylüyorsa, bence sen abartıyorsun.

İkramı hazırlayan benim sonuçta beni aramaları gerekir tabi en azından kvnin araması gerekir. Onlar aksama gelelim mi demiyolar geleceğiz diyorlar. Bu mu doğru olan

Esim diyorki bisey hazırlamana gerek yok. Çayın yanına cerez koyman yeterli. Benim içime sinmiyor bana nadir gelirler çünkü

nadir mi geliyorlar
mesajınızdan sanki sürekli sizdeler gibi anlaşılıyor
nadir geliyorlarsa ozaman dışardan bi kaç bişey alıp geçiştirebilirsiniz
madem eşiniz bişey hazırlamana gerek yok demiş
hemde tatlı dille araya sıkıştırırsınız temizlik yapıyodum geleceğinizi çok geç söyle eşim diye
en azından kaynana mesajı alır belki

Bunu sevdim

bence eşinin anne baba durun karıma orayım demesi daha uygun olurdu. ama sormamış bunu uygun bir dille eşine daha soınra söylebilirsin.
kuzum tatil günümde cok yoruluyorum anneler başımın her zaman tacı ama bir daha lütfen böyle birşey oldugunda bana da danışır mısın? gibi güzel bir cümle..

Ya bizim iliskiler de aynı. Assssla beni arayan soran olmaz. Hep esimle hallederler. Benim yanimdayken bile esime donup sorarlar, x pazar gunu size geleceğiz diye. Ben yokum sanki orda. Esim sagolsun, ben filmgibiye sorayim size donerim der. Ama karsi taraf huyundan vazgecmiyor yapacak bisey yok

Cnm yapman gerek tek bir şey var bence eğer yemek yapacaksan illa fazla uğraş gerektirmeyen bir yemek yap ve sadece tek çeşit olsun.De ki "kusura bakmayın geleceğinizi bilseydim çok daha iyi şeyler yapardım.Bir de üstüne temizlik falan yaptım oğlunuz da beni geç arayıp haber veriyor anneciğim en iyisi siz gelmeden önce bana bildirin ona göre hazırlığımı yapayım böyle hazırlıksız yakalanıyorum ayıp oluyor size" senaryo yazdım resmen

Muhahahahah harikasın
Misafire göre şerbet
Hatta o akşam eş eve gelmeden yemek yemece ve eş gelince de hayatım pilim bitti yemek bile yapamadım demece böylece eşte söylenemez tok tok oturur konu sahibi

Misafire göre şerbet
Hatta o akşam eş eve gelmeden yemek yemece ve eş gelince de hayatım pilim bitti yemek bile yapamadım demece böylece eşte söylenemez tok tok oturur konu sahibi
İlahiiiiii tatlım vallahi seninle hayatın zorlukları vız gelir keşke senin tarzında bir tanıdığım, arkadaşım olsaydı bolll bolll tavsiye alırdım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…