Kızlar ben ptalım dimi ? :((

Adam agir abaza yalniz 2. Bulusmada ense yalamak, parmak yalamak... Siz de durup izin verdiniz yani rahatsiz oldugunuz halde?
Siz de yokluktasiniz belli ki ama yapmayin derim kaç yaşinda adam azcik konusmasini, davranmasin bilmeli.

ya bir de biliyor musun hiç de öyle kurt tipli biri gibi değildi, şapsaş şapsal hareketleri vardı. konferans aralarında ettiği laflarla herkes gülmüştü buna. çok zormuş insanları tanımak.
hem sapık hemde karaktersiz desene.agir taşı kimse yerinden kaldıramaz.adam belliki hafif düpedüz oynak.uzak dur.karakteri oturmuş girdiği ortamda gülünen degil saygı duyulan adamla birlikte ol

Adam agir abaza yalniz 2. Bulusmada ense yalamak, parmak yalamak... Siz de durup izin verdiniz yani rahatsiz oldugunuz halde?
Siz de yokluktasiniz belli ki ama yapmayin derim kaç yaşinda adam azcik konusmasini, davranmasin bilmeli.

yokluk değil de ağır duygusal boşluk yalnızlık duygusu var. parkta otururken sadece omzumu başına yaslayıp romantik bir an yaşamak istedim mesela o da saçıma dokunurken bir anda çekip ensemi boynumu falan öpüp yalamaya başladı İnsan önce şaşırıyor tabi kal geliyor bir, ben de tepki gösterdim daha 2. buluşmada bu ne böyle diye, o da 4. buluşma aşkım konfeansta da tanışmıştık ya dedi. Onu bile katıyo işin içine. Kötü hissettim kendimi ve gözüm doldu.

Ya erkekler genelde böyle ki yani ben kendimi nildim bileli bana yaklaşımları hep böyleydi eski eşimin de adaylarımında.sapık mıymışlar ki...erkekler böyle olmaz mı zaten hemen sevişmek isterler

Evet sapiklarmis. Ben adim atmadan kimse beni elleyip, yalamadi. Amaclari sadece sevismek olanlar oluyordu tabi ki. Sevismek isteyen erkekler en fazla teklif ettiler veya ufaktan yakinlasmaya calisanlar oldu ama oyle pat diye open, bacagima elini atan vs olmadi hic.

Esim bulusmalarimizda elimi tutmaya cekiniyordu ben tutmustum ilk :d cinsel bir problemi filanda yok, asiri utangac biri de degildir. Amaci hemen sevismek istemek dahi olsa, en rahat dedigim adam bile boyle rahat dokunmamisti hic.
Sapikliktir aksi basbaya, normallestirmeyin bunlari.

"parmak uçlarımı yalayarak öpmesi" nefret edilecek türden vıcık vıcık.direk cinsellik için yaklaşan insanlardan nefret ederim daha doğru düzgün tanışmıyorsunuz bile.niyeti sizi tanımak değil direk yakınlaşmak madem,kaçarak uzaklaşın

Tamam hadi cinsel anlamda yaklasim gösteriyorsun ense,parmak yalamak nedir be orman hayvani! (hayvana hakaret oldu ya neyse!)
Cok igrencti okurken bile yüz ifadem degisti siz iyi kusmadiniz yaninda!
Hatta soylee suratina meyil verip oggggkk yapsaydiniz hakettigi buymus ( biliyorum bu daha igrenc oldu :) )
Capkinin da acemisi var demekki.
Amacini iyi ki erken belli etmis sonra daha cok üzülürdünüz.
Duygusal boslukla bazi seyleri gözden kacirmissiniz,gözlemleyememissiniz tecrübe olsun..
Bir tane trene bakan hayvan cinsiyle karsilastim diye umudunuzu kaybetmeyin.
Secin ve dikkat edin..

Sıkmayın canınızı,ben artık geçmişte yaşadığım bunun gibi durumlara tecrube gözüyle bakıyorum

Olay basit. Adamın daha ilk görüşmelerde evlilikten, daha sizi tanımadan yurt dışına gitmeden önce nişan yapmaktan bahsetmesinden falan anlamanız lazımdı. Erkeklerin klasik taltiğidir. 40 yaşına gelmiş adam, bu yaşa kadar neden ve ne için evlenmemiş de sizi ilk görüşünde evlenesi tutmuş? Böyle şeylerle sizi düşürmeye çalışmış. Evlenme, nişan fikrinin güven vereceğini düşünmüş olmalı. İnansaydınız sizinle parkta bile ilişkiye girebişirdi. Bir daha adını bile anmayın, mesaj atarsa mesafe koyun. Evinizi vs bilmesin, zaman iyi bir zamam değil. Bu arada düpedüz tacize maruz kalmışsınız. Korkun böyle tiplerden.

O ne ya 40 yaşındaki adam ergen çocuklar gibi parklarda sevişmeye çalışıyor nerdeyse
Adam kudurmus bence o da size denk gelmis iğrenç

Aptal degil de bosluktasin sanirim.

Bir daha yazarsa bu ac ayi
Gelinlik resmi at bunu sectim nasil diye
Biraz da sen onunla kafa bul, sonra sepetlersin :)

Bunun daha fenasini bende yaşamıştım çok önceden, sonra baktım doğru düzgün adam yok eski sevgilime koşa koşa geri dönmüştüm :)
Boşluk hissinden oluyor bunlar ama dikkatli olun sonradan kendinizi kötü hissetmmemek için
Bana çok iyi tecrübe oldu gelecekte yaşayabileceğin, hatalari onlemek icin, umarim sizin icin de öyle olur

Bence hiçte ürkek değilsiniz, adamın niyeti baştan belliyken hepsini geçtim parka gitmek iyi cesaret. Dua edin arabayı tenha bir yerlere çekmemiş . Bir daha yazmayın , yazarsada cevap vermeyin çok itici geldi bütün hal ve hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…