Kızlar ben ptalım dimi ? :((

bana oral sex teklifi yapan ürolog sapık(evet ürologdu hatta sapıklığı ondan mı diye düşünmüştüm) yengeçti.kaldı ki yengeçler duygusal olur.bence sapıklığın burcu yok

Davranışları mantık çerçevesinde kabul edilebilir değil bence yazsada cevap vermeyin çünkü akıllı hele de 40 yaşında bir adam bu tarz davranışta bulunmaz gibime geliyor. Tepeden aşağı 2.buluşmada sevgilim demeler yok öpmeler falan

akrep burcu için cinselliğe en meraklı burç denir.Tabii burç sonuçta. adam dürtülerinin esiri olmuş.Karşıdaki ne düşünür ne hisseder yok.Bencil insan
Cinselliğe meraklı olmak değil de manyak olmak ile alakalı bu yaptıkları daha çok. Kaç yaşına gelmiş insan biraz olsa olgunlaşmaz mı? Saçma sapan hareketler, ben olsam direkt soğurum.

ohaaaa. yuhhh. nasıl yaptı bu teklifi utanmaz ?
çok rahat.balcalıya (çalıştığım hastane başlayalı birkaç ay olmuştu)şok oldum aylarca kimseye anlatamadığımdan strese bağlı mide bulantısı yaşadım.çook sonra öğrendim adam milli abazaymış

Çok geçmiş olsun. Allah korusun böylelerinden. Kızı yaşında kızlara salça oluyor bir de bu reziller.

Aptalmısın bilmem de fake olduğuna kalıbımı basarım...

Uzak dur sadece gündelik ilişki arıyor senide yemlemis Nisan yaparız falan diye yurt dışına gitmeden bir kaç kez ifadeni alicakti birdahada arayıp sormuycakti

Kart zamparaya bak heleeeee
Bence sen etkilenmişsin yani çekim olmuş ama boşver onun niyeti inan hiç iyi değil.

Adam iyi niyetli görünmeye çalışan biri. Ama öyle olduğunu sanmıyorum. Güven veren birine benzemiyor. Size saygı duysa sizin izniniz olmadan paldır küldür dalmaz mevzuya. Ayrıca size kendinizi kötü hissettirmiş. Hissiyatınıza güvenin ve bu adamdan uzak durun derim. 40 yaşına gelmiş bir adam yol yordam bilmeli, libidosunu kontrol edebilmeli. 20lik ergenler gibi cinsellik odaklı olması ve sürekli bunu dile getirmesi itici.

Bu adam bana evli gibi geldi nedense. Ve amacının ne olduğunu da açıkça belli etmiş. Senden beklediği tepkiyi alamayınca da hayatına devam.

Tatlım kendini suçlama bekarsın tabiki birilerini tanıyacaksın. Ama istemem deyince adam gitmiş. Acaba daha yumuşak mı söyleseydin istemiyorum diye

Bence yatağa atmak içindi üzülme değmez. Gitmeden gönül eğlendirmek istemiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…