Kızlar ben ptalım dimi ? :((

40 yaşında adam daha ilk buluşmada evlilik yok ciddiyim diyorsa zaten bir durmak gerek daha ilk tanışmada bunu diyen samimi değildir. Az çok belli etmiş kendini siz yırtmaçlı elbiseyle gidiyorsunuz arabada sarkıyor ses yok parkta resmen ön sevişme yapıyor sizden tepki yok bir de arabasına tekrar biniyorsunuz adamın niyet belli dua edin de kurtulmuşsunuz sapıktan

Kuzum bu adam sapık yüz verme.

Koşarak uzaklaaaş ! 40 yaşında adam ne kadar hoşlanırsa istek duyarsa duysun böyle adımlar atmamask gerektiğini bilecek olgunlukta olmalı.
Belli ki libidosu yüksek biri ve sizin tepkinize göre ilişki içerisine girecekti, ısınma turları atıyordu. Bir daha mesaj attığında rahatsız olduğunuzu ve görüşmeyi kesmenizi söylerin kaldı ki ilk buluşmada böyle hareketlere izin vermemeliydiniz ben olsam basar tokatı kalkar gidersim.
Üzülmeyin ahlaklı bir insan olduğunu düşünmüyorum, hakkınızda hayırlısı..

Yalama malama valla midem bulandi : ( sevmedigin,bise hissetmedigin daha 2. Bulusmada bunu yapiyor.. yanlis anlamis mis:) ne demek istedi boynunu opup yalarken acaba:)))

yani kusura bakmayın yaşınız 18-19 olsa anlarım da, 30 yaşında gerçekten adamın niyetini göremiyor musunuz?
40 yaşında kamuda çalışan adama yakıştıramıyorum diyorsunuz, bi kendinize gelin lütfen: bu ülkede 13 yaşında kız çocuğuna sistematik biçimde tecavüz eden yaratıkların içinde de devlet memurları vardı. kıstasınız bu mu?

ergen gibi 2. buluşmada evlenmek nişanlanmak muhabbetleri, parklarda oranızın buranızın ellenmesi?... sizin kendinize yakıştırdığınız bu mu? bence iyi bayramlar mesajı bile, sözlerim için üzülmeyin ama, hala 'acaba iş çıkar mı?' umudu...

Haklısınız

Az önce de komikli karikatür yollamış. Ama ben cevap vermedim.

Haklısınız

Az önce de komikli karikatür yollamış. Ama ben cevap vermedim.
belki gerçekten bir erkeğin ilgisine, sizi çekici bulmasına, flörte ihtiyacınız var, çok da doğal şeyler bunlar. ama bence bir kadın olarak, bütün bunları, şu anlattığınız sapıktan değil, çok daha iyi bir adamdan görmeyi hakediyorsunuz. o yüzden o komikli karikatürlerine de veya hiçbir şeyine de cevap vermemekle iyi ediyorsunuz

Kesinlikle çok iyi özetlediniz, evet bunlara çok ihtiyacım var çok. O nedenle bu başıma geldi

Adam bariz sapık ta siz neden bu kadar yalamasina yutmasina izin verdiniz sevgili nike degilsiniz elinizi tutuyo hic bisey demiyosunuz gorusmeyin adamin sizinle evlenmek istedigi falan da yok niyeti ortada aman uzak durun yoksa kendinizi bundam sonraki bulusmada yatakta bulacaksiniz

Kısaca 40 yaşında bir çakal.

Hiç tekin biri gibi gelmedi bana. Yaptıkları çok iğrenç, ciddi olsa ne yazar! Lütfen böyle biriyle muhatap olup da kendinizi değersizleştirmeyin. Allah korusun böylelerinden.

simdi biri acaba sizden isik alamadi da ondan mi uzaklasti tarzi bisi yazmis. siz yakmissiniz yesil isiklari da, adama hangi konuda isik yakmadiysaniz o isine gelmemis gibi. benim acimdan olay bu.

bu arada burç olaylaından anlayanlar için söylemek istedim:

kendisi akrep burcu.
akrep burcu için cinselliğe en meraklı burç denir.Tabii burç sonuçta. adam dürtülerinin esiri olmuş.Karşıdaki ne düşünür ne hisseder yok.Bencil insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…