kızlar bi akıl verin çok karıştımm evet yada hayır de diyor :((

orda çalışırım dedim ben ona. o da orda zor dedi. pratisyen olarak iş bulabilceğim özel hastane yokmuş. ama istendikten sonra bulunur diye düşünüyorum..

doğru söylüyorsun. sık sık gidilip gelinir. ama 6 sene çok. hadi 3 sene dayanılır bi şekilde. ama 6 sene. evlilik olursa nasıl olur bilemiyorum. o sen istemiyosun Allah başka kapı açar diyo su an. bende hemen kestirip atma dedim.

yani kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşa ve akla sahip. size sorsa daha güzel olurdu kesinlikle .
ama hayır diyeceğinizi bildiği için sormak istememiş.
bence siz de onun fikirlerine saygı duyun ki istediği mesleğin peşinden gitsin. Gerçekten istiyorsa onu durduramazsınız sanıyorum.

6 yılı çöpe atmış olmuyorum. ben 3 yıllığa evet dedim. 6 yıllık bi olaya evet diyemem. hani 3 yıl kıbrısta idare ederim dedim. orda da çalışabilirim diye düşündüm. uzmanlığı da dönüşte yaparım dedim. ama 6 yıl diyince göze alamam o kadarını..

Hayırlısı olsun hakkınızda.

orda çalışırım dedim ben ona. o da orda zor dedi. pratisyen olarak iş bulabilceğim özel hastane yokmuş. ama istendikten sonra bulunur diye düşünüyorum..
Maddi durumlarınız yerindeymiş nasıl olsa. Evlenin gider gelirsin olmaz mı?

Yani insan istedikten sonra bir çare bulunur bence. Ama senin erkek arkadaşın yavaştan su koyuvermeye başlamış gibi.

istiyorum diyor şu an benim yüzümden olmuyor gibi gösteriyor. o göze almışsa bişey diyemem sanırım

Maddi durumlarınız yerindeymiş nasıl olsa. Evlenin gider gelirsin olmaz mı?

Yani insan istedikten sonra bir çare bulunur bence. Ama senin erkek arkadaşın yavaştan su koyuvermeye başlamış gibi.

bilemiyorum ki. o da istiyorum diyor ama çok emin değil bence. isteyen insan bu kadar kolay hayır diyemez. komutanla konuşup hayır diycekmiş. acele etme dedim bende.

öncesinde de sen evet diyosan aileme diycem demişti.

bilemiyorum ki. o da istiyorum diyor ama çok emin değil bence. isteyen insan bu kadar kolay hayır diyemez. komutanla konuşup hayır diycekmiş. acele etme dedim bende.

öncesinde de sen evet diyosan aileme diycem demişti.
İyi de komutan buna kafasına göre iş teklif edemez ki canımcım. Yani bunun bir usulü, yolu yordamı vardır. Şuradan markete girecek olsan adama 50 tane prosedür yaptırırlar. Bunun alım zamanları zartı zurtu var yani. Bence bu biraz atıyor olmasın?

kıbrısta doktorluk yapmak kolay değilmiş sanırım. yani asistanlık kesin olmuyomuş. pratisynlikte sıkıntılıymış özel hastane azmış. o kesin gibi konuştu sınavdan bahsetmedi.

acaba. demi hemen asker mi yapıcaklar. düşününce tuhaf aslında. gazi çocuğu olduğu için kolay gibime geldi benim ama. yılbaşına kadar süresi varmış öyle dedi bana..

haklısın kararını kendisi vermeli. ben gitmesini istemiyorum belli bişey. ama ilerde de bana demesin senin yüzünden olmadı diye. bende burdaki işimi bırakıp gitmemeliyim. hayat bu dediğiniz gibi. evli olsak neyse.

evet o bana bunu sorabiliyosa gitmeyi düşünebiliyosa benimde verebilceğim en iyi cevap budur. evlilikte kısmet artık demeliyim.. ben ondan geleceğe yönelik bi plan bekledim ama yapmadı. bilemiyorum gerçekten :/

bence seni önemsemese hiç söylemez kararını verdikten sonra söylerdi bence abartma illaki geleceğini de düşünmek zorunda

Akademisyenliğinizi tamamlayın, 3 yıl ayrı kalmamak için ertelemeyin derim ben.
Kıbrıs çok uzak bir yer değil. Gidip gelirsiniz imkanlar doğrultusunda.
Sanırım siz hayır desenizde kafasına koymuş gibi.

acaba. demi hemen asker mi yapıcaklar. düşününce tuhaf aslında. gazi çocuğu olduğu için kolay gibime geldi benim ama. yılbaşına kadar süresi varmış öyle dedi bana..
Nedense bana mantıksız geldi. Ya da olay aynen şöyle.

Bu askere gitti ve bunu öğrendi, yani üni mezunlarının sözleşmeli alındığını. Baktı piyasa da güzel, maaş da fevkalade kafasına iyiden iyiye yattı, babasının gazi olma durumu da işine yarayacak. Ama bilmediği bir şey var. Mühendisler kadro dahilinde alınır. Aç bak Kara Kuvvetleri’nin sayfasına branşlar vardır Makine, elektrik vs vs. Ama bunların içinde harita kesinlikle görmedim ben şimdiye kadar.

Sen de koca doktor olmuşsun ama araştırmaktan bir habersin.

evet o bana bunu sorabiliyosa gitmeyi düşünebiliyosa benimde verebilceğim en iyi cevap budur. evlilikte kısmet artık demeliyim.. ben ondan geleceğe yönelik bi plan bekledim ama yapmadı. bilemiyorum gerçekten :/

Hayatta tek mühim şey evlilik değildir... Hayatini yasarken kararlarini evliliğe gore alman gerekmiyor... Bunu beynine empoze etmekten vazgeç...

Henüz bir yillik beraberlik için isini vs birakmayi düşünme. Birak zamana kendini. Yarin bile ne olacagi belli değil evlilik evlilik diye harcamayin kendinizi...

Eğer gerçek sevgi ,ask varsa öyle boyle bir araya gelirsiniz zaten. İlla birinin kendinden vazgeçmesi gerekmez.

zaten dün akşam söyledi bana. yeni bi olay yani. onun dediklerine inandığım içinde araştırma gereği duymadım. kıbrısta doktorluk olur mu onu araştırdım.

bunları bile nöbetten yazıyorum şu an :/

Son düzenleme:
Akademisyenliğinizi tamamlayın, 3 yıl ayrı kalmamak için ertelemeyin derim ben.
Kıbrıs çok uzak bir yer değil. Gidip gelirsiniz imkanlar doğrultusunda.
Sanırım siz hayır desenizde kafasına koymuş gibi.

ben hayır dersem gitmiycek. istemiyorum diye komutanla konuşcaktı bugün. ben biraz daha bekle acele etme dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…