Kızlar bi yardım! Biraz uzun.

Bence o konuda hakli olabilir. Kim olsa sozlusunun ailesinin evinde rahat edemez. O haftada 1 gun vakti varken evde bulusmak yerine disarda gorusmeniz daha guzel olur bence.

Sinir bozucu. Biraz ilgi göstermeyin bence ona, 1 saat onun evinde oturacaksiniz diye ayağına çağırmaya iyi alışmış beyefendi. Dunya kendi etrafinda dönmüyor bunu farkettirin. Arayip sormayin merak etmeyin

Su güzelim Türkiyemde binbir cesit adet, herkes kendine uyanini cekmis almis gibi sanki... Yanlis anlasilmasin, ister yatiya kalsin ister temelli tasinsin, ama söz olunca ne oluyor ki? Sevgili versiyonunun ailelerin bilmis hali sadece... Yani Level 2!! Kizlarimiza herseyi yasaklayip sonra kiydirik bi söz olayindan sonra yatili kalma mantigini ben anlamiyorum, anliyamiyorum... Sizin iliskinize gelince, heyecan meyecan kalmamis, kirk yillik evli gibi klasik sIkIci bi iliski... Önlem almassaniz böyle devam eder, oturup isteklerinizi, beklentilerinizi bildirin..

Ailesiyle ilgili problelemler zaten ver zira kendileri ne beni ne ailemi ciddiye almıyorlar. Ailemle görüşmüyorlar bile ki ortada hiçbir şey yok. Yanlarında yokmuşum gibi onlarlayken o kadar çwkiniyorum ki kedi gibi büzülüyorum yanlarındayken. Tabiki geç bir saat değil ama ablasını kaldırımdan bile gecirtmezken beni erkek haliyle o saatte ayağına çağırmasi zoruma gitti. Evinde rahat etsin diye 2 saat için karanlık vakitte tek başıma yollarda olmak istemiyorum. İnanın anlatsam sayfalarca sürer bazı sorunlar.

Dışarı çıkmak gibi bir teklifide yok. O kadar monotonuz ki. Hayatı işi, ömrünü orda geçiriyor. O dükkanda olmayinca ailesi laf yapıyor ama e be adam zaten 1 akşam görüsebiliyoruz. Dışarı çıkalım da demiyor sadece evlerinde olalım istiyor.

Sinir bozucu. Biraz ilgi göstermeyin bence ona, 1 saat onun evinde oturacaksiniz diye ayağına çağırmaya iyi alışmış beyefendi. Dunya kendi etrafinda dönmüyor bunu farkettirin. Arayip sormayin merak etmeyin
Bu saatten soonra bütün olgimi çekicem zaten.Gelicek misin diyede sormayı düşünmüyorum artık. Zira bi konu konuşuldugunda artık ben senin değil sen benim peşimde koşucaksın diycem.

Heyecan sıfır ikimizde de. Göruşmede sürekli bir problem olmaya başladı. Bir insan sözlüsünü gezdirme mi yahu bir çay bahçesi 1 bardak çay ya sadece bu. Konuşunca konu kavgayla biter hep bütun isteklerimi beklentilerimi biliyor bu konu üzerinde ilk problemimiz değil. Artık nasıl davranıcam bilmiyorum.

Bir kere seni ayağına çağıramaz!!!
Her şeyin yolu yorda mı var.
"Çağırmadı deme" lütfetmis beyfendi.
Bu ne rahatlık şimdiden?
Bir terslik var gibi...

canim benim, sizin ki yine güzelmis ne güzel gönderiyor aileniz birbirinize YATIYA KALMAYA.
ben nisanliyim, ve ailem bizi tek basimiza disariya bile yolamiyor. ya kuzenim gelir ya arkadasim.
+ bide bu kadar kavga etmeyin lüzumsuz yere, bak ne güzel ayni sehirdesiniz bide.. bizm gibi ayri ülkede olsaniz ne yapardiniz acaba? Biz sadece telefondan veya skype tan görüsüyoruz.. arada tatsizlik oluyor ama okadarda olsun buna sükür. tepkini gösterene kadar açik açik söyle neler hissettigini, ondan beklentilerini.

Kendi lüksü için biraz bencillik yapmış, çok da sıkıntı edecek bi durum yok. Yani kavga çıkarmaya gerek yok.
O yemeğini yedikten sonra gene size gelebilirdi, dükkandan değil de evden çıkmış olurdu falan filan.
Saat 19, tek başına dıarda olmak için çok geç bi aat değil aslında ama seni tek başına 2 saatcik keyf için sürüklemesi saçma evet. Bi sonraki görüşmenizde "kalk, gel, bekliyorum" şeklinde biraz daha net olursun, olur biter. Çok da şeyapma.

Sen anlatınca ben kendi sorunumdan utandım canım allah sanada sabır versin, bunları aşarsınız umarım. Benim bu kadar sinirim ve öfkem ailesine aslında onlar yüzünden böyle olduk. Onlar yaptı onu bu kadar düşüncesiz. Görebilicekken imkan varken kullanmıyor beyefendi. Açık açık hep konuşuyorum 1 değil 2 değil ulaşamıyorum.

Adam daha sözlüyken böyle. Adamın ablası sizden daha değerli. Ver eline yüzüğü yolla. Evlenince bu adamın nasıl olacağını görmek için şaman olmaya gerek yok değil mi? Yok ben çekerim onsuz olamam derseniz o başka değiştireceğinizi sanmayın. Ve biraz kendinize değer verin

İşte tam da bu olay 7 de falan çağırması değil dediğin gibi 2 saatlik keyif için beni süruklüyor. Neymiş ben onlara gidicem yemek yenilcek beyefendi pijamalarla yatağından çıkmıycak ben 2 büklüm oturcam. Üstelik ailesi bana buz gibi davranıyor...
İstese her şekilde gelebilir ama resmen keyfi için istemiyor. Zaten dışarda gün içinde buluşma diye bir şey kalmadı lügatımızda.

Adetmiş ya hani yatılı kalmak belki de o Yüzden dışarıda kafeye, bara gitmek istemiyor.
Yargılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama mesela biz de çok evcilizdir. Biz mesela dışarıda dolanmaktan yorulduğumuz için evlendik şimdi de hep evdeyiz.
Dışarısı yorucu ve sıkıcı.

Allah hepimize sabir versin canim, olumlu düsün. Düsüncesiz olabilir, genelde erkeklerin çogu öyle. çok kirici sözler söylüyorlar yada ne bilim saçma sapan hareketler ediyorlar düsünmeden... sen sabret, Allah'a dua et. öfkeyle konusmayin birbirinize, daha da kötü olur hersey. Kendimden bildigim için söylüyorum...

Ben de evcilimdir ama biz daha evli değiliz bak kendin söylüyorsun. Biz de diyelim ay bu dışardan bıktık gezmekten bıktik hadi evlenelim diye. Evden çıkmayan bi insanımdir bende ama insan sevdiğiyle gezmek ister. Ben daha sözlüyken ay gezmemekten bunaldım diyorum. Gezme gibi bi şansımız olsa o inceliği yapsa zaten kalması gerekmez. Sozden sonra tamamen azaldı görüsmemiz.

akşam 7 7 bucuk saatleri tek başına olmak için hiç de geç bi saat değil ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…