Kızlar bi yardım! Biraz uzun.

Bu saatten soonra bütün olgimi çekicem zaten.Gelicek misin diyede sormayı düşünmüyorum artık. Zira bi konu konuşuldugunda artık ben senin değil sen benim peşimde koşucaksın diycem.

Hayir en cok üzüldügum iliskilerin su raddeye gelmesi :kacan kovalanir. Rahat rahat ilgilenemiyoruz bile adamlarla, sıkılıp bunalacaklar diye. Icinden geldigi gibi davranamayacaksak bu nasil ilişki.
Neyse siz yine biraz kendinizi geri çekin

İşte sizde de ev rahatlığı olduğu için dışarı çıkmak istemiyor. Ki bence haklı.
Insan sevdiğiyle beraber olmak ister evde ya da kafede farketmez.
Bir de onun ailesi var. Şu yatılı kalma olayı karşı taraf için de adet mi?
Belki bu durum onların hoşuna gitmediği için soğuk davranıyorlardır.

Alışık oldukları bir durum evet zira ablasıda nişanlıyken damat onlardan çıkmıyormuş beraber tatile bile gitmişler hatta. Ama ben şahit oldum konuşmalarını duydum mesajlarını okudum annesi hep eve gel hadi gel gördün kardemi vs tarzı şeyler diyor.
Evet sözlümde evcil tamam dışarıyı sevmiyor, hadi kalmasın haftanin 1 akşamı yanıma gelmeye üşeniyor. Apaçık konuşunca sonumuz kavga, zeytinyağı oluyor birden. Sadece kendi keyfini düşünüp biraz da ailesinin lafından kaçınmak için bu hale getirdi bizi. Sonra ben dırdırcı oluyorum.

Icinizden ne geciyorsa acik acik soyleyin bence. "Ben görüşmek istiyorum, sen de benimle görüşmek istiyor musun? Evde yatıya kalınca rahat olmamanı anlarım, ben de sizde çok rahat olamıyorum. Bu durumda eğer görüşmek istiyorsan dışarıda bir yerlere gitmemiz, bir şeyler yapmamız gerekiyor" diyin. Bakalım o zaman ne olacak....

Bunları da aynen söyleyeceğim. Çok teşekkür ederim.

ben nişanlansam annemler hayatta bizde yatıya kalmasına izin vermez, sizinkiler nasıl izin veriyor?

Ya ne alaka evde kalınmasına tepkilerde tepkiler . Sizene arkadaşlar isteyen istediği yerde kalır size ne oluyor hesap sorar gibi ? Benim eşimde nişanlıyken kalıyordu bizde hep bazen yemeğe geliyordu geç olduğu için gitmiyordu ya da beni dışarı çıkardığı zaman geç saatte döndüğümüzde ben onlara gidip kalıyordum.. Tabi bizim aileler dosttu ama kalınmasında ne gibi bi sakınca olabilir ailecek oturuluyo yani..

Çoook karışık ya, ilkokul arkadaşlıklarını hatırlattı, önce sana gelim sonra bize gidelim, sonra size ...

bazi aileler namus meselesine çok önem verdikleri için garip geliyor bize. disardan birileri birsey der diye.

bazi aileler namus meselesine çok önem verdikleri için garip geliyor bize. disardan birileri birsey der diye.
Benim ailem namussuzmu da kalmasına izin veriyor yani?
Ya da kalan arkadaşların aileleri?
Kusura bakmayın da bacak aramız dışarda gezmiyoruz hiç birimiz herkesin ailesi kendi namusundan sorumludur kimse kimseyi yargılayıp sorgulayamaz.

ben nişanlansam annemler hayatta bizde yatıya kalmasına izin vermez, sizinkiler nasıl izin veriyor?
Herkesin ailesi farklıdır. Sonuçta gözlerinin önundeyiz gece yarısı birbirimizin yanına gidip yatmıycağımızı bildikleri için çocuklar gözümüzün önünde dursun diyip bize güvenen bir ailem var. Yanına da girip yatmıyorum ya.

Yok canim estagfurullah, onu demek istemedim. hani neden bukadar takinti yapiyorsunuz diyor ya arkadas.. o manada dedim. bazilari asiri derecede takinti yapiyor bu konuyu. sizinle ne iligisi var bunun.. özür dilerim yanlis anladiniz beni

Zaten millet ne der diye diye bu halde insanlar.. Namusla alakası yok ayrıca arkadaşım . Bizim ailelerimiz izin veriyor diye namussuz mu olduk
Ya hayir o manada demedim ben... bazilari biraz geri kafali... asiri derecede takinti yapiyorlar o yüzden dedim. ben kimsenin namusunu sorgulamiyorum ne haddime.

canım tamam yanına girip yatmıyosun ama dışardan pek hoş karşılanmaz bu durum.. bence..

Ya hayir o manada demedim ben... bazilari biraz geri kafali... asiri derecede takinti yapiyorlar o yüzden dedim. ben kimsenin namusunu sorgulamiyorum ne haddime.
Tamam canım galiba kendini ifade edemedin. Sıkıntı yok..

kızlar yorumlarınızı okudumda şimdi.. ben 5 yıllık evliyim. ben eşimle evlenmeden önce ayrı şehirlerdeydik.. eşim beni görmek için her h.sonu işten çıkar yola, yoldan direkt işe giderdi.. ailesine bile gitmezdi her h.sonu sadece bana gelirdi. (ailesi de farklı yerde ) üzülmeni istemem ama bence sözlün sana karşı pek birşey hissetmiyor gibi geldi. ya da ailesine fazlaca bağlı.. her ikisinden biri de olsa eğer evlenirsen mutsuz olursun. çünkü evlendiğinizde de ailesinin evinden çıkmayacakmış gibi.. bence yol yakınken ölç-tart-biç...üzülmeni istemem..

Tartışılacak bir konu göremedim ben. Kendi evinde yemek yesin, sonra size gelsin. siz de karşıdan karşıya geçmemiş olursunuz hava karanlıkken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…