Tabiki değil ama bazı yorumlarımda sorunumun saat olmadığını yazdım canımakşam 7 7 bucuk saatleri tek başına olmak için hiç de geç bi saat değil ama?
Bu saatten soonra bütün olgimi çekicem zaten.Gelicek misin diyede sormayı düşünmüyorum artık. Zira bi konu konuşuldugunda artık ben senin değil sen benim peşimde koşucaksın diycem.
İşte sizde de ev rahatlığı olduğu için dışarı çıkmak istemiyor. Ki bence haklı.Ben de evcilimdir ama biz daha evli değiliz bak kendin söylüyorsun. Biz de diyelim ay bu dışardan bıktık gezmekten bıktik hadi evlenelim diye. Evden çıkmayan bi insanımdir bende ama insan sevdiğiyle gezmek ister. Ben daha sözlüyken ay gezmemekten bunaldım diyorum. Gezme gibi bi şansımız olsa o inceliği yapsa zaten kalması gerekmez. Sozden sonra tamamen azaldı görüsmemiz.
Alışık oldukları bir durum evet zira ablasıda nişanlıyken damat onlardan çıkmıyormuş beraber tatile bile gitmişler hatta. Ama ben şahit oldum konuşmalarını duydum mesajlarını okudum annesi hep eve gel hadi gel gördün kardemi vs tarzı şeyler diyor.İşte sizde de ev rahatlığı olduğu için dışarı çıkmak istemiyor. Ki bence haklı.
Insan sevdiğiyle beraber olmak ister evde ya da kafede farketmez.
Bir de onun ailesi var. Şu yatılı kalma olayı karşı taraf için de adet mi?
Belki bu durum onların hoşuna gitmediği için soğuk davranıyorlardır.
Bunları da aynen söyleyeceğim. Çok teşekkür ederim.Icinizden ne geciyorsa acik acik soyleyin bence. "Ben görüşmek istiyorum, sen de benimle görüşmek istiyor musun? Evde yatıya kalınca rahat olmamanı anlarım, ben de sizde çok rahat olamıyorum. Bu durumda eğer görüşmek istiyorsan dışarıda bir yerlere gitmemiz, bir şeyler yapmamız gerekiyor" diyin. Bakalım o zaman ne olacak....
ben nişanlansam annemler hayatta bizde yatıya kalmasına izin vermez, sizinkiler nasıl izin veriyor?Alışık oldukları bir durum evet zira ablasıda nişanlıyken damat onlardan çıkmıyormuş beraber tatile bile gitmişler hatta. Ama ben şahit oldum konuşmalarını duydum mesajlarını okudum annesi hep eve gel hadi gel gördün kardemi vs tarzı şeyler diyor.
Evet sözlümde evcil tamam dışarıyı sevmiyor, hadi kalmasın haftanin 1 akşamı yanıma gelmeye üşeniyor. Apaçık konuşunca sonumuz kavga, zeytinyağı oluyor birden. Sadece kendi keyfini düşünüp biraz da ailesinin lafından kaçınmak için bu hale getirdi bizi. Sonra ben dırdırcı oluyorum.
bazi aileler namus meselesine çok önem verdikleri için garip geliyor bize. disardan birileri birsey der diye.Ya ne alaka evde kalınmasına tepkilerde tepkiler . Sizene arkadaşlar isteyen istediği yerde kalır size ne oluyor hesap sorar gibi ? Benim eşimde nişanlıyken kalıyordu bizde hep bazen yemeğe geliyordu geç olduğu için gitmiyordu ya da beni dışarı çıkardığı zaman geç saatte döndüğümüzde ben onlara gidip kalıyordum.. Tabi bizim aileler dosttu ama kalınmasında ne gibi bi sakınca olabilir ailecek oturuluyo yani..
Benim ailem namussuzmu da kalmasına izin veriyor yani?bazi aileler namus meselesine çok önem verdikleri için garip geliyor bize. disardan birileri birsey der diye.
Herkesin ailesi farklıdır. Sonuçta gözlerinin önundeyiz gece yarısı birbirimizin yanına gidip yatmıycağımızı bildikleri için çocuklar gözümüzün önünde dursun diyip bize güvenen bir ailem var. Yanına da girip yatmıyorum ya.ben nişanlansam annemler hayatta bizde yatıya kalmasına izin vermez, sizinkiler nasıl izin veriyor?
Zaten millet ne der diye diye bu halde insanlar.. Namusla alakası yok ayrıca arkadaşım . Bizim ailelerimiz izin veriyor diye namussuz mu oldukbazi aileler namus meselesine çok önem verdikleri için garip geliyor bize. disardan birileri birsey der diye.
Yok canim estagfurullah, onu demek istemedim. hani neden bukadar takinti yapiyorsunuz diyor ya arkadas.. o manada dedim. bazilari asiri derecede takinti yapiyor bu konuyu. sizinle ne iligisi var bunun.. özür dilerim yanlis anladiniz beniBenim ailem namussuzmu da kalmasına izin veriyor yani?
Ya da kalan arkadaşların aileleri?
Kusura bakmayın da bacak aramız dışarda gezmiyoruz hiç birimiz herkesin ailesi kendi namusundan sorumludur kimse kimseyi yargılayıp sorgulayamaz.
Ya hayir o manada demedim ben... bazilari biraz geri kafali... asiri derecede takinti yapiyorlar o yüzden dedim. ben kimsenin namusunu sorgulamiyorum ne haddime.Zaten millet ne der diye diye bu halde insanlar.. Namusla alakası yok ayrıca arkadaşım . Bizim ailelerimiz izin veriyor diye namussuz mu olduk
canım tamam yanına girip yatmıyosun ama dışardan pek hoş karşılanmaz bu durum.. bence..Herkesin ailesi farklıdır. Sonuçta gözlerinin önundeyiz gece yarısı birbirimizin yanına gidip yatmıycağımızı bildikleri için çocuklar gözümüzün önünde dursun diyip bize güvenen bir ailem var. Yanına da girip yatmıyorum ya.
Tamam canım galiba kendini ifade edemedin. Sıkıntı yok..Ya hayir o manada demedim ben... bazilari biraz geri kafali... asiri derecede takinti yapiyorlar o yüzden dedim. ben kimsenin namusunu sorgulamiyorum ne haddime.
Merhaba herkese. Kızlar sorunum yine sözlümle öncedende konu açmıştım burda. Kendisiyle son 2 buçuk aydır görüşmede sıkıntı yaşıyorum haftada 1 e düştü görüşmemiz ve bazı haftalar görüsmediğimiz zamanlar da oluyor çünkü sürekli dükkandalar ailecek, iş olmasa bile dükkandalar. O yüzd3n haftanın 1 günü cumartesi yada pazar akşam dükkandan çıkınca yatıya geliyor. Sosyal hayatimiz 0 gezmiyoruz vakit geçiremiyoruz pek öyle ve bu konuda hep kavga eder olduk.
Konuya geleyim bu akşam gelecekti 5 6 gibi cikarim dükkandan dedi az önce aradı. Sohbeti aktarıyorum.
O: Aşkım bişey diycem sen akşam bize gelsen bizde yemek yesek sonra 1 saat falan dolanıp yatıya size geçeriz.
Ben: Sizin dükkandan çıkmanız 7yi buluyo o saatten sonra ben tek basıma nasıl geliyim annemin ayağı hasta şuan biliyosun bana zor olucak.
O: Ben bizim tarafta olmak istiyorum ama.
Ben: Tamam kendi tarafında olmak istiyosan evine git o zaman kavga etmem bu sefer ben 7 7 buçuktan sonra tek başıma zor olur gelmem o saatten sonra zor...
O: Evet evimde olmak istiyorum ama bak çağirmadı deme
Ben: Olmazsa haftaya görüşürüz artık tamam!
Bu şekilde haberleşiriz falan diye kapadık.
Mantığa bak 2 saat evinde durcaz diyebana eziyet yaptırtıcak. Ablasını karşıdan karşıye geçirtmiyo bebi o saatte yollarda şey yapıcak.
Nasil davranıyım sizce kavga çikartma niyetinde değilim ama tepkimi göstermek istiyorum.
biraz öyle oldu :) kusuruma bakmayinTamam canım galiba kendini ifade edemedin. Sıkıntı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?