Kızlar çok korkuyorum ya şizofren miyim :(

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Az önce konu okurken sanki bi üyenin profil resminde cedric(çizgi film kahramanı) var gibi gelmişti. Sonra baktim değişmiş. Hatta az önce şüphelendim sordum.. Hayır değiştirmedim dedi o üye hep bu vardi dedi iki dk içinde oldu bunlar. Sizce halislünasyon mu gördüm şizofreni felan değilimdir dimi çok korkuyorum

Üyeleri karıştırmış olabilirsin. Bazen o sandığım bir üye başkası olabiliyor gözucuyla görüyorum profil resmini.
Hem şizofren olduğunu anlamak için daha çok şüphe gerekir bu yeterli değil.

Kendinize; 'Ben takıntılıyım, Çok takıyorum böyle şeyleri' diyerekte bilinç altınıza yerleştirmiş olursunuz. Akışına bırakın..

Şeşi beş görmüşsün olan bu.
Bu kadar az veri ile psikiyatr bile şizofreni teşhisini koyamazken biz nasıl evet şizosun diyelim.
Kapa bilgisayarı,aç pencereyi beynine biraz temiz nüfuz etsin ,bişeyciğin kalmaz.

Sadece buna bakarak bu teşhisi koyamazsınız şüpheleriniz varsa psikiyatri kontrolünden geçmeniz iyi olur

Haberlerde izledim. Doktor her unutkanlik sizofreni değildir dedi. Cogu insan unutkaik basladimi hemen sizofreniden supheleniyorlar ama degil. Internet doktorculugundan sikayet ediyordu.

Merak etme değilsindir goz yanilmasi olabilir yada sayfa kayarken yukari assagi oyle bir goruntu gibi gormus olabilirsin bendede oluyor bakiyorum aa degilmis diyorum

Ya ben sürekli nette şizofreni belirtileri, aids belirtileri vs cok arastiriyorum

Göz yanılması olmuş,bilinç altındaki görüntüyü de görmüş olabilirsiniz.korkmayın hiç bir şizofren hastası ben hastamıyım demez,onlar gördüklerini sorgulamaz ve her daim doğru kabul eder

Merak etme gerçekten sizofren olsaydin şizofren oldugundan suphe ediyor olamazdin cunku halusinasyonlarin gercegin ta kendisi olurdu senin icin:)

Birde cok arastiriyorum böyle şeyleri ordan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…