Bismillahirrahmanirrahim
Onu cok düşünüp ağladım benArkadaşım o kadar çok arastirdiysan şizofreninin bu kadar basit bir hastalık olmadığını anlamış olman lazım. Sevgiliden aids testi istemek nedir ya ? Çocuk bide gitmiş yaptırmış. Te allam
Bak şimdi aklıma kurt düştü. Sabah biraz midem bulanıyordu. Acaba hamile miyim ? Kimseyle birlikte olmadım ama belkide bi yerden sıçramıştır. Olamaz mı ?
Gerçekten yaşadınız mı bunları ben olsam bilmiyorum napardimO da bişey mi ben bazen insanları yanlış görüyordum. Bir kere ablamla markete gitmiştik. Ablamın yanından ayrılıp ablam diye başka bir bayanın peşine takılmışım. Kız tedirgin olup yüzüme dikkatli dikkatli bakınca ablam olmadığını anladımBi kere de iş arkadaşım diye bi adamı takip ettim Allahdan adam beni farketmeden kendime geldim. Mesela Ayşeyle muhabbet ederken bi bakıyorum ayşe karşıdan geliyor. Yanımda yarım saattir konuştuğum meğer ayşe değilmiş Evlendiğimden beri olmadı çok şükür.
Zaten obsesif Kompulsif bozukluğum var doktor öyle koydu tehşisi ama ilaçlar cok kilo yaptı 1 buçuk sene kullanip biraktimŞizofreni sandığınız kadar basit bir hastalık değil. Anlık bir göz yanılması nerde,şizofreni gibi ciddi bir ruh hastalığı nerde.
Şizofren değilsiniz ama obsesifsiniz sanki :))
Sizde de oldumu göz yanilmasiBunun şizofrenlik ile alakasi yok
Kendimden biliyom
Benim başıma neler geliyor bir bilsenBöyle şeyler herkesin başına gelebilir mi
şizofrenler asla şizofren olduğunu bilmezler tatlım. yanında hayali arkadaşların var mı sohbet ettiğin. kafanın içinde aynı anda üç insan yaşıyo mu. yani şizofrenlik bunlar canım korkma bir anlık yanılma olmuştur kolay mı öyle şizofren olmak canım rahat olAz önce konu okurken sanki bi üyenin profil resminde cedric(çizgi film kahramanı) var gibi gelmişti. Sonra baktim değişmiş. Hatta az önce şüphelendim sordum.. Hayır değiştirmedim dedi o üye hep bu vardi dedi iki dk içinde oldu bunlar. Sizce halislünasyon mu gördüm şizofreni felan değilimdir dimi çok korkuyorum
Herkesin basina gelebilir.Kesinlikle sizofreni degilsiniz.Böyle şeyler herkesin başına gelebilir mi
Bence sen teşhisi koymuşsun, tanıdığım tüm şizofrenler ilk olarak baskasinin profilinde'cedric' fotosu görüyorAz önce konu okurken sanki bi üyenin profil resminde cedric(çizgi film kahramanı) var gibi gelmişti. Sonra baktim değişmiş. Hatta az önce şüphelendim sordum.. Hayır değiştirmedim dedi o üye hep bu vardi dedi iki dk içinde oldu bunlar. Sizce halislünasyon mu gördüm şizofreni felan değilimdir dimi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?