Kızlar çok korkuyorum ya şizofren miyim :(

Ben kendimi takintili zannederdim ama bu kadarini ben bile dusunmedim daha once

Şizofreni sandığınız kadar basit bir hastalık değil. Anlık bir göz yanılması nerde,şizofreni gibi ciddi bir ruh hastalığı nerde.
Şizofren değilsiniz ama obsesifsiniz sanki :))

O da bişey mi ben bazen insanları yanlış görüyordum. Bir kere ablamla markete gitmiştik. Ablamın yanından ayrılıp ablam diye başka bir bayanın peşine takılmışım. Kız tedirgin olup yüzüme dikkatli dikkatli bakınca ablam olmadığını anladım Bi kere de iş arkadaşım diye bi adamı takip ettim Allahdan adam beni farketmeden kendime geldim. Mesela Ayşeyle muhabbet ederken bi bakıyorum ayşe karşıdan geliyor. Yanımda yarım saattir konuştuğum meğer ayşe değilmiş Evlendiğimden beri olmadı çok şükür.

Arkadaşım o kadar çok arastirdiysan şizofreninin bu kadar basit bir hastalık olmadığını anlamış olman lazım. Sevgiliden aids testi istemek nedir ya ? Çocuk bide gitmiş yaptırmış. Te allam
Bak şimdi aklıma kurt düştü. Sabah biraz midem bulanıyordu. Acaba hamile miyim ? Kimseyle birlikte olmadım ama belkide bi yerden sıçramıştır. Olamaz mı ?

Onu cok düşünüp ağladım ben bi ara sürekli midem bulanıyordu ya umimi bir tuvaletten sperm bulaşmışsa diye cok kurdum kafamda hatta bi ara akıntı geldi suyum geldi sandım

Gerçekten yaşadınız mı bunları ben olsam bilmiyorum napardim ama siz ne güzel gülerek anlattiniz

Şizofreni sandığınız kadar basit bir hastalık değil. Anlık bir göz yanılması nerde,şizofreni gibi ciddi bir ruh hastalığı nerde.
Şizofren değilsiniz ama obsesifsiniz sanki :))
Zaten obsesif Kompulsif bozukluğum var doktor öyle koydu tehşisi ama ilaçlar cok kilo yaptı 1 buçuk sene kullanip biraktim

şizofrenler asla şizofren olduğunu bilmezler tatlım. yanında hayali arkadaşların var mı sohbet ettiğin. kafanın içinde aynı anda üç insan yaşıyo mu. yani şizofrenlik bunlar canım korkma bir anlık yanılma olmuştur kolay mı öyle şizofren olmak canım rahat ol

Canım benim her insanın başına bu tarz olaylar gelebilir korkmana gerek yok. Göz yanılması olabilir diye düşünüyorum. Hiç takılma üstüne kafa yorma. Derin bir nefes al.

Bence sen teşhisi koymuşsun, tanıdığım tüm şizofrenler ilk olarak baskasinin profilinde'cedric' fotosu görüyor

Uye ismini hatirlamiyorum ama profil resmi cedric olan bi uye gercekten var normalsin ben de goruyorum onu hep normal yani merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…