Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Yazacak yorum bulamıyorum çok kötü bir durum içine girmişsiniz maalesef artık yüz yüze bakılacak durum kalmamış en kötüsü de bir ailenin mal mülk için bu hale gelmesi. Onlar sizin evinize kavgaya geliyor ve kayınvalideniz de onlarla bir olup kavgaya geliyor siz ailenizi de olaya katıyorsunuz daha kötü olmuş keşke anneniz aramasaydı çünkü olay onla alakalı değil tamamen eşinizin ailesi ve sizin aranızda kalmalıydı. Resmen evden kovuyorlar sizi kayınvalideniz de çanak tutuyor ortayı bulacağına yazık

Bir önceki konuda tapu eşinin üstüne olduğunu söylemişti konu sahibi.
Neden bu kadar uzamış bu konu bende anlamadım "Tapu benim, ev benim" diyip polis çağırmak çok mu zormuş ki..
İkidir soruyodum bende :):) taktım kafayı tapuya.
Ama diğer konuda sanki onlarında katkısı falan olduğundan bahsetmişti. Belki elti ve kayın ondan dolayı kendilerinde hak görüyorlar.
Görüşme olsun bitsin dimi katılıyorum size

Bence ev konu sahibinin ya da eşinin üzerine değil yoksa gelip kavga edemezlerdi. Bir de demek ki onların kendini en iyi ifade ettikleri dil bu ve konu sahibi de onlar gibi cevap verince çok kolay gelip kavga çıkarmışlar...

Ne konuşmak için gelmişler.
Sizi evden çıkmanız için ikna etmeye mi gelmişler?

Siz o kadar yanlış davranmışsınızki onların çirkeflik seviyesine inmişsiniz resmen.. Ben olsam k.v bana eltimin dediklerini söylerinca ya he hee deyip geçerdim.. Neyin tantanası ki bu zaten ev eşinizin üstüneymiş.. Siz de biraz hırgürden hoşlanıyosunuz gibi geldi bana

Olay kaynanada iki oğlunu birbirine katmış iki elti de işin içine karışırsa durum budur hem evi veriyor hem geri istiyor. Zaten başta vermeyecekti madem böyle bir aileye sahipsin eşit dağıt malını. Bir kere iki geline siz çekilin bakalım kenara kimin malının hesabını yapıyorsunuz siz bakayım diyecek oğullarını da alacak karşısına konuşacak malı mülkü her neyse işte eşit bölünecek fazladan masraf eden ne kadar koyduysa alacak sonra çekilecek kenara ağır ağır. Ne o öyle bir o gelinde bir bu gelinde kavga.

Onların üstüne olmasa nasıl satılığa çıkarabilirler ki? Bence konu sahibi hayatına heyecan katmaya çalışmış
Canim valla hic anlamadim. Bu usluplara hic gerek yoktu ki. Dunden beridir okuyorum konu sahibinin yorumlarini,hayatimda boyle uslup hic gormedim. Esinin ailesiyle kendi arasindaki bir meseleye savasa gider gibi gitti resmen. Bir kenarda izlemeliydi. Simdi ailesi de mudahil olmus,ne gerek vardi? Hakliligini uslupla haksizliga cevirmis oldu. Yarin kocasi ailem canim cigerim der,konu sahibi kendi yaptiklariyla kalir bence

Onların üstüne olmasa nasıl satılığa çıkarabilirler ki? Bence konu sahibi hayatına heyecan katmaya çalışmış

Konu sahibi tepki cekmemek icin tapu esim uzerine demis olabilir gibime geliyor.
Yoksa tapun varsa bu kadar lafa ne gerek var ?
Ya da dediginiz gibi aksiyon aramis.

yok artık ciddimisin sen 2 kardeşin bu şekilde
kavga etmesine anneside gözmü yumdu yani
sebep gerçekten ev mi 2 side oğlu biri mutlu olucak diye diğerini
üzemez ya bir anne altında başka bir sebep olmadığına eminmisin.
aileni karıştırmak belki iyi olmamış diycem ama ufak şeyler olsaydı evet
doğru olmazdı ama bu artık kavgaya dövüşe gittiği için bence bilmeliler
bende kız annesi olsam kızımın huzurunu kaçırmaya ne hakkın var senin diye
ararım yani kimsenin evini elinden zorla almadık ya derdim. hiç bişey yapamazlar
canım merak etme zorla atıcak hali yok ya 2 side evlat sonuçta.

karsılıklı ıslerı cok cırkınlestırdınız
ustelık aılenızı de ısın ıcıne karıstırdınız
ıkı cocuk var ortada aıle bırını kayırıyor acıkca
dıger cocukta bır sure sonra (esınızın abısı) sesını cıkarmaya baslıyor
esınızın anne ve babası gereklı ebevyn ozellıklerı tasımadıkları ıcın bu mevzuyu tatlıya baglayamamaları uzerıne sızler koca ınsanlar adeta ergenler gıbı davranıyorsunuz

sac bas da yoldunuz mu barı ?
madem oyle
madem bukadar yuz goz oldunuz
dava acın
hukuk karar versın duruma

sız de sonuc ne cıkarsa cıksın kabul edın

bu ısın en dogru kısmını sıze soyleyeyım mı

ben olsam o evden tasınır kıraya cıkarım
o eve yaptıgım masraflar ıcın ve bu son olaylardan dolayı dava acar sonucu beklerım sıze verdıklerı sozler sonucu o eve yatırım yaptıgınız sonra fıkır degıstırmelerı bı nevı kandırma gıbı bunun uzerıne bır dava

ortalık oyle karıstırılmaz boyle karıstırılır

sızde de var hata .

obur konuda yazdigina gore
Evi kv almis
Tapusu esinin ustuneymis
Konu sahibi ise icine tadilat yaptirmis
Kaynina da ayni metrekare ev alinmis ama konu sahibinin eviyle degis tokus etmek istiyorlarmis

Bana sorarsaniz baskasinin aldigi evde bu kadar huzur olabilir. İnsanlarin evinde oturursan soz hakki vermis olursun. Cik da diyebilir.

Ailece kavga soleni.Biraz abartmadiniz mi ? Sizin ailenizin falan katilmasi ne kadar gereksiz. Bin tane ev icin bile bolye kapisilmaz.

Valla ben sadece iki konuyu okudum yorumlara pek giremedim ama tarzını ben de beğenmedim.. Onları çirkeflikle suçlamış ama kendisi de pek aşağı kalmamış bana kalırsa.. Hoş değil hiç bunlar ne gerek var..

Konu sahibi tepki cekmemek icin tapu esim uzerine demis olabilir gibime geliyor.
Yoksa tapun varsa bu kadar lafa ne gerek var ?
Ya da dediginiz gibi aksiyon aramis.
Ama evi satılığa çıkardım da demiş.. kv üstüne ya da başkası üstüne olsa öyle bişey yapamazdı bence.. Sadece dediğin gibi aksiyon aramış işte.. Yoksa kimsenin evini alabileceği falan yok.. Komik tavırlar bence

Zaten muhattap olmadık kaynana cadısı ortalığı karıştırıyor hep
Yahu biz hala idrak edemedik dizin bu durumu, eşinizin üzerine tapulu ev var ama kaynana diğer gelin ile bir olup sizi oradan çıkartıp diğer gelinin oturmasını istiyor, peki siz oradan çıkınca ne yapacakmışsınız??
Üzerinize tapulu evden çıkmanızı neden istiyor kv? Kv ile kavga ettiniz de size düşmanlık mu besliyor?
Siz sadece kavga ettik diye anlatıyorsunuz başka da birşey anlamadık, sürekli kavga var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…