- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
Yazacak yorum bulamıyorum çok kötü bir durum içine girmişsiniz maalesef artık yüz yüze bakılacak durum kalmamış en kötüsü de bir ailenin mal mülk için bu hale gelmesi. Onlar sizin evinize kavgaya geliyor ve kayınvalideniz de onlarla bir olup kavgaya geliyor siz ailenizi de olaya katıyorsunuz daha kötü olmuş keşke anneniz aramasaydı çünkü olay onla alakalı değil tamamen eşinizin ailesi ve sizin aranızda kalmalıydı. Resmen evden kovuyorlar sizi kayınvalideniz de çanak tutuyor ortayı bulacağına yazıkKızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
İkidir soruyodum bende :):) taktım kafayı tapuya.Bir önceki konuda tapu eşinin üstüne olduğunu söylemişti konu sahibi.
Neden bu kadar uzamış bu konu bende anlamadım "Tapu benim, ev benim" diyip polis çağırmak çok mu zormuş ki..
Siz o kadar yanlış davranmışsınızki onların çirkeflik seviyesine inmişsiniz resmen.. Ben olsam k.v bana eltimin dediklerini söylerinca ya he hee deyip geçerdim.. Neyin tantanası ki bu zaten ev eşinizin üstüneymiş.. Siz de biraz hırgürden hoşlanıyosunuz gibi geldi banaKızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Onların üstüne olmasa nasıl satılığa çıkarabilirler ki? Bence konu sahibi hayatına heyecan katmaya çalışmışEv tapusunun esinizin uzerine olmadigi izlenimine kapildim nedense. Yoksa hangi insan evladi esine “alacagiz evi canim hic merak etme” der,diyebilir?
Canim valla hic anlamadim. Bu usluplara hic gerek yoktu ki. Dunden beridir okuyorum konu sahibinin yorumlarini,hayatimda boyle uslup hic gormedim. Esinin ailesiyle kendi arasindaki bir meseleye savasa gider gibi gitti resmen. Bir kenarda izlemeliydi. Simdi ailesi de mudahil olmus,ne gerek vardi? Hakliligini uslupla haksizliga cevirmis oldu. Yarin kocasi ailem canim cigerim der,konu sahibi kendi yaptiklariyla kalir benceOnların üstüne olmasa nasıl satılığa çıkarabilirler ki? Bence konu sahibi hayatına heyecan katmaya çalışmış
Onların üstüne olmasa nasıl satılığa çıkarabilirler ki? Bence konu sahibi hayatına heyecan katmaya çalışmış
karsılıklı ıslerı cok cırkınlestırdınızKızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
obur konuda yazdigina goreİkidir soruyodum bende :):) taktım kafayı tapuya.
Ama diğer konuda sanki onlarında katkısı falan olduğundan bahsetmişti. Belki elti ve kayın ondan dolayı kendilerinde hak görüyorlar.
Görüşme olsun bitsin dimikatılıyorum size
Valla ben sadece iki konuyu okudum yorumlara pek giremedim ama tarzını ben de beğenmedim.. Onları çirkeflikle suçlamış ama kendisi de pek aşağı kalmamış bana kalırsa.. Hoş değil hiç bunlar ne gerek var..Canim valla hic anlamadim. Bu usluplara hic gerek yoktu ki. Dunden beridir okuyorum konu sahibinin yorumlarini,hayatimda boyle uslup hic gormedim. Esinin ailesiyle kendi arasindaki bir meseleye savasa gider gibi gitti resmen. Bir kenarda izlemeliydi. Simdi ailesi de mudahil olmus,ne gerek vardi? Hakliligini uslupla haksizliga cevirmis oldu. Yarin kocasi ailem canim cigerim der,konu sahibi kendi yaptiklariyla kalir bence
Ama evi satılığa çıkardım da demiş.. kv üstüne ya da başkası üstüne olsa öyle bişey yapamazdı bence.. Sadece dediğin gibi aksiyon aramış işte.. Yoksa kimsenin evini alabileceği falan yok.. Komik tavırlar benceKonu sahibi tepki cekmemek icin tapu esim uzerine demis olabilir gibime geliyor.
Yoksa tapun varsa bu kadar lafa ne gerek var ?
Ya da dediginiz gibi aksiyon aramis.
Yahu biz hala idrak edemedik dizin bu durumu, eşinizin üzerine tapulu ev var ama kaynana diğer gelin ile bir olup sizi oradan çıkartıp diğer gelinin oturmasını istiyor, peki siz oradan çıkınca ne yapacakmışsınız??Zaten muhattap olmadık kaynana cadısı ortalığı karıştırıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?