Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..

Bence bu soruyu daha fazla sorma.bu sevgi konusundaki hassasiyetini anlamış hem dalga geçiyor hemde seni bu şekilde cezalandırıyor.bu fırsatı verme ona çünkü bu konuda kesinlikle haksız.

Çok sinir gıcık bir kocan var Allah yardımcın olsun canım ,ben onu bırakırım babasının evine yolluyomus ,ostsun

Biz çok zorlukları
Biz çok zorlukları atlatarak evlendik ..fedakarlık yaptık bi sevmiyorum dediği zaman hiç inandırmak istem edim kendimi o yüzden oldu ikinci çocuk ..ama artık inanmaya başlıyorum gibi zor bir durum

Acaba altınları mı yedi ne yaptı canım bu kadar basit mı ya baba evine götürmek hey Allah ım o gitsin evden asil

Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..
Siz bu adamın sizi sevdiğinden saygı duyduğundan emin misniz ?bir altın bilezik için size vurmuş ,hem ailenize götürüp bırakacağım vs gibi şeyler söylemiş bir de üzerine gidip beni seviyor musun diye sormuşsunuz ?

Siz kafanızda yarattığınız bir profile aşıksınız bence .
Burda ne desek sizin için boş ,belki farkında değilsiniz ama eşinizin sizden özür dilemesi gerekiyor ,gönlünüzü alması gerekiyor..bunca insan burda eşinizin size ne kadar kötü davrandığını anlatmakta çalışıyor ama siz hala koruyorsunuz .

Bence altınlar uçmuş. Sende bu kadar guvenme esine. Bu kadınların kör kütük eslerine o yapmaz o etmez demelri beni bitiriyor. Nerden biliyorsun. Sana künye alip gelmesi seni oyalamiş bir süre. Ve bu kadar konu olacak bir konu değilken esinin bu aşırı tepkileri normal degil. Altınları takmak icin istiyosun adam konuyu boşanmaya getiriyor. Bu kadar kor olmayın ya. Altinlar hem hukuken hem dinen kadina haktir.

eşin hep böyleymiş ki.
muhtemelen aşktan gözün kördü görmedin ya da bu kadar zoruna gitmiyordu.

bundan sonrası için kendin ve çocukların için yaşasan daha iyi olur. mutlu olmak için geç kalmış değilsin.

Bazen insan karsisindakini oldugundan cok farkli yere koyar. Kendi hissettiklerini karsisinndakininde hissettigine inanir. Sonra gercek bir tokat gibi vurur insanin yuzune. Siz gercekten cok sevmis olabilirsiniz ama sanirim esiniz sizin kadar yogun duygular beslememis size ki iki cocugunun annesine Tabiki seni seviyorum hayatim o nasil soru. diyemiyor. Ben olsam bu adamin totosunu daha fazla kaldirmazdim.

Altinlari satti.simdide kavga gurultu cikariyor.konuyu kapatmayı basarmayinca sıkıstıgı icin
Yahu senin altinin ister yatarken ister yikanirken takarsin ona ne.
Ben ole dusundum.

Nasıl davranayım ben bu adama aynı evdeyiz

Bence tamamen karakterden dolayi bu cikislar altinlar yerindedir. Tanidigim biri var ayni esinizin hareketleri burcu basak mi yoksa

Satmadığından emınsen ben adamı haklı buldum. Evde altın tutmam bende, eşimin nekadar altın olduğundan haberi dahi yoktur umurunda olmaz, ne yaptığımada karışmaz.
Özel günlerde takmak istersin, alır kasadan takarsın sonra geri bırakırsın ama evde dursun, evin içinde takıcam takıcam dıye tutturmanın bır anlamını görmüyorum ben. Neyin hevesi olabılır ki? İllakı kolunda unutup dısarı çıkarsın, komşu gelır, sen gıdersın... O altınlar görünür.

canim esinin karakterinden dolayi da gercekten seni korumak amacli vermiyor olabilir. ama satip birseyleri odemiste olabilir. esini en iyi sen tanirsin. buradan satmis demeside kolay isteyen karilarla da yemis der. sen nasil biliyorsun bu adami onu de bana. sana vurmasina gelince. evde esinin yemegini hizmetini yap ama yuzun hic gulmesin agzini bicak acmasin en iyi cevap ve ceza sessisliktir

Ne kadar gğzwl yorum yapmışsın ..evet canım altınları korumak amaçlı vermiyor. Vurmasına gelince ben kışkırtıyorum onu ona göre..bugün bana sen beni seviyor Musun onu söyle dedim..seni sevmem için bana sebeb söyle sesi yıkıldım..dediğin gibi sessiz modayım şuan ama o lafından sonra içim acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…