Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..
Biz çok zorlukları atlatarak evlendik ..fedakarlık yaptık bi sevmiyorum dediği zaman hiç inandırmak istem edim kendimi o yüzden oldu ikinci çocuk ..ama artık inanmaya başlıyorum gibi zor bir durumsana seni aldatıyorum diye sürekli -sözde- şaka yapan, her lafına bir kulp takıp seni delirten, sana saygısı sevgisi olmayan bu adamdan hadi ilk çocuğu yaptın da, evlilik berbatken 2. çocuk neden?
seni iki çocukla boşayamaz diye mi?
Siz bu adamın sizi sevdiğinden saygı duyduğundan emin misniz ?bir altın bilezik için size vurmuş ,hem ailenize götürüp bırakacağım vs gibi şeyler söylemiş bir de üzerine gidip beni seviyor musun diye sormuşsunuz ?Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..
Siz kafanızda yarattığınız bir profile aşıksınız bence .Biz çok zorlukları
Biz çok zorlukları atlatarak evlendik ..fedakarlık yaptık bi sevmiyorum dediği zaman hiç inandırmak istem edim kendimi o yüzden oldu ikinci çocuk ..ama artık inanmaya başlıyorum gibi zor bir durum
eşin hep böyleymiş ki.Biz çok zorlukları
Biz çok zorlukları atlatarak evlendik ..fedakarlık yaptık bi sevmiyorum dediği zaman hiç inandırmak istem edim kendimi o yüzden oldu ikinci çocuk ..ama artık inanmaya başlıyorum gibi zor bir durum
Nasıl davranayım ben bu adama aynı evdeyizBazen insan karsisindakini oldugundan cok farkli yere koyar. Kendi hissettiklerini karsisinndakininde hissettigine inanir. Sonra gercek bir tokat gibi vurur insanin yuzune. Siz gercekten cok sevmis olabilirsiniz ama sanirim esiniz sizin kadar yogun duygular beslememis size ki iki cocugunun annesine Tabiki seni seviyorum hayatim o nasil soru. diyemiyor. Ben olsam bu adamin totosunu daha fazla kaldirmazdim.
Bence de öyle,yok yapmaz diyor ama biz kk da neleer gördük...E derdi ne o zaman?
Yapmış bişeyler altınlara o.
Neden daha önce istediğinde gidip künye aldı da hazır altınlarından getirmedi?
Evet canım BaşakBence tamamen karakterden dolayi bu cikislar altinlar yerindedir. Tanidigim biri var ayni esinizin hareketleri burcu basak mi yoksa
Ne kadar gğzwl yorum yapmışsın ..evet canım altınları korumak amaçlı vermiyor. Vurmasına gelince ben kışkırtıyorum onu ona göre..bugün bana sen beni seviyor Musun onu söyle dedim..seni sevmem için bana sebeb söyle sesi yıkıldım..dediğin gibi sessiz modayım şuan ama o lafından sonra içim acıyorcanim esinin karakterinden dolayi da gercekten seni korumak amacli vermiyor olabilir. ama satip birseyleri odemiste olabilir. esini en iyi sen tanirsin. buradan satmis demeside kolay isteyen karilarla da yemis der. sen nasil biliyorsun bu adami onu de bana. sana vurmasina gelince. evde esinin yemegini hizmetini yap ama yuzun hic gulmesin agzini bicak acmasin en iyi cevap ve ceza sessisliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?