Ya kusura bakma başımın ağrısından ifade edemedim demek ki..anlattığım gibi yani ..iyi o zaman sen kendini dogru ifade edemiyorsun... öçyle bir yazmışsın ki kp de yakın tarihte bunu dedi ve seni destekleyen bir tarzda konuştu. sonra eşine sen gene ve gene söyledin- sonrada adam hörledi. anladım ben...
İşte en son setimin bileziğini tek istedim gani hep kolumda kalsın diye oma parladı zaten..altınların satıldığından şüphem yoksiz de kendinize itiraf edemiyorsunuz ama altınların başına bir is gelmiş olabileceğini düşünüyorsunuz. Yoksa evde takınca ne olacak ? ne hevesi bu? görüp rahatlamak istiyorsunuz. Bana öyle geldi. haklı mısınız evet sonuna kadar haklısınız. sizin altınlarınız da sizin söz hakkınız dahi yoksa o altınlar hiç bir şekilde sizin degildir! demektir. madem hic bir yerde takilmayacak o set niye alindi?
yeni yasaya göre dügunde takılanlarda maalesef artık ortak mal sayılıyor. ( değişmedi ise-eskiden sadece kadına aitti. )
bende sadece tek taraflı yaklaşımı anlamıyorum.
erkegin de duygusu mantıgı vb.. var- kadının da var.
bir olaya : her iki taraf içinde - eşit ve adaletli olarak bakmak lazım.. diye düşünüyorum.
istedigi bilezik fiyatı cok ise... kunye düşsede calınsada üzülmez.basina bisey geliyosa niye kunye alip getiriyor ben onu cozemedim
yeni yasaya göre dügunde takılanlarda maalesef artık ortak mal sayılıyor. ( değişmedi ise-eskiden sadece kadına aitti. )
bir olaya : her iki taraf içinde - eşit ve adaletli olarak bakmak lazım.. diye düşünüyorum.
bir olaya : her iki taraf içinde - eşit ve adaletli olarak bakmak lazım.. diye düşünüyorum.[/QUOTE
kendimi düzeltiyorum.: 2015 de - benzer bir davada - örf ve gelenekleri de göz onude alarak ve ispat şartı ile - kadına takılanlar kadındır - erkege takılan da erkegindir - ziynet olarak takılanlar kadına ( kolye, bilzezik-set gibi ) - ortak keseye atılan hediye-bagıs olarak verilenler (ceyrek meyrek vb..) ortak paylaşabilir. ayrıca kadın kendi rizası ile kocasına bunları vermiş ise- eş / ispat şartı-kadının rızası- ile aile ve ev şartlarını düzeltmek-cogaltmak için bunları satabilir . eger ıza yok ise ve ispat varsa duruyorsa malı gir verecek-veya bedeli kadar ödeme yapacaktır yazıyor.hangi yasa acaba o
O fiyatta değil benim başıma birşey gelirmişistedigi bilezik fiyatı cok ise... kunye düşsede calınsada üzülmez.
bilzeikkk vaaaarrr- bilezik var..
hangi yasa acaba o
sen yazdıgımı farklı anladın.. arkadaş madem basına birşey gelecek diye endişe ediyor - o zaman neden kunye almış ki? yazdıO fiyatta değil benim başıma birşey gelirmiş
herkes kendi hayatiyla paralel dusunuyo demek kiistedigi bilezik fiyatı cok ise... kunye düşsede calınsada üzülmez.
bilzeikkk vaaaarrr- bilezik var..
Gerçekten buna inanıyor musun ?nasıl bu kadar güveniyorsun hala ?O fiyatta değil benim başıma birşey gelirmiş
adam hayır demiyormuş ki! konu sahibi istedigin de dugunde dernekte getiriyoırmuş adam.herkes kendi hayatiyla paralel dusunuyo demek ki
benim kocam karisamaz bana bu konularda. ayrica severim. altin degil ama baska degerli mucevherlerim var. kocamin kasaya kapatip da alamazsin, takamazsin dedigi bi dunyayi hayal edemedim. bana imkansiz geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?