Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

siz de kendinize itiraf edemiyorsunuz ama altınların başına bir is gelmiş olabileceğini düşünüyorsunuz. Yoksa evde takınca ne olacak ? ne hevesi bu? görüp rahatlamak istiyorsunuz. Bana öyle geldi. haklı mısınız evet sonuna kadar haklısınız. sizin altınlarınız da sizin söz hakkınız dahi yoksa o altınlar hiç bir şekilde sizin degildir! demektir. madem hic bir yerde takilmayacak o set niye alindi?

Ya kusura bakma başımın ağrısından ifade edemedim demek ki..anlattığım gibi yani ..

İşte en son setimin bileziğini tek istedim gani hep kolumda kalsın diye oma parladı zaten..altınların satıldığından şüphem yok

accessdenied

kendimi düzeltiyorum.: 2015 de - benzer bir davada - örf ve gelenekleri de göz onude alarak ve ispat şartı ile - kadına takılanlar kadındır - erkege takılan da erkegindir - ziynet olarak takılanlar kadına ( kolye, bilzezik-set gibi ) - ortak keseye atılan hediye-bagıs olarak verilenler (ceyrek meyrek vb..) ortak paylaşabilir. ayrıca kadın kendi rizası ile kocasına bunları vermiş ise- eş / ispat şartı-kadının rızası- ile aile ve ev şartlarını düzeltmek-cogaltmak için bunları satabilir . eger ıza yok ise ve ispat varsa duruyorsa malı gir verecek-veya bedeli kadar ödeme yapacaktır yazıyor.

Son düzenleme:

hangi yasa acaba o

hangi yasa acaba o
kendimi düzeltiyorum.: 2015 de - benzer bir davada - örf ve gelenekleri de göz onude alarak ve ispat şartı ile - kadına takılanlar kadındır - erkege takılan da erkegindir - ziynet olarak takılanlar kadına ( kolye, bilzezik-set gibi ) - ortak keseye atılan hediye-bagıs olarak verilenler (ceyrek meyrek vb..) ortak paylaşabilir. ayrıca kadın kendi rizası ile kocasına bunları vermiş ise- eş / ispat şartı-kadının rızası- ile aile ve ev şartlarını düzeltmek-cogaltmak için bunları satabilir . eger ıza yok ise ve ispat varsa duruyorsa malı gir verecek-veya bedeli kadar ödeme yapacaktır yazıyor.
tabi buraya yazarken payaşınlar kararı özetledim.. anladıgım kadarı ile +- durum bu gibi :) kanuna bakmadım.

hangi yasa acaba o
O fiyatta değil benim başıma birşey gelirmiş
sen yazdıgımı farklı anladın.. arkadaş madem basına birşey gelecek diye endişe ediyor - o zaman neden kunye almış ki? yazdı
bende fiyatına göre düşünmüştür. yazdım.
kunyeyi calsalar-düşürsen-eve gelen kapıyı acıtıgın kişilere-komşular vb.. neyse görüp 'oha acayip para eder' demez.
kışkırtıcı bir bilezik ise adam istemez korkar. hatta sen bile istememelisin....
konu sahibi madem bu kdar istiyorsun adamla konuş. ölsemde takıcam ben bu bilezigi de. git adamla bankaya al. tak. ay ne diyim daha
benim de var. degil başka zaman erkek. kardş. dugunumda bile takmadım.. üşendim bankadan almaya. sahte bir set aldım taktım.

istedigi bilezik fiyatı cok ise... kunye düşsede calınsada üzülmez.
bilzeikkk vaaaarrr- bilezik var..
herkes kendi hayatiyla paralel dusunuyo demek ki
benim kocam karisamaz bana bu konularda. ayrica severim. altin degil ama baska degerli mucevherlerim var. kocamin kasaya kapatip da alamazsin, takamazsin dedigi bi dunyayi hayal edemedim. bana imkansiz geliyo.

olay sadece altin da degul burda. konu sahibinin bu kadar aciz bi tablo cizmesi. kocasi isterse kapinin onune koyuyo. isterse cocugu alip göstermiyo. isterse dovuyo. altinina bile ne takacagina bile hukmediyo ve konu sahibi cirpiniyo ya beni bosarsa diye. beni sinir eden bu aslunda. altin degil.

Eşin öküzün tekiymiş küfürlü olması şiddete teşebbüs etmesi kabul edilebilir değil. Allah ıslah etsin. Yalnız sana da ekstradan şunu söylemek istedim. Altınımda altınım heves ediyorum getir getir diye ısrar edersen adamın aklında benim altınları sattığımı düşünüyor bana güvenmiyor imajı yaratmış olabilirsin çünkü adam hevesin geçsin diye künye bilr almış nedir yani evin içinde taksam bile yeter falan çok komik yani bu kadar mı altın düşkünüsün. Benimde düğünde bisürü altınım bileziğim oldu düğün günü hariç bikere takmışlığım yoktur. Taa sözlüyken ufak hediye melek kolyesi almıştı onu hiç çıkarmam mesela. İlla şıngır şıngır bilezik takmaya gerek yok.

Sabahtan beri konunu takip ediyorum ve ilk kez yorum yazıyorum...
Hepimiz eşlerimize güvenmek isteriz/güveniriz...
Ancak erkekler eğer haksızlarsa ya da sakladıkları bir şey varsa agresifleşip suç bastırmak
için karşı tarafa kendini suçlu hissettirip ve yanlış düşünüyormuş hissi yaratmaya çalışırlar.
Şu an sizin yaşadığınız gibi...
Eşiniz altınlarınızı bozdurmuş, bu tavrıda o sebeple böyle...
Yoksa künyenin dikkat çekmeyip setin bileziğinin dikkat seçmesi saçma...
Hazır takılarınız varken gidip künye alması saçma... sus payı vermiş size...
Durumu çok iyi olup eşinin altınlarıyla kumar oynayan, ticaret yapıp sıkıştığında bozduran çok insan var.
Bir de benim eşim yapmaz demeyin, asla...
En ağır darbeler en beklemediğiniz anda en beklemediğiniz kişilerden gelir.

Şu an eyvah kocam beni boşayacak korkusu yaşamaktan önce, siz eşinizle bu hayatı yaşamak ister misiniz onu düşünün... siz hiçini boşamak ister misiniz yoksa bu sinirli adamla yaşayabilir misiniz onu düşünün...

Gercekten altını atacak değil ki atsada atmasa da anasına küfür etmiş zaten kendini kandırmasın. Ayrıca sakince falan konuşma. Adam vurmus yahu vurmuş. Daha niye sen sakin olacakmışsın.

adam hayır demiyormuş ki! konu sahibi istedigin de dugunde dernekte getiriyoırmuş adam.
hem kasayı kadın actırsaydı neden adam acıtırdı ? veya neden ortak kasa yapmadılar? bir sürü soru da var. bence adam mal kaçırmıyor ki eşinden...
sebep de sunuyor.
bana göre de degil. ama ben zaten onlar yokmuş gibi yaşadıgım için bizde hiç problem yok..

Bakın kızlar şunu belirteyim ben alın meraklısı değilim..ya da acaba sattı mı diye yoklamadım da şimdiye kadar ..bizim ailenin kadınları altın takmayı sever ..annem gelmiş 50 yaşına o bile takar ..ben de güzle bir şekilde kaç kere istedim ..hani git bana yeni bilezik al da demedim ..belki bi kaç gün takıp sonra takmayacaktım ..bana zarar gelir diye getirmek istemiyo..ben de on tane istemiyorum 2 tane olsa yeter dedim çarşıda pazarda da takmam zaten dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…