Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

seni anladık. olayı ceşitli acılardan degerledirmesini yapıyoruz.

Konu sahibi sen de bi tuhafsın. Adamın yaptıklarına bak hala koruma derdindesin. O zaman ya sus, takma altın falan ya da dayak ye annenin evine git madem. İlgincsin
başka şeylerin birikmesi ile bu altın meselesi cortlamış. adam öküz degil bence. zor adam ama öküz degil. etki tepki olmuş gibi geldi.. dayanamamış adam..

Senin altının elbette takacaksın
Bence eşin saklıyor bir şeyleri
Bir önceki yorumuma bak

Koruma derdinde değilim..satmamıştır diyorum şimdi iftira mı atayım

kadin asiri pasif ve korkak bence.

Yahu benim anlamadığım başınıza bir iş gelecek diye bu kadar endişelenen bir adam nasıl oluyor da başınıza yumruk atabiliyor, kolunuza vurabiliyor ve hamileyken, bu nasıl bir tezat? Kaldı ki sizin korkunuz nedir bu kadar, 3.5 sene boyunca neden bu hakkı ona verdiniz, ezdirdiniz kendinizi, takılarınızı bile bu kadar kibar bir şekilde söyleseniz dahi, adamı anlam çıkaracak kadar tepenize çıkarmışsınız, insan eşini neden ezer, anlayamıyorum.

Getirse tak ne olacak konuyuda kapatin ne kadar kazarsaniz o kadar kötü olur bence uzatmayin esinlede bu konuyu konuşma ona zaman ver siniri gecene kadar rabbim kimsenin yuvasina huzursuzluk koymasin mu mubarek günde

N
ne aklı ıstıyorsun kocan ınsan degıl

Cok doğru

İsi inada bindirmis bende biseyi israr edersem esim inadina yapmaz kardesim uzatma ya huyuna gidicen ya bu diyardan gidicen herkes bi sıkıntı cekio emin ol ben buraya bi yazsam roman olur bence kpat bu altin meselesini boşver dunya malini evinin huzurundan onemlimi adamin baska kotu huyu yokdmsa egerki inada bindirmis biz kadinlar baya israrciyiz cunku binkere soyleriz biseyi ins duzelir kardesim bol bol dua et

Koruma derdinde değilim..satmamıştır diyorum şimdi iftira mı atayım
Madem satmamistir madem kocan seni düşünüyor eee sorun ne Burda peki canım ? Madem adam haklı ne diye ısrar Edip altınlarımı getir dedin ? Sussaydin , haklısın Kocacım deseydn ? Şimdi de git özür dile ki seni babanın evine bırakmasın

Allah yardımcınız olsun Öncelikle; Hislerinizi yanlış anlamadı isem. Eşinizi seviyorsunuz çünkü bazı soylemlerınız bunu gösteriyor... Maddiyat geçici muhabbet olsun aranızda! Yerinizde olsam kaybolmuş gitmiş gibi düşünürum altınlarınızıı. Yeniden başlayın bence... Herşeye sevgiyle muhabbetle kardeşim.. Uc günlük dunya degmez kallllp kırmaya kırılmasına Dua edin Eşiniz ve aileniz için...

CANIm altın meselesini açmama bi daha ..benim tartıştığımı konu benim öyle düşünmemi düşünmesi yapmadığım birşey yüzğnden bana tavır yapması

Bikere o altınlar kadının ziyneti , İslam'da Müslümanlıkta bile evlilik altınları kadinindir , erkek laf söyleyemez . Hadi seni çok düşünüyor hani bir bilezik için kimsenin başına bişey gelmiyor illaki olacağı varsa kocandan bile oluyor böyle işte . Hamile bir kadına vurmak nedir ya elleri kırılsın bu mübarek günde , ben eşinin bu davranışları altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum , sadece aldatma başka birisi olarak anlama . Bir mutsuzluğu var sanki , bunun hırsını senden çıkarıyor , belki cinsel hayatınız kötü , belki sende sevmediği çok taraflar var bilmiyorum ama bu davranışlarının sadece altından kaynaklandığını düşünmüyorum ..

Altın meraklısı olmakla ne alakası var,o altınlar senin ise ister takarsin ister satarsin ,esin sana haber vermeden bir şey yapmamalı değil mi ? Eğer yaptıysa,seni kandırmış olur ,bu senin için önemli değil mi ? Altinlar duruyor ise sana davranışı hepten saçmalık o zaman,bahanesi ise çok komik sen evde takarım dediğin halde.
Esine iftira at demiyoruz,o ihtimali de düşün diyoruz sadece.
Akıl istemissinde nasıl bir akıl bekliyorsun ki.Soyleyecegimiz hiç bir şeyi yapmayacaksin.
Senin yapacağın eşinden özür dileyip bir daha altınların A sini ağzına almamak.Sonra seni babanin evine birakir mazallah...Ne güzel seni düşünen önemseyen,sana zarar gelmesini istemeyen bir kocan var :) Arada künye, maasallah falan alıp hevesini giderebilecek kadar da düşünceli :)

o altınlar hakkın rahmetine kavuşmadıysa ben de hiçbir şey bilmiyorum.
ayrıca adam hem size bişey olmasın diyip hem kendisi zarar veriyor, o benim karım onu sadece ben dövebilirim kafası ne güzel pırıl pırıl
getirsin altınları atsın çöpe, yeter ki getirsin bir görün, ben kasada olmadıklarını düşünüyorum, eğer hala kasadalarsa da (belki %1 ihtimal) adamın onlarla ilgili planları var, bir nedenle size vermek istemiyor.

Bence o kasada altin falan kalmamis gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…