- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
seni anladık. olayı ceşitli acılardan degerledirmesini yapıyoruz.Bakın kızlar şunu belirteyim ben alın meraklısı değilim..ya da acaba sattı mı diye yoklamadım da şimdiye kadar ..bizim ailenin kadınları altın takmayı sever ..annem gelmiş 50 yaşına o bile takar ..ben de güzle bir şekilde kaç kere istedim ..hani git bana yeni bilezik al da demedim ..belki bi kaç gün takıp sonra takmayacaktım ..bana zarar gelir diye getirmek istemiyo..ben de on tane istemiyorum 2 tane olsa yeter dedim çarşıda pazarda da takmam zaten dedim
başka şeylerin birikmesi ile bu altın meselesi cortlamış. adam öküz degil bence. zor adam ama öküz degil. etki tepki olmuş gibi geldi.. dayanamamış adam..Konu sahibi sen de bi tuhafsın. Adamın yaptıklarına bak hala koruma derdindesin. O zaman ya sus, takma altın falan ya da dayak ye annenin evine git madem. İlgincsin
Senin altının elbette takacaksınBakın kızlar şunu belirteyim ben alın meraklısı değilim..ya da acaba sattı mı diye yoklamadım da şimdiye kadar ..bizim ailenin kadınları altın takmayı sever ..annem gelmiş 50 yaşına o bile takar ..ben de güzle bir şekilde kaç kere istedim ..hani git bana yeni bilezik al da demedim ..belki bi kaç gün takıp sonra takmayacaktım ..bana zarar gelir diye getirmek istemiyo..ben de on tane istemiyorum 2 tane olsa yeter dedim çarşıda pazarda da takmam zaten dedim
bence öküzbaşka şeylerin birikmesi ile bu altın meselesi cortlamış. adam öküz degil bence. zor adam ama öküz degil. etki tepki olmuş gibi geldi.. dayanamamış adam..
kadin asiri pasif ve korkak bence.adam hayır demiyormuş ki! konu sahibi istedigin de dugunde dernekte getiriyoırmuş adam.
hem kasayı kadın actırsaydı neden adam acıtırdı ? veya neden ortak kasa yapmadılar? bir sürü soru da var. bence adam mal kaçırmıyor ki eşinden...
sebep de sunuyor.
bana göre de degil. ama ben zaten onlar yokmuş gibi yaşadıgım için bizde hiç problem yok..
ne aklı ıstıyorsun kocan ınsan degılçok uzatmayacağım eşim çok ters biridir Lafın içinden laf çıkarır kötü yönleri var bunun yanında iyi tarafları da var.biz çok kavga ederdik bu yüzden..son zamanlarda artık görmezden geliyorum huzurumuz bozulmasın diye.ama dün gece çok kötü kavga ettik..ben 3.5 yıllık evliyim düğünümde bayağı altınım oldu..eşim kasaya bıraktı hepsini bana hiç sormadı takmak istediğin var mı diye ..ben söyledim bir kaç defa hani bir ya da iki tane getirirsen takarım hevesleniyorum seviyorum dedim..ben senden altın esirgemem biliyorsun ama zaman kötü başına bişey gelmesin bi altın yüzünden ondan getirmiyorum deri sonra gitti bana künye aldı ..hani hevesim geçsin diye..kayınbabam da her seferin de söyler
Nur takacağı kadar altınını alsın gerisini ihtiyacınızı giderin diye..dün akşam yine konu açıldı ..eşime dedim ki hevesleniyorum bi tane getir bari bişey olmaz çarşıda pazarda takmam zaten evin içinde takar hevesimi alırım dedim..yada setimin bileziğini getir baban Dedi setin benden hatıra olsun bari hatıa diye onu takayım ..kızlar bumun suratı düştü benim senin altının da gözüm mü var diye çıkıştı ..ben de tabiki öyle düşünmediğini öyle söylemediğimi biliyorsun dedim .. yatağa geldi surat beş karış ..sırtını döndü yattı ..dedim ki bak ben hamile halimle Şen'inle konuşmaya çalışıyorum sen neden böyle yapıyorsun .. lafının nereye gideceğini bil dedi. Ama kızlar Allah şahit aklımın ucundan dahi öyle bir düşünce geçmedi.. gülerek söyledim normal konuşuyorduk..eğer böyle düşünüyorsan getirme artık takmam dedim zaten..getirecem eğer takmazsan ben de çöpe atacam yapmazsam en adi o...çocuğuyum dedi..ben getirme direk çöpe at dedim. Senin lafın isteğin yüzünden anneme ettiğim küfürlümü yiyeyim dedi..koluma bir tane vurdu..kızım da yanımızdaydı Benin'in çocuğun yanında bu duruma düşürdün ya hazırlan babanın evine götürecem çocuk da Yok seni ded. Nolur bir akıl verin aklımın ucundan geçmeyen bir laf yüzünden ne hale geldik ne yapmalıyım
Cok doğruYahu benim anlamadığım başınıza bir iş gelecek diye bu kadar endişelenen bir adam nasıl oluyor da başınıza yumruk atabiliyor, kolunuza vurabiliyor ve hamileyken, bu nasıl bir tezat? Kaldı ki sizin korkunuz nedir bu kadar, 3.5 sene boyunca neden bu hakkı ona verdiniz, ezdirdiniz kendinizi, takılarınızı bile bu kadar kibar bir şekilde söyleseniz dahi, adamı anlam çıkaracak kadar tepenize çıkarmışsınız, insan eşini neden ezer, anlayamıyorum.
Yani altinsa o da altın ben de çözemedim valla.basina bisey geliyosa niye kunye alip getiriyor ben onu cozemedim
Madem satmamistir madem kocan seni düşünüyor eee sorun ne Burda peki canım ? Madem adam haklı ne diye ısrar Edip altınlarımı getir dedin ? Sussaydin , haklısın Kocacım deseydn ? Şimdi de git özür dile ki seni babanın evine bırakmasınKoruma derdinde değilim..satmamıştır diyorum şimdi iftira mı atayım
CANIm altın meselesini açmama bi daha ..benim tartıştığımı konu benim öyle düşünmemi düşünmesi yapmadığım birşey yüzğnden bana tavır yapmasıİsi inada bindirmis bende biseyi israr edersem esim inadina yapmaz kardesim uzatma ya huyuna gidicen ya bu diyardan gidicen herkes bi sıkıntı cekio emin ol ben buraya bi yazsam roman olur bence kpat bu altin meselesini boşver dunya malini evinin huzurundan onemlimi adamin baska kotu huyu yokdmsa egerki inada bindirmis biz kadinlar baya israrciyiz cunku binkere soyleriz biseyi ins duzelir kardesim bol bol dua et
Altın meraklısı olmakla ne alakası var,o altınlar senin ise ister takarsin ister satarsin ,esin sana haber vermeden bir şey yapmamalı değil mi ? Eğer yaptıysa,seni kandırmış olur ,bu senin için önemli değil mi ? Altinlar duruyor ise sana davranışı hepten saçmalık o zaman,bahanesi ise çok komik sen evde takarım dediğin halde.Bakın kızlar şunu belirteyim ben alın meraklısı değilim..ya da acaba sattı mı diye yoklamadım da şimdiye kadar ..bizim ailenin kadınları altın takmayı sever ..annem gelmiş 50 yaşına o bile takar ..ben de güzle bir şekilde kaç kere istedim ..hani git bana yeni bilezik al da demedim ..belki bi kaç gün takıp sonra takmayacaktım ..bana zarar gelir diye getirmek istemiyo..ben de on tane istemiyorum 2 tane olsa yeter dedim çarşıda pazarda da takmam zaten dedim
Bence o kasada altin falan kalmamis gecmis olsunçok uzatmayacağım eşim çok ters biridir Lafın içinden laf çıkarır kötü yönleri var bunun yanında iyi tarafları da var.biz çok kavga ederdik bu yüzden..son zamanlarda artık görmezden geliyorum huzurumuz bozulmasın diye.ama dün gece çok kötü kavga ettik..ben 3.5 yıllık evliyim düğünümde bayağı altınım oldu..eşim kasaya bıraktı hepsini bana hiç sormadı takmak istediğin var mı diye ..ben söyledim bir kaç defa hani bir ya da iki tane getirirsen takarım hevesleniyorum seviyorum dedim..ben senden altın esirgemem biliyorsun ama zaman kötü başına bişey gelmesin bi altın yüzünden ondan getirmiyorum deri sonra gitti bana künye aldı ..hani hevesim geçsin diye..kayınbabam da her seferin de söyler
Nur takacağı kadar altınını alsın gerisini ihtiyacınızı giderin diye..dün akşam yine konu açıldı ..eşime dedim ki hevesleniyorum bi tane getir bari bişey olmaz çarşıda pazarda takmam zaten evin içinde takar hevesimi alırım dedim..yada setimin bileziğini getir baban Dedi setin benden hatıra olsun bari hatıa diye onu takayım ..kızlar bumun suratı düştü benim senin altının da gözüm mü var diye çıkıştı ..ben de tabiki öyle düşünmediğini öyle söylemediğimi biliyorsun dedim .. yatağa geldi surat beş karış ..sırtını döndü yattı ..dedim ki bak ben hamile halimle Şen'inle konuşmaya çalışıyorum sen neden böyle yapıyorsun .. lafının nereye gideceğini bil dedi. Ama kızlar Allah şahit aklımın ucundan dahi öyle bir düşünce geçmedi.. gülerek söyledim normal konuşuyorduk..eğer böyle düşünüyorsan getirme artık takmam dedim zaten..getirecem eğer takmazsan ben de çöpe atacam yapmazsam en adi o...çocuğuyum dedi..ben getirme direk çöpe at dedim. Senin lafın isteğin yüzünden anneme ettiğim küfürlümü yiyeyim dedi..koluma bir tane vurdu..kızım da yanımızdaydı Benin'in çocuğun yanında bu duruma düşürdün ya hazırlan babanın evine götürecem çocuk da Yok seni ded. Nolur bir akıl verin aklımın ucundan geçmeyen bir laf yüzünden ne hale geldik ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?