Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Satmışta olabilir. Neden bu kadar diretiyo ki? Neden takılanlardan getirmiyoda yeni satın alıyo? Ayrıca vurmak nedir! Bide o üste çıkıyo beni bu hale getirdin diye! Valla ne diyeceğimi bilemiyorum..

Altini dugunde taksan ne olacak takmasan ne olacak hepsi gosteristen adam iste calinma kaybolma ihtimaline karsin kasada guvende tutuyormus.huzurunuzu siz bozmussunuz.

Konu sahibi nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz bende bunu anlamiyorum insan kendi dogurdugundan bile emin olamiyor
Esimin isi iyi ihtiyaci yok satmaz mumkun degil diyorsunuz kasasi sizmisiniz ayni yerdemi calisiyorsunuz heleki ticaretle ugrasan adamin 1 ay isi olmasa ters donuyor kredi aliyor vs
Kaynanam tenezul etmez diyorsunuz nasil bu kadar eminsiniz belki hissetmediginiz bir borc bir sikisiklik bir zorluk oldu sizden gizlediler bence siz o kasada o altinlari gormeden emin olmayin israrcida olun getirsin geri donmeyin
Ha cok eminseniz konuda altinlariniz degilse buraya konu acmaniz sacma olmus ne diyelim adam sizi dusunuyor iste almis kunye takin takin alin hevesinizi

Ay ne bu altın hevesıymıs hanimefendicim.
Esin biraz alingan cogu seyi yanlis anlayan biri belli ki. Boyle yapisi olan birine herkesin icinde israr etmen, ters tepmis.
Esinin bu olayi ilk mi? Bosanmaya gidecek bi sebep degil baska bisiler olmali..

Yani bir altın takma sevdasına bu kadar huzır bozulmaz ki.. Bu raddeye getirilmez ki bir adam.. Almış size künye takıverseydiniz de diretmeseydiniz nolurdu? Adamın sabrını zorlamışsınız.. Tamam vurması elbette kabul edilebilir bir şey değil ama siz de baya başının etini yemişsiniz ki sizi babanızın evine git diyerek kırmış

Canım herkesin içinde değil dün gece ikimiz tekken konuştuk ben başkasının yanında asla konuşmam böyle konuları

ay saçma saçma adamı savunanlar olmuş ya, kadının bileziği, takmak istemiş yani ne var bunda. Eşinizin bu kadar asabi davranması bana sağlıklı gelmedi, ben sizin yerinizde olsa gider tüm altınlara bakarım, bu kadar yaygara kopartan insanın vardır bi sakladığı yani. Ayrıca huzuru bozan asla siz değilsiniz, siz kesinlikle haklısınız, eşinizi hiç haklı bulmadım ben

Şu adama da alıngan demişsiniz ya cidden şaşırıyorum. Adam fesatın önde gideni be.Bir daha lafı açılmasın diye kendini yırtmış kavga çıkarmış resmen.
Konu sahibi zerre suçun kabahatin yok.Senin olan bişeyi evde bile takmak için izin ister duruma düşmen bile saçma.En başında o kasa senin kasan olmalıydı eşinin kasası değil.

Bir bardak soguk su esliginde sakinlesin bence o altinlar gitmis. Ne demek siz cocukmusunuzda altin yuzunden basiniza birsey gelsin? Tepkileri garip ve fazla abartili..

Ağzımdan almışsın lafı
Setin bileziği nedir ki ya getirmemek için bu kadar tantana kadına vurmak falan hiç normal değil
Ayrıca kimin malını kime vermiyor
Altın benim set benim bilezik benim
Sütyen ne kadar kişiselse onlarda kişisel
Takarken niye birine sorayım
İstersem kuluçkaya yatarım ister çöpe atarım ister takarım kime ne

Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
Canım aranızda sen ben yoksa bile bundan kocanın haberi yok. Ya altınları sattı yada sen ben varmış demek ki aranızda o da o ima ile istediğini düşünmüş. Ne olacak yani getirse taksan herkes neler neler takıyor. Gün'e düğüne giderken takılır en azından. Çok gereksiz kapris yapmış yahu ne demek altın istedin seni babanın evine götürüyorum hazırlan. Aman bırak götürsün zaten. O götürmezse sen git.

Benim bi tanidigim da esiniz gibi de biliyorum boyle tipleri. Suan durum ne peki
Konuyu kapattım dedi artık açma ..ben de açmıyorum ..peki sen beni seviyor Musun dedim ..bütün bunların altında böyle bir sorun olabilir mi..gülerek dedi ki sevgi ne ki..seni sevmem için bi sebeb söyle kaldım öyle..

İnan'ın Benim de aklım almadı altınları istedikten sonra sırat astı ben yine gülerek konuştum ..baktım konu uzatacak gittim yâttım.yatağa geldi arkasını dönüp uyudu ben de nesne böyle yapıyorsun hadi dön de sarılıp uyuyalım dedim gülerek şakalaşarak..omuzum ağrıyor dedi..surat asıp gelirsen ben de konuyu uzatıyorsun diye düşünüyorum omuzun gerçekten ağrısa bile o konudan sonra insan bir elimi tutar bu kadın hamile alınmasın o yüzden yapmıyorum diye düşünür dedim ..yapmadım yapmadım diyo sanane

Sebeb mi soyle. Cüs deseydin karnimdaki niye oldu ?

Zor valla en çekilmez erkek tiplerinden Allah yardımcın olsun. Boşanmak da zor tabi ama sanki siz önünde sonunda boşanırsınız gibi..

Sebeb mi soyle. Cüs deseydin karnimdaki niye oldu ?
Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..

Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..
Üff tip yaa. bu hamilelik donemlerinde adamlara bisi oluyor zaten.
Cok simartmissin. Kurallarin kararlarin olsun ve taviz verme. Sevgiden ziyade saygi yok :/

Valla Allah yardimcin olsun ne diyeyim. Ha bu arada kocana fazla guvenme derim bence de o altinlara birseyler olmus. Bu kadar iyi niyetli olmayin lutfen.

sana seni aldatıyorum diye sürekli -sözde- şaka yapan, her lafına bir kulp takıp seni delirten, sana saygısı sevgisi olmayan bu adamdan hadi ilk çocuğu yaptın da, evlilik berbatken 2. çocuk neden?
seni iki çocukla boşayamaz diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…