Canım herkesin içinde değil dün gece ikimiz tekken konuştuk ben başkasının yanında asla konuşmam böyle konularıAy ne bu altın hevesıymıs hanimefendicim.
Esin biraz alingan cogu seyi yanlis anlayan biri belli ki. Boyle yapisi olan birine herkesin icinde israr etmen, ters tepmis.
Esinin bu olayi ilk mi? Bosanmaya gidecek bi sebep degil baska bisiler olmali..
Benim bi tanidigim da esiniz gibi de biliyorum boyle tipleri. Suan durum ne pekiCanım herkesin içinde değil dün gece ikimiz tekken konuştuk ben başkasının yanında asla konuşmam böyle konuları
Ağzımdan almışsın lafıay saçma saçma adamı savunanlar olmuş ya, kadının bileziği, takmak istemiş yani ne var bunda. Eşinizin bu kadar asabi davranması bana sağlıklı gelmedi, ben sizin yerinizde olsa gider tüm altınlara bakarım, bu kadar yaygara kopartan insanın vardır bi sakladığı yani. Ayrıca huzuru bozan asla siz değilsiniz, siz kesinlikle haklısınız, eşinizi hiç haklı bulmadım ben
Canım aranızda sen ben yoksa bile bundan kocanın haberi yok. Ya altınları sattı yada sen ben varmış demek ki aranızda o da o ima ile istediğini düşünmüş. Ne olacak yani getirse taksan herkes neler neler takıyor. Gün'e düğüne giderken takılır en azından. Çok gereksiz kapris yapmış yahu ne demek altın istedin seni babanın evine götürüyorum hazırlan. Aman bırak götürsün zaten. O götürmezse sen git.Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
Konuyu kapattım dedi artık açma ..ben de açmıyorum ..peki sen beni seviyor Musun dedim ..bütün bunların altında böyle bir sorun olabilir mi..gülerek dedi ki sevgi ne ki..seni sevmem için bi sebeb söyle kaldım öyle..Benim bi tanidigim da esiniz gibi de biliyorum boyle tipleri. Suan durum ne peki
İnan'ın Benim de aklım almadı altınları istedikten sonra sırat astı ben yine gülerek konuştum ..baktım konu uzatacak gittim yâttım.yatağa geldi arkasını dönüp uyudu ben de nesne böyle yapıyorsun hadi dön de sarılıp uyuyalım dedim gülerek şakalaşarak..omuzum ağrıyor dedi..surat asıp gelirsen ben de konuyu uzatıyorsun diye düşünüyorum omuzun gerçekten ağrısa bile o konudan sonra insan bir elimi tutar bu kadın hamile alınmasın o yüzden yapmıyorum diye düşünür dedim ..yapmadım yapmadım diyo sananeCanım aranızda sen ben yoksa bile bundan kocanın haberi yok. Ya altınları sattı yada sen ben varmış demek ki aranızda o da o ima ile istediğini düşünmüş. Ne olacak yani getirse taksan herkes neler neler takıyor. Gün'e düğüne giderken takılır en azından. Çok gereksiz kapris yapmış yahu ne demek altın istedin seni babanın evine götürüyorum hazırlan. Aman bırak götürsün zaten. O götürmezse sen git.
Sebeb mi soyle. Cüs deseydin karnimdaki niye oldu ?Konuyu kapattım dedi artık açma ..ben de açmıyorum ..peki sen beni seviyor Musun dedim ..bütün bunların altında böyle bir sorun olabilir mi..gülerek dedi ki sevgi ne ki..seni sevmem için bi sebeb söyle kaldım öyle..
Zor valla en çekilmez erkek tiplerinden Allah yardımcın olsun. Boşanmak da zor tabi ama sanki siz önünde sonunda boşanırsınız gibi..İnan'ın Benim de aklım almadı altınları istedikten sonra sırat astı ben yine gülerek konuştum ..baktım konu uzatacak gittim yâttım.yatağa geldi arkasını dönüp uyudu ben de nesne böyle yapıyorsun hadi dön de sarılıp uyuyalım dedim gülerek şakalaşarak..omuzum ağrıyor dedi..surat asıp gelirsen ben de konuyu uzatıyorsun diye düşünüyorum omuzun gerçekten ağrısa bile o konudan sonra insan bir elimi tutar bu kadın hamile alınmasın o yüzden yapmıyorum diye düşünür dedim ..yapmadım yapmadım diyo sanane
Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..Sebeb mi soyle. Cüs deseydin karnimdaki niye oldu ?
Üff tip yaa. bu hamilelik donemlerinde adamlara bisi oluyor zaten.Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..
sana seni aldatıyorum diye sürekli -sözde- şaka yapan, her lafına bir kulp takıp seni delirten, sana saygısı sevgisi olmayan bu adamdan hadi ilk çocuğu yaptın da, evlilik berbatken 2. çocuk neden?Sevgi nedir ki diyor . Bu eve neden geliyorsun diyorum o zaman gıcık gıcık gülüyor yatmaya geliyorum .otel mi dedim burası ..bak ciddi soruyorum sevmiyor Musun dedim sevmek ne diyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?