- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Kayınvalideniz sizi seviyor mu? İlişkileriniz nasıl? Eşinizle,nişanlınızla,sevgilinizle ilişkinize etkisi nasıl oluyor?
kimse yokmu ben cuma gunune ne yapıcam kaynanaya ne bılıosam yaptım ılk gelısıne zaten( kafayı yıcem yaa biri bişi desin
ya ama okadar uzaga tasındık daha evlenelı 5 ay oldu gelen gıden bıtmıyoo kadın zaten gıcık bıde toplu olarak gelıyorlar ya tatıle gıderken bende kalıyorlar ya gıt donuste ugra ama yokk donustede gelırız canım dıyo busefer
1,5 ay once geldı, bız hep burda konusuyorduk böldüysem kusura bakmayın ben konuyu bılenlerden bırı yazar sandım
kaynanamın içindekileri bilemicem tabi ama beni seviyor diye düşünüyorum.
aklıma bi olay geldi.
eşimin çok gıcık olduğum bi kazağı vardı, ama o kadar gıcık kapmıştımki o kazağa yırtasım geliyordu, zaten sakladım artık onu giyemiyor. gıcık bi pantolonuda vardı, onuda yırttım.
neyse bi gün eşim yine o kazağı giymeye hazırlanıyor, o aralarda kaynanamın evindeydik.
ben gördüm hemen müdahale etmek istedim, giyme şunu dedim, başka bi kazak gösterdim bunu giy dedim, yok ben onu giymem diyor, bunu giyecem. hayır giyemezsin diyorum yok giyecem diyor, sesler yükseldi falan, kaynanamla annesi sesimizi duydular herhalde oraya geldi ne oluyor diye sordular, yaa bu kazağı giymek istiyor ama ben istemiyorum dedim, giymesini istemiyorum. oğlum çıkarsana kazağı, karının istediği kazağı giy dedi, eşimde yok ben bunu giyecem diye ısrar ediyor hala.
ben yok giymicen diyorum o giyecem diyor, kaynanam carrienin istediğini giy diyo eşim giymicem diyor, anaannesi giyme bunu carrie istemiyor görmüyormusun diyor, eşim yine giyecem diyo ya kafayı yedim
en sonunda anaannesi eşimi kollarından tuttu, annesiyle ikimiz onu yatağa devirdik, annesi bacaklarından tuttu, bende üstünden kazağı sıyırdım aldım , nasılda debeleniyor bi görsen (şıp diye giymişti hemencecik ben elinden almiyim diye) baya tepinmiştik dördümüz ama
kaynanamın içindekileri bilemicem tabi ama beni seviyor diye düşünüyorum.
aklıma bi olay geldi.
eşimin çok gıcık olduğum bi kazağı vardı, ama o kadar gıcık kapmıştımki o kazağa yırtasım geliyordu, zaten sakladım artık onu giyemiyor. gıcık bi pantolonuda vardı, onuda yırttım.
neyse bi gün eşim yine o kazağı giymeye hazırlanıyor, o aralarda kaynanamın evindeydik.
ben gördüm hemen müdahale etmek istedim, giyme şunu dedim, başka bi kazak gösterdim bunu giy dedim, yok ben onu giymem diyor, bunu giyecem. hayır giyemezsin diyorum yok giyecem diyor, sesler yükseldi falan, kaynanamla annesi sesimizi duydular herhalde oraya geldi ne oluyor diye sordular, yaa bu kazağı giymek istiyor ama ben istemiyorum dedim, giymesini istemiyorum. oğlum çıkarsana kazağı, karının istediği kazağı giy dedi, eşimde yok ben bunu giyecem diye ısrar ediyor hala.
ben yok giymicen diyorum o giyecem diyor, kaynanam carrienin istediğini giy diyo eşim giymicem diyor, anaannesi giyme bunu carrie istemiyor görmüyormusun diyor, eşim yine giyecem diyo ya kafayı yedim
en sonunda anaannesi eşimi kollarından tuttu, annesiyle ikimiz onu yatağa devirdik, annesi bacaklarından tuttu, bende üstünden kazağı sıyırdım aldım , nasılda debeleniyor bi görsen (şıp diye giymişti hemencecik ben elinden almiyim diye) baya tepinmiştik dördümüz ama
daaha çözemedim sevip sevmediğini kızlarının dolduruşuna gelio gene içlerinde en iyisi kaynanam
sakin sakin söylüyorum gülerek söylüyorum aslında içimde kalanları söylüyorum ama üslup yumusak olunca sorun olmuyor dene
Evliligimde ki " kayinvalide ile iliski" gündemi geceli yillar oluyor.
Nisanlandigim da, esim ve ailesi cok iyiydi hersey.
Evlendigimde mecburiyetten ( evim kiralanip, dösenene kadar) 5 ay birlikte kaldim.
Bu 5 ay icinde, esimle benin " kari koca" oldgumuz fikri kayinvalideme agir gelemye basladi.
Zamanla bana " o senin esin olabilir ama önce benim oglum" sinyalleri vermeye basladi.
Zamanla bu sinyaller yön degistirdi ( tabi benim esime bazi seyleri göstermemle) ve esimle didismeye vardi.
Suan da ise " canimin parcasinin bu dünyaya gelmesinin vesilesi" olarak gördügüm ve o baglamda saygi gösterdigim insandir kendisi.
Oda yaptigi hatlarin farkinda ama iste bazi seyler keske bastan yapilmasa da insanlarda birseyler kirilmasa, yokolmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?