Kızlar Kayınvalidesi tarafından sevilmeyen var mı?

okurken hem çok üzüldüm hemde çok kızdım canım. Ne demek okumuş okumamış aşağılıyor resmen. Büyü meselesini ölüm meselesini açmıyorum bile. Allah sabır versin sana

Ne kadar güzel yazmışsınız. Allah kayınvalidenizden razı olsun anneniz gibi bir yerde :) Sizden taraf olması da çok hoş bir durum okurken gülümsedim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bu arada :)

Allah kolaylık versin canım neden böyle yaparlar anlamıyorum ki

Aynen benimkide öyle pek bir politik :)

En kötüsüde o zaten sevip sevmediğini anlayamamak. bende aynı durumdayım tatlım

Okurken gülümsedim. Çok hoş bir anıymış cidden Allah ağzınızın tadını bozmasın

Bize uygun değil ne demek Allah aşkına padişh soyundan geliyorlar da haberimiz mi yok :44:

Doğru söylüyorsunuz. Kesinlikle bir saygısızlığım yok olamaz da zaten. Sonuçta onun oğlunu seviyorum

Kayınvalidem ile aram iyidir.. Samimiyim can ciğer kuzu sarmasıyım diyemem ama bu benim yapımla alakalı mesafeyi severim.. Fakat saygı da kusur etmem , o da beni sever sağolsun..

Ama kaynanamın annesi var kimseye rahatlık vermez. Sürahi hanım gibi aynı

Eşim de ilk torun en çok eşime düşkünmüş diye beni sevmiyor düşman sanıyor ay parçamı aldı diyormuş ( Ay parçası olarak nitelendirdiği de eşim yani ) İlginç bir kadın yani.. Beni istemeye gelende o , neden aldın torunu mu diyen de o , ben almasam bile turşusunu kuracağını sanan da o

Kendi öz kızını da sevmez dır dır eder durur hatta , kaynanamı yani..

Bir de görümcemin sevdiği var tanışmaya geldiler kaynanam kızı seviyor diye olumlu baktı anneanne her zaman ki gibi bu olaya da olmaz dedi. Sebep mi ? Çocuğun evi yok :44:.. Ben ona dairesi olan oğlan buldum da kabul etmedi şimdi bunu istiyor diyo para herşeyden önce geliyor galiba ona göre anlamadım 8 aydır içlerindeyim şok üstüne şok daha neler göreceğim bu anneanneden

Son düzenleme:
o kadar kıskanıyor ki, sevip sevmeme durumuna gelemiyor bence.
oğlunun karısı değil de komşunun kızı olsaydım severdi ama işte arada kıskançlık ve rekabet olunca
işler değişiyor.

Aslında rekabet yersiz kimse onların oğullarını ellerinden almıyor ki. Anne her koşulda annedir öyle kalır bu değişmez bir şey. Mantıkları buysa o zaman kendileri de birilerinin oğlunu ellerinden aldılar

Çocuk bile yapmaz şu davranışı. Sizin neyiniz eksikte bilmem kimi kıskanacaksınız Allah aşkına. Allah ıslah etsin ya

Ay parçası çok hoşmuş ya Mantıken düşünmeleri lazım bu adamla siz evlenmezseniz illa ki bir başkası evlenecek. onların evlendiği gibi. neden bu kadar müdahale ederler hiç anlamam. Sonuçta sizlerinde başka hayatları var artık. 5 yaşında çocuk değilsiniz ki. Sürahi hanım benzetmesine hala gülüyorum

bu sıteye uzun zamandır kımse ugramamıs acılısı yapayım dedım 8 sene bırlıktelgın ardından 8 yıllık evlıyım ılk baslarda kayınvalıd em her gun gelsınler oglum ıse gıtsın gelın bızımle otursun yemek yıyeım aksam evlerıne gıtsınler dusuncesındeydı ama tabıkı oyle bısey olmadı hatta esım ısı dolayısıyla sureklı sehır dısına cıkıyordu ıste yalnız kalamazsın oyle bı kaldımkı 14 ayllık evlıyken cocugum oldu ılk cocugun ılk cocugu torun geldı her gun gelmeler habarsız ha her hafta sonu bız sabahtan gıdıyoruz sen cocugu ver ıslerı yap dusuncesı tabı ozamanlar yas 25 bende dıyorum avucunu yalar evde bekar gorumce var yapsın ısı ne ılk cocuk 3,5 yasındayken ıkıncı bebegımı dogurdum tabı hayat daha zorlastı ama allaha sukur sezeryanlıyken bıle ıkısınede kendım baktım sımdı 8 sene oldu bırı 7 dıgerı 3 yasında sımdı ben bak dıyom bakmıyo vermeyınce kıymetlı bak deyınce kımse bakmaz onu anladım ama sonucta canı ngerı torunlarını sever benı de sever cunku tek gelın baska oglu yok sımdı okadar rahatımkı hafta sonu kahvaltıya gıderız hersey hazır sadece masayı toplar makıneye koyarım bazen hıc ellemem bıle yenı evlenenlerde tavsıyem zamanla hersey oturuyor ama her zaman fazla samımı olmamakta sınır koymakta fayda var bakalım kımden cevap gelecek

sevmez bnede onu ama su ara hamis oldugum icin sever gibi yapiyo o tabi o iyi davraninca bende ona iyi davraniyorum keske en basindan iyi davransaydi bana

ne o beni nede ben onu sevmem hatta nefret ediyorum kesin oda benden nefret ediyordur .eşime hakkımda bişiyler söylerken duydum çünkü .uçakla memlekete gideceğimiz zaman ben bile otobüsle gidiyorum senin karın kırmızımı dedi mesela ...onun dışında aç gözlüdür ne kadar altınım düğünde takılan 5 tl ye kadar almıştır.hamile kaldım diye eşime sözlü olarak saldırmıştır.herkesin içinde kızım kızım der.hamileliğimden beri görüşmüyorum.kızım yaşına girecek görmek bile istemediler.ilk torunları ....daha çok şey varda doldurmayayım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…