- 18 Mart 2011
- 9.027
- 30.515
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Arkadaşım keşke gelini seven kayınvalide var mı diye yazsaydınsevenide vardır ama ben kendimde rastlamadım benim ki anca yuvamı yıkmaya çalışıyor o öyle yaptıkça bende onun başına dünyayı dar edesim geliyor. benim kayınvalidem her yerde boşandırıcam onları büyüler yapıcam o kıza ölsün gibilerinden konuşan bir insan sebebi ne dersen ailem onun ailesne uymuyormuş o okumuşmuşda benim ailem okumamışmış. sonra başka bir kızın ailesine söz vermişmiş falnada filan oğlunu tiksindirdi kendinden yaptıklarıyla daha ne söylim. Allah yüzünü güldürür mü bilmiyorum ben benimkinin bu kötülükle ama ıslahda etmesin yansın öbür dünyada azap versin ona . Allaha havale ettim ben benimkini.
eşimle aramızda kendini hep sorun etmeye çalıştı nesela kimi zaman onun oyununa düştüm ama akıllandım artık eşimle aramı bozmasına müsaade etmem sende etme
Kayınvalidemi severim, sağolsun o da beni sever...4 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım sağolsun hiç kırmadı beni..
Her daim gönlümü hoş tutmaya çalışır tabi bende aynı güzellikle ona yaklaşırım..
Yeri geldiğinde eşime kızar benden taraf olur..
Anlayışlıdır her zaman hatta bazen ben ona karşı hatalı olabiliyorum daha sonra çok üzülüyorum ama sağolsun bana hiç tavır yapmaz hemen unutur
Allah nasip ederse benimde bir oğlum olacak ve inşallah bende ileride gelinime karşı, kayınvalidem gibi olabilirim
ben çevremde çok görüyorum. annem de yaşamış zamanında ufak tefekte olsa. büymemesinin tek sebebi annemdir. kendini uzak tuttu.
sevilen elinin parmaklarını geçemez eminim çevremde de rastlamadım kayınvalidesi tarafından sevilen(( şahsen ben eşimle sevgiliyken kadın tırnaklarını çıkarmıştı şimdi ise eşim yuvama burnunu sokma dediği için uzaktan icra ediyor yapacaklarını (((
benimki çok politiktir, ince ince giydirir:)
bense çoğu zaman içerlesem de pek cevap vermem...
sever mi beni derseniz, kendi ölçülerince sever kötülüğümüzü istemez, artniyetli değildir.
ben de onu böyle kabul ettim heralde artık.
bennnnnnn... kaynanam beni sevmiyor da kelimemi benden nefret ediyor, bi kaşık suda boğmak istiyor beni...
2,5 yıllık filört 1 aylık nişanlılık dönemindeyim 3,5 yıldır sevip sevmediğini anlayamadım ince ince dokundurmaları var bende karşılığında kalın kalın giydirmelerimi gördüğü için sopasını saklıyo mecburen , keşke bende bilsem ince giydirmeyi dilimi törpülemem lazımmm
kaynanamın içindekileri bilemicem tabi ama beni seviyor diye düşünüyorum.
aklıma bi olay geldi.
eşimin çok gıcık olduğum bi kazağı vardı, ama o kadar gıcık kapmıştımki o kazağa yırtasım geliyordu, zaten sakladım artık onu giyemiyor. gıcık bi pantolonuda vardı, onuda yırttım.
neyse bi gün eşim yine o kazağı giymeye hazırlanıyor, o aralarda kaynanamın evindeydik.
ben gördüm hemen müdahale etmek istedim, giyme şunu dedim, başka bi kazak gösterdim bunu giy dedim, yok ben onu giymem diyor, bunu giyecem. hayır giyemezsin diyorum yok giyecem diyor, sesler yükseldi falan, kaynanamla annesi sesimizi duydular herhalde oraya geldi ne oluyor diye sordular, yaa bu kazağı giymek istiyor ama ben istemiyorum dedim, giymesini istemiyorum. oğlum çıkarsana kazağı, karının istediği kazağı giy dedi, eşimde yok ben bunu giyecem diye ısrar ediyor hala.
ben yok giymicen diyorum o giyecem diyor, kaynanam carrienin istediğini giy diyo eşim giymicem diyor, anaannesi giyme bunu carrie istemiyor görmüyormusun diyor, eşim yine giyecem diyo ya kafayı yedim
en sonunda anaannesi eşimi kollarından tuttu, annesiyle ikimiz onu yatağa devirdik, annesi bacaklarından tuttu, bende üstünden kazağı sıyırdım aldım , nasılda debeleniyor bi görsen (şıp diye giymişti hemencecik ben elinden almiyim diye) baya tepinmiştik dördümüz ama
hikayene bayıldım.. önerim o tür kıyafetler çok güzel silgi bezi oluyo. yada ütü cııııııııııs yapıyor yanıyorlar yada çamaşır suyu kurbanı
konu sahibi ya var mı gelin seven kaynana diyecem kan çıkacak şimdi
kısaca geçeyim. benimki beni hiç istemedi. nişanlıyken ben işi falan bırakmışım taşınmışım herşey hazır. oğluna o kızı bırak bize uygun değil dedi. daha ne olsun
şimdi mi ayda yılda bir arar hatırını sorar geçerim. Allah var sevmem ama saygısızlık etmem. yerinde sağolsun yeter bana. bana bulaşmasın da
beni ve annemi kıskanmasına her seferinde laf sokmasına kendi dediğini sadece bana değil çevresindeki herkese yaptırmasına emir vermeyi pek sevmesine kendisini hep haklı görmesine vede birçok olumsuz huyuna rağmen beni sevdiğini biliyorum bnde bu yüzden sırf kızım dediği için (ki sadece bana değil herkese öle hitap eder) yinede bnde ondan saygımı esigemiyorum.istemeyerekde olsa bazen sırf mutlu olsun diye kendimi mutsuz ederek kendimden ödünler veriyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değil.ancak saygı göstermek zorundayız.açık konuşucam ama biz o bayanların oğlanlarının koynundayız.bu bile onlara saygı göstermemiz için tek bi neden dahi olabilir...
o kadar kıskanıyor ki, sevip sevmeme durumuna gelemiyor bence.
oğlunun karısı değil de komşunun kızı olsaydım severdi ama işte arada kıskançlık ve rekabet olunca
işler değişiyor.
sevip sevmediğini bilmiyorum bi zararı da yok boş konuşmalarından başka...ama eşimden yüz bulsa cadı kaynanaya dönüşür o potansiyel var
aynen
ay deli oluyorum,benim iki görümcem de öle..nasıl dolduruyolar kadını kıskançlıklarından.Allah ıslah etsin..
nişanlı eltim var onu övüp dururlar bi de yanımda..amaç serranur xx i kıskanıyor dedirtmek..
hiç tanışmadım kayınvalidemle...
eşimle tanışmadan vefat etmiş...
ama görümcelerim var tabiiiii...
sevmezler beni...
Kayınvalidem ile aram iyidir.. Samimiyim can ciğer kuzu sarmasıyım diyememama bu benim yapımla alakalı mesafeyi severim.. Fakat saygı da kusur etmem , o da beni sever sağolsun..
Ama kaynanamın annesi var kimseye rahatlık vermez. Sürahi hanım gibi aynı
Eşim de ilk torun en çok eşime düşkünmüş diye beni sevmiyor düşman sanıyor ay parçamı aldı diyormuş ( Ay parçası olarak nitelendirdiği de eşim yani) İlginç bir kadın yani.. Beni istemeye gelende o , neden aldın torunu mu diyen de o , ben almasam bile turşusunu kuracağını sanan da o
Kendi öz kızını da sevmez dır dır eder durur hatta , kaynanamı yani..
Bir de görümcemin sevdiği var tanışmaya geldiler kaynanam kızı seviyor diye olumlu baktı anneanne her zaman ki gibi bu olaya da olmaz dedi. Sebep mi ? Çocuğun evi yok :44:.. Ben ona dairesi olan oğlan buldum da kabul etmedi şimdi bunu istiyor diyopara herşeyden önce geliyor galiba ona göre anlamadım 8 aydır içlerindeyim şok üstüne şok daha neler göreceğim bu anneanneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?