Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi ((
Yaşa fazla takilmiyorum acikcasi. Benim asil takildigim sey su. Adam sana demiski bu saatten sonra napicam ben sevgililigi ve evliligindemis. Yani adamin yasi kac ki yaşım gecti diyor ha bide sen kac yasindasin .
Benim esimle aramda 10 yas var ama inanin hiç yok gibi ve hatta yasitlarimdan daha avantajli oldugumu düşünüyorum cunki gercekten beni el ustunde tutuyor

Ha birde eger gercekten umutsuz vakaysa hic olmayacak gbiyse. Kendini yavas yavas sogut derim cunku insan düşündükçe alisiyor alistikca heycanlaniyor.

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi ((

Yaşlarınıızı bilmiyorum ama sıkıntılı ya o erken yaşlanacak . Evlilik olsa bile cinsellikte tutarszlıklar kesin olur. Hayat farklı bakışlar farklı arada 20 yıl fark baya büyük. .

Bana mesaj atabilir misiniz ? Bşy sormak istiyorum da mesaj kutunuz kapalı.

yok benim de arkadaslarim var hic de oyle degiller,
hatta 60 kusur yasinda is arkadasim var, kadinin hizina ben yetisemiyorum, gecen justin timberlake in konserine gitti en bazit ornek olarak
Günümüzde yasam Ömrü uzadı. 60 geç bir yas değil ki.

yok benim de arkadaslarim var hic de oyle degiller,
hatta 60 kusur yasinda is arkadasim var, kadinin hizina ben yetisemiyorum, gecen justin timberlake in konserine gitti en bazit ornek olarak
İnanırım benim ki boks filan yapıyor hobi olarak öle dayanıklı valla nede olsa eski toprak

19 yaş mı?
Ben bu yaşımda bile (32) kendimden küçükleri beğendiğimi farkediyorum.
19 yaş büyük biriyle aşk hayal edemiyorum

1) adam zengin
2) baba figürün ile ilgili sorunlu bir çocukluk/gençlik geçirdin
3) kafa buluyorsun
Başka seçenek varsa da ben bilmiyorum.
Kendinden 20 yaş büyük adama o gözle nasıl baktın onu da anlamış değilim.

Bak net söyleyeyim, brad pitt 50+ ve o bile yaşlı gözümde :)
Yani bahsi geçen adam bir brad değildir diye düşünüyorum.

18 yaşında olsanız ve 19 yaş büyük birini seviyorum deseniz tepkim farklı olurdu ama 27 yaşında bir insan artık olgun demektir kendi kendine kararlarını verip mantıklı düşünebilir. İki tarafta belli bir yaşı geçince , yaş farkı benim gözüme batmıyor. İki tarafta belli bir olgunluğa ulaşıp, gençlik hevesleri geçince fazla sorun olmaz gibi geliyor. Ama yinede fazla mi evet fazla 19 yaş. Sorun oluşturma ihtimali yüksek.

Herşeyden önemlisi adam istemiyor, adamda istese konuşulabilirdi konu ama istemeyen biri için uğraşmaya değmez. Yolunuza bakın yaşınıza uygun birileri elbette çıkar.

Adamın istememesi de ilginç geldi bana yani bir erkeğe 19 yaş küçük biri yakınlık kurmak isteyecek ve karşılık alamayacak
Vay be

Konu sahibinin duygularını, ne hissettiğini bilmeden "aşk değildir, hevestir, bilmem ne" diye yargılamanız da ayrı bi garip.
İnsanların hislerinin adını siz mi koyacaksınız?
Bende kendimden büyük birine aşık olmuştum. Hiç öyle heves falanda değildi, bildiğin aşktı.
Aşk denilen şeyde sayıların bi önemi olmuyor. Kişi aşık oldu mu tamam artık. Yaş, boy, kilo sadece sayı olarak kalıyor.
Kolayca "heves o heves" denmesi, hissedilene saygısızlık..

Genelde bu denli büyük yaş farkı olan ilişkilerin altından kadının güvenecek, sığınacak biri araması, babası ile düzgün ilişki kuramamış olması falan çıkıyor. Yani heves değilse de bir ömür bir arada kalacak yada birliktelik başlatacak sağlıklı bir duygu da degil.

Şöyle bir hayal edince olmuyor,
İkisinin de sıradan insanlar olduğunu düşünerek yazıyorum....

bu kadın doğduğunda, adam üniversitedeymiş.
Kadın agu demeden, adam çoktan ilk aşkını yaşamış, şiirler yazmış,
Kadın yürüyemeden adam aşk acısı çekmiş,
Kadın okula başlamadan, adam askere gidip gelmiş, işine başlamış, hatta belki evlenmiş,
Kadın liseyi bitirmeden adam bilmem kaçıncı terfisini almış yada şu kadar insanla tanışmış, bilmem ne kadar yer gezmiş, belki çoluğa çocuğa karışmış...

Kuşak farkı denilen bir şey var.
Hayatlarının bir noktasında bu insanların birbirlerini duygu/düşünce anlamında yakalaması çok çok zor.
Ki adamın hayır demesi bilinçli bir hayırsa da sebebi budur..

Ama diyelim duygu/düşünce anlamında birbirlerini yakaladılar,
o zaman
5 sene sonra adam o kadının olgunluğundan sıkılır
(20 yaş küçük bir kadınla aynı olgunlukta ilken olgunlaşma hızları çok farklı olur)
Yada kadın kaç yaşında adam, hala eğitmeye çalışıyorum diye düşünmeye başlar...
Yada asla değişime açık olmamasından şikayet eder.

Heves değilse de gelecek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…