- Konu Sahibi Swettbonibon
-
Yaşa fazla takilmiyorum acikcasi. Benim asil takildigim sey su. Adam sana demiski bu saatten sonra napicam ben sevgililigi ve evliligindemis. Yani adamin yasi kac ki yaşım gecti diyor ha bide sen kac yasindasin .Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
Bana mesaj atabilir misiniz ? Bşy sormak istiyorum da mesaj kutunuz kapalı.Yaşa fazla takilmiyorum acikcasi. Benim asil takildigim sey su. Adam sana demiski bu saatten sonra napicam ben sevgililigi ve evliligindemis. Yani adamin yasi kac ki yaşım gecti diyor ha bide sen kac yasindasin .
Benim esimle aramda 10 yas var ama inanin hiç yok gibi ve hatta yasitlarimdan daha avantajli oldugumu düşünüyorum cunki gercekten beni el ustunde tutuyor
Ha birde eger gercekten umutsuz vakaysa hic olmayacak gbiyse. Kendini yavas yavas sogut derim cunku insan düşündükçe alisiyor alistikca heycanlaniyor.
Günümüzde yasam Ömrü uzadı. 60 geç bir yas değil ki.yok benim de arkadaslarim var hic de oyle degiller,
hatta 60 kusur yasinda is arkadasim var, kadinin hizina ben yetisemiyorum, gecen justin timberlake in konserine gitti en bazit ornek olarak
Sorun olmuyor mu ?BEN 29 SEVGİLİM 50 YAŞIN DA BİRLİKTE YAŞIYORUZ 1 YILDIR
Aile ne diyor ?YUVARLAK HESAQP 30 DİYORUM ONDAN 20 YAŞ DEDİM BU ŞUBATTA 30 OLCAM MDA KAFA KARIŞIKLIĞI OLMASIN :)
Hiç birşey kararlarıma saygı duyarlar sadece :)Aile ne diyor ?
nasıl bir sorun olucak ki anlamdım anlamadığıma göre sorun yok herhalde :)Sorun olmuyor mu ?
İnanırım benim ki boks filan yapıyor hobi olarak öle dayanıklı valla nede olsa eski toprakyok benim de arkadaslarim var hic de oyle degiller,
hatta 60 kusur yasinda is arkadasim var, kadinin hizina ben yetisemiyorum, gecen justin timberlake in konserine gitti en bazit ornek olarak
Haydar dümenle eşi Arasında da 35 yas fark varmış :)nasıl bir sorun olucak ki anlamdım anlamadığıma göre sorun yok herhalde :)
Yani anı yaşıyorum gelecek de ne olur bilinmez Haydar Dümen bazı işlerin piriydi şimdi onun 35 yaş çok fark yapmaz sankiHaydar dümenle eşi Arasında da 35 yas fark varmış :)
Gerçi bunlar çok istisnai Ilişkiler
Dığru :)))Yani anı yaşıyorum gelecek de ne olur bilinmez Haydar Dümen bazı işlerin piriydi şimdi onun 35 yaş çok fark yapmaz sankiDDDDDDDDD
Ablamla babamın arasında 18 yaş var
Konu sahibinin duygularını, ne hissettiğini bilmeden "aşk değildir, hevestir, bilmem ne" diye yargılamanız da ayrı bi garip.
İnsanların hislerinin adını siz mi koyacaksınız?
Bende kendimden büyük birine aşık olmuştum. Hiç öyle heves falanda değildi, bildiğin aşktı.
Aşk denilen şeyde sayıların bi önemi olmuyor. Kişi aşık oldu mu tamam artık. Yaş, boy, kilo sadece sayı olarak kalıyor.
Kolayca "heves o heves" denmesi, hissedilene saygısızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?