Bekar hayatı istiyo boşa gitsin anasıyla yaşasınHerkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Canim cok iyi olma olurmu..cok iyi niyetli bi bayan oldugunu dusunuyorum..cokta guzel davranmissin..ama eger karsi taraf bunu anlamiyosa..ona gore gardini almalisin..herkes senin gibi degil..yada yetistigin buyudugun ailen gibi degil..once bunu idrak et..daha sonra..eger evliliginde aileler olmadan cok mutsuz degilsen..ona gore gardini almalisin..mutsuzsan zaten devam etme..gardinida dedigim gibi zamana birak..eger esin cok anlayissiz bi insan degilse senin iyi niyetini zamanla gorucektir zatenn..ama oncelikle lutfen muhtac olmadigini esine ispatlamalisin..ama bunu bi anda degil zamanla yap...bunu mesela nasil yapabilirsin..lutfen kendine zamn ayir..spora gidebilirsin..yada bi sosyal aktivitede bulunabilisin..hayatin evde yemek ve temizlik yaomakla gecmesin lutfen...Kesinlikle haklisiniz.Her turlu samimi ve dogruyu soylemekten yanayim.Yani dengeli olunacagini tahmin ederek kabul ettim.Abartmazlar heralde dedim.Hatta ihtiyac aninda her zaman yanindayiz anne diye ben destekledim.Ama onlarinki ihtiyac aninda degil simarikliktan.Hadi ben kabul ettim insafliyim,adildirler ,hal hatir sorarlar karisilikli bir onlara bir bize seklinde gider dedim.hatta bunu da acikca konustum.dedimki yeni yillarda 2 size bir bize veya aileme gidelim mi dedim.olmaz ben ailemle olucam yeni yillarda dedi hep.yeni yil mevzusu sadece bir tane ornek ,ozeti zaten konuda az cok belli.
Okkali kavgalar ettim.Bana dedigi sey ben bu dediklerini vallahi anlamiyorum 4 cumleyle ne yapmam gerektigini anlat diyor.bunu diyen adam iyi universitelerde egitim almis,ust duzey calisan ( yanlis anlasilmasin kapasitesini anlatmak icin yazdim) biri.koseye kistirdi beni heryerden.agzi iyi laf yapiyor ama bu laflari karisina yapmasi da degersiz kilmaktan baska birseye yaramiyor.Evlilik=benim ona surekli uyum saglamam degil,ortak sistem kurmak bunu anlatamiyorum.Haa anliyor da halen salaga yatiyor ipler onda kalsin diye aslinda.Ben , benim ailem, benim cevrem, bizimkiler...
Bu ne yahu!
A Assley159
Adam sizi gozden cikarmis, kiymet vermiyor, assley gitse bana kadın mı yok be diyordur muhtemelen.
Benim anamı bacımı kabul etmeyecek kadinin alnini karışlarım diyordur bu restleri cekerken de!
Cunku kendine bu kadar da cok guveniyor paşam.
Ahhh iste ablacim senin iyi niyetin , uyumlu olusun, ona kiyamaman, tamam peki gelsin ailesi deyip hosgorulu olman onun egosunu iyice sisirmis. Kendini paha bicilemez saniyor.
Okkalı bir kavga et.
Sana da , senin ailene de yeter beee diye gir konuya. Aklini basina devşir, boyle evlilik mi olur de !
Olmayacagini o da bal gibi biliyor aslinda da senin gitmeni bekliyor bence. Kalbinde bitirmis, uzatmalari oynuyor..
Bekar hayatina ozlem duyan adam ,
boşanmak istiyorum-umurumda degilsin artik demek ister. Bunu unutma !
* * * normal bir adam,
Annemler bukdr uzun kalmasin karımla basbasa olmak isterim, ozel hayatimiz olmaz der.
plan yapalim guzel yerler bulup tatillerimizi eglenceli hale getirelim der,
artik cocugumuz olsun mutlu bir aile olalim der.
Karımi -cocugumu alip onlarla beraber evliligimin tadıni cikarayim der ve agirligini koyar.
Sizin esinizde bu vasiflar yok uzgunum.
Esinizin bu kafasiyla bu evlilik 1 yıl daha sürer(o da sizin sabrinizla)
Sonra da ipler kopar.
Ve olan sizin iyi niyetinize, zamaniniza olur,emeklerinize olur.
Yazık etmeyin kendinize.
Hayat kısa...
Olmamis adamlari egitecek kadar vaktimiz yok malesef !
Okkali kavgalar ettim.Bana dedigi sey ben bu dediklerini vallahi anlamiyorum 4 cumleyle ne yapmam gerektigini anlat diyor.bunu diyen adam iyi universitelerde egitim almis,ust duzey calisan ( yanlis anlasilmasin kapasitesini anlatmak icin yazdim) biri.koseye kistirdi beni heryerden.agzi iyi laf yapiyor ama bu laflari karisina yapmasi da degersiz kilmaktan baska birseye yaramiyor.Evlilik=benim ona surekli uyum saglamam degil,ortak sistem kurmak bunu anlatamiyorum.Haa anliyor da halen salaga yatiyor ipler onda kalsin diye aslinda.
Yorum yapmadigim konu kalmamistir:) Evet bu tarz erkeklerle evlilik zorlayici oluyormus ve kendimi delirmis,psikolojisi bozukmus gibi goruyorum.Ne bileyim kizlar ya valla sastim kaldim.Esime kalsa o sasti kaldi ben deliymisim muamelesi yapiyor.Hersey cok normaldi de evliligi ben yikiyorum gibi.Eşi ana kuzusu ana delisi olup ta evliliğinde mutlu olan tek bir kadın görmedim. Ben konu açmıştım burda sen de yorum yapmıştın yanış hatırlamıyorsam. Bende de aynı sorun .Bizim bebek te var tabi.Bir yuva ne emeklerle kuruluyor. Yardim da alıyormuşsunuz.Yine de yuva için çabalamak lazım ilerde pişmanlik yaşanmaması için. Hakkında hayırlısı olsun.
Aslinda fiziksel bir hizmet yapmiyorum( getir,gotur gibi) duygusal olarak kuma gibi hissesiyorum.Esim su cumleyi de kurdu.Beni annemle paylasmak zorundasin diye:) ne demekse onu da ben anlamadim:)Bu topu dondurursen bittin demektir.Kaynanaya hizmetle ömrünü tüketir de,gençliginden bişey anlamazsin.Sana boyle davranan bi adam musvettesi için değer mi?
Ayyy.Aslinda fiziksel bir hizmet yapmiyorum( getir,gotur gibi) duygusal olarak kuma gibi hissesiyorum.Esim su cumleyi de kurdu.Beni annemle paylasmak zorundasin diye:) ne demekse onu da ben anlamadim:)
Bence etrafına baksın kendi gibi kaç tane adam var. O zaman anlar kim deli kimin psikolojisi bozuk. Keşke böyle insanlar hiç evlenmese ve kimsenin başını yakmasaYorum yapmadigim konu kalmamistir:) Evet bu tarz erkeklerle evlilik zorlayici oluyormus ve kendimi delirmis,psikolojisi bozukmus gibi goruyorum.Ne bileyim kizlar ya valla sastim kaldim.Esime kalsa o sasti kaldi ben deliymisim muamelesi yapiyor.Hersey cok normaldi de evliligi ben yikiyorum gibi.
Annem yasadigi surece bu evlilik üç kişi devam edecek demek.Duygusal olarak kuma gibi hissetmenn de ,seni yorup canindan bezdirmeyecek mi ?Aslinda fiziksel bir hizmet yapmiyorum( getir,gotur gibi) duygusal olarak kuma gibi hissesiyorum.Esim su cumleyi de kurdu.Beni annemle paylasmak zorundasin diye:) ne demekse onu da ben anlamadim:)
Sorun beni arafta birakmasi.Hazirim diyorum kabul etmiyorum diyorum manipule ederek konuyu oyle yere bagliyoki zaman kazaniyor yine:)Boşa gitsin bu nedir arkadaş bu maddelerin karşılığında o size ne verecek? vereceği şeyi size yazardım ama kesin ban yerim
Liste aslında tek maddeden oluşuyor annemle birlikte yaşıyacağız ablamda ne zaman isterse gelicek
Siz zaten eşinizin saydığı maddeleri kabul ederseniz enn fazla 1 yıl sonra boşanırsınız Niye zaman kaybedeceksin ki
Hesap çok açık ; " Kabul etmiyorum ve boşanıyorum" deyin eşinizin aklı başına gelirde yok boşanmayalım uzlaşalım derse siz kazanırsınız
"Tamam kabul etmiyosan boşanıyoruz" derse yine siz kazanırsınız
Bezdim zaten mutsuzum.Annem yasadigi surece bu evlilik üç kişi devam edecek demek.Duygusal olarak kuma gibi hissetmenn de ,seni yorup canindan bezdirmeyecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?