Zaten herkes kendi annesine gitse sorun yok ki.O ailesiyle olsun ben ailemle olayim sorun yok.Abim meselesi gene sorun bile degil hallederim o konuyu ben.hatta istemezse gorusmesin o da sorun degil.ben ortak karar verelim sen sadece karar verip uygulama yalniz degersiz hissediyorum diyorum.Kurtarma niyetin varsa eğer o annesine giderken bende kendi anneme gidicem de abin konusunu da hallet yok onu unutamam bilmem ne derse bende seninkilerin yaptığını unutamam o zaman boşanalım de
Iste herkes bu cumleye takilmis .ben de buna cok takiliyorum.beraber uyum icinde biraz onlarda biraz bizde yapalim plani bizde yapilamiyor.sen git annene istedigine ben karismiyorum sen de bana karisma diyor.kariyla kizla gezmiyorum diyor.eger bana bunu yapabilecegini bir tatilde gosterse gene gonlum olacak.Herrrrr şeyi geçtim tatilde sevdiklerimle vakit geçiricem ne demek ya??? Zaten senle yaşıyorum ne demek zahmet etmiş paşam annesiyle yaşasaymış arada bi gelir görürmüş nikahlı karısını.Birlikte sevdiğinizle sevdiklerinizle geçirin o da mı olmuyor?
eşim de ben de öğretmeniz yaz tatilinde aile yanına geldik ayrı ayrı da kalabiliriz ama hazır tatildeyiz rahat zamanımız hem onlarla hem beraber olalım diyorum 10 gün orda 8 gün burda 5 gün orda 7 gün burda göçebelik yapıyoruz.
Yangına körükle gitmek istemem kendimden örnek verirken başka türlüsünün mümkün olacağını göstermek istedim. Aileden uzakta yaşayan ayrı yaşayan herkesin içinde vardır onlara yetememe yanında olamama duygusu ama eşiniz biraz abartmış.Iste herkes bu cumleye takilmis .ben de buna cok takiliyorum.beraber uyum icinde biraz onlarda biraz bizde yapalim plani bizde yapilamiyor.sen git annene istedigine ben karismiyorum sen de bana karisma diyor.kariyla kizla gezmiyorum diyor.eger bana bunu yapabilecegini bir tatilde gosterse gene gonlum olacak.
Zaten anayasa yapmamiz lazim diyor.sorun yasanmamasi icin.En yakın bayram kurban bayramı sana iki şikta ben sunayım ya bu kocayı gönder kurban bayramından başlasın anasıyla kutlamaya ya da bu bayram kurbanlık olarak onu kes zira afedersin ama okuzlukte nirvana yapmış..vallahi hanımlar eskiden evlilikler kurtulsun kimse bosanmasin diye bakıyordum olaya ama artık kadının şartları uygunsa hayatı kendine zindan etmenin hiç bir anlamı yok..şartlı tahliye duydumda şartlı evlilik ne ya noterden imzada alsın bari
Herkes neden o cümleye takıldı biliyormusunuz çünkü herkes eşiyle vakit geçirmek için tatilleri bekliyor hele ki çocuğunuz olduğunda o tatil günleri çocuğun anne babasıyla geçireceği en mutlu günleri eşinizin bencilliği bu maddede tavan yapmış resmenIste herkes bu cumleye takilmis .ben de buna cok takiliyorum.beraber uyum icinde biraz onlarda biraz bizde yapalim plani bizde yapilamiyor.sen git annene istedigine ben karismiyorum sen de bana karisma diyor.kariyla kizla gezmiyorum diyor.eger bana bunu yapabilecegini bir tatilde gosterse gene gonlum olacak.
Aslinda cumle olarak bunlarin hepsini kullanir.Yalniz uygulamaya gelince ilk yilbasimizda bana soz vermesine ragmen inatla abla ve anneyle olmaya devam etti.Ben de kirgin oldugumdan tamam ben de anneme gideyim dedim git dedi.istersen yanimda da kalabilirsin sevinirim ama gitmek istersen git dedi.yani ya kendi kuralina uyucam cunku o uyum saglamayacak.ya da ozgurum.Yangına körükle gitmek istemem kendimden örnek verirken başka türlüsünün mümkün olacağını göstermek istedim. Aileden uzakta yaşayan ayrı yaşayan herkesin içinde vardır onlara yetememe yanında olamama duygusu ama eşiniz biraz abartmış.
herkesin bu cümleye takılması normal,zorla evlenmiş zorla tutuyormuşsunuz gibi bir anlama geliyor. oysa bir eş şunu da söyleyebilir, zaten yoğun çalışıyorum birbirimize vakit kalmıyor tatilde de seninle başbaşa kalalım..
yani bilemiyorum eşiniz aileye saplantılı o tamam ama insan yanında eşi olmayınca bir miktar eksik hisseder, mutsuzluktan ölmez ama olsaydı güzel olurdu diye düşünür. Onun göndermesi sizin gitmeniz falan bence artık bir şeylerden yorulduğunuzu gösteriyor. Kendi ailesini kuramayan erkekler yakıyor gül gibi kadınların başını maalesef.Aslinda cumle olarak bunlarin hepsini kullanir.Yalniz uygulamaya gelince ilk yilbasimizda bana soz vermesine ragmen inatla abla ve anneyle olmaya devam etti.Ben de kirgin oldugumdan tamam ben de anneme gideyim dedim git dedi.istersen yanimda da kalabilirsin sevinirim ama gitmek istersen git dedi.yani ya kendi kuralina uyucam cunku o uyum saglamayacak.ya da ozgurum.
Yani mesela karsilastirma yapmayi sevmiyorum ama gordugum şu sekilde.Tatillerde atiyorum 20 gunun var.2 ye bolup ailelerle birlikte geciren de var 3 e bolup aileler arti kendi tatilleri yapanlarda var.Ben esimle ailemin sehrinde 3 4 gun gecirmek istiyorum o da senede 1 defa 2 defa degil 1 defacik.Ve bunu bana gonluyle sunmasi gerekmez mi neden cekismeye gider de zorla getiriyor gibi hissederim.manyak miyim acaba ben yoksa deli miyim?Herkes neden o cümleye takıldı biliyormusunuz çünkü herkes eşiyle vakit geçirmek için tatilleri bekliyor hele ki çocuğunuz olduğunda o tatil günleri çocuğun anne babasıyla geçireceği en mutlu günleri eşinizin bencilliği bu maddede tavan yapmış resmen
Şartlı şurtlu zaten gidesimde varsa gitmek istemem mantıklı olanda zaten bu manyak yada deli değilsiniz sadece baya bi kaptırmışsınız ipin ucunu oyüzden bu kadar cesaretli bana çok boşanmak istiyor gibi gelmedi o kadar çok ne yapsa gitmem imajı vermişsiniz ki gözünüzü korkutupkrallar gibi hayat sürmek istiyor evlilik te yok öyle krallık kralolmak istiyorsa size kraliçe gibi davranacakYani mesela karsilastirma yapmayi sevmiyorum ama gordugum şu sekilde.Tatillerde atiyorum 20 gunun var.2 ye bolup ailelerle birlikte geciren de var 3 e bolup aileler arti kendi tatilleri yapanlarda var.Ben esimle ailemin sehrinde 3 4 gun gecirmek istiyorum o da senede 1 defa 2 defa degil 1 defacik.Ve bunu bana gonluyle sunmasi gerekmez mi neden cekismeye gider de zorla getiriyor gibi hissederim.manyak miyim acaba ben yoksa deli miyim?
Allahim ne guzel konusuyorsunuz boyle.Yazicam gelismeleri.zira artik son cirpinislar.Şartlı şurtlu zaten gidesimde varsa gitmek istemem mantıklı olanda zaten bu manyak yada deli değilsiniz sadece baya bi kaptırmışsınız ipin ucunu oyüzden bu kadar cesaretli bana çok boşanmak istiyor gibi gelmedi o kadar çok ne yapsa gitmem imajı vermişsiniz ki gözünüzü korkutupkrallar gibi hayat sürmek istiyor evlilik te yok öyle krallık kralolmak istiyorsa size kraliçe gibi davranacak
Ne kadar verirse o kadar alır bunu şimdi öğrettiniz öğrettiniz yoksa daha da bi halt olmaz bu adamdan
Hala tek derdi onlar...Suan benimkinin ailesi de geri cekildi ama ben illallah ettim.Aile geri cekilince bana dusman kesildi sanki benim yuzumden uzak kalacakmis korkusuyla.
Kadinlar istisnasiz bu maddeye takilmis demek ki bu maddeye takilmakta haksiz degilim.3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten
Benden önce bir üye alıntılamış ama ben de söylemeden geçmek istemedim. Sadece şu madde yüzünden bile derhal duruşma günü alınmalıdır, kesin ve net.
Bir tarafta onun sevdikleri, diğer tarafta siz. Salın ipini sonsuza dek takılsın sevdikleriyle.
Terapiyle falan zaman kaybetmeyin, bu hikayede tedavilik olan taraf siz değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?