Kizlar ne olur evlilikte kök aile krizleri yasayanlar yazabilir mi?

benim annem babam istedigi zaman evime gelir giderler. eşim 6 aya biri bırak haftada bir gelecekler dese bile boşanırım ne saçmaa...

Bu top şimdi dönse çok sürmez kafanızda patlatırlar. Yol yakınken... diyorum ben

Kizlar kendisi yolda eve geliyor.Aradim soguk bir sesle 'naber napiyosun' seklinde acti telefonu.Artik bu tavirlarla da icim iyice sogudu.Son konusma olur umarim bu aksam artik.Kurtarma yoluna son kez hazirim ama artik degersizlik istemiyorum.Sonucu yazicam.

Arkadaşım çok krizler yaşadım öyle böyle değil.. kaybetme korkum ne zaman yön değiştirdi, yani ne zaman eşimi kaybetmekten çok akıl ve ruh sağlığımı kaybetmekten korkar oldum yeter boşanalım deyip geri adım atmadım. Tabi eşim sözleri verip ara ara sınırlarımı yokladı, ben her defasında benim sağlığım senin için önemli değilse bu evlilik de benim için önemli değil ayrılırız hiç acımam dedim.

Çok şükür oturttuk bir düzene. Ara ara eskiler açılır pişmanlıklarını söyler. Daha geçen hafta da gençliğin verdiği gerzeklikten dolayı saçma sapan şeyler yaptığını beni nasılbu kadar üzdüğüne ve üzdürdüğüne şu an anlam veremediğini, asla beni kimseye üzdürmeyeceğini söyledi durdu. Hatta bende ne öküzmüşüm bazen yaptıklarıma ben bile inanamıyorum ne büyük salaklıklar etmişim diye de ekledi.

Sizin tavrınız belirliycek her şeyi, ama ilk fırsatta boşanalım bu evden git diyen herife de güvenmezdim ben.

Kurtarma yoluna hazırım diyorsun hala. Celladına aşıksa bir millet,ne yapsan kar değil...

Ben sizin bosanabileceginize inanmıyorum.Siz eninde sonunda eşinizin isteklerini kabul edeceksiniz gibi duruyor.Adam da bunun farkında ve bunu kullanıyor.Keşke cesaretli olup gemileri yakabilseniz.Umarım o cesareti toplayabilirsiniz

Tam tammm tammm olarak bu yazdiginiz durumdayim.Ya kendimi kaybedicem ya evliligimi ve ben kendimi tercih ediyorum.Hadi ettigi laflarin farkinda ozur diliyor edilmez o laflar diyor.Ama halen de diretiyor.Yazicam gelismeleri.

Ben sizin bosanabileceginize inanmıyorum.Siz eninde sonunda eşinizin isteklerini kabul edeceksiniz gibi duruyor.Adam da bunun farkında ve bunu kullanıyor.Keşke cesaretli olup gemileri yakabilseniz.Umarım o cesareti toplayabilirsiniz
Kizlar kabul edersem kendime saygimi yitiririm.

Tam tammm tammm olarak bu yazdiginiz durumdayim.Ya kendimi kaybedicem ya evliligimi ve ben kendimi tercih ediyorum.Hadi ettigi laflarin farkinda ozur diliyor edilmez o laflar diyor.Ama halen de diretiyor.Yazicam gelismeleri.
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

Bunca yıl annesi ve ablasıyla yaşamış ve yasayabiliyormus madem neden evlenmiş?
Bence sen geri dönme şartlara bak şartlara kolayı var sen git deşeydin

Bunca yıl annesi ve ablasıyla yaşamış ve yasayabiliyormus madem neden evlenmiş?
Bence sen geri dönme şartlara bak şartlara kolayı var sen git deşeydin
Annesi ve ablasıyla yaşarken de tatillerini başkalarıyla geçirdi mi acaba

Bu arada kizlar,benim kadinlar klubunde okudugum konulara bakmis sifremi biliyordu ordan da saldiriyor suan bana.

Bu arada kizlar,benim kadinlar klubunde okudugum konulara bakmis sifremi biliyordu ordan da saldiriyor suan bana.
Saçmalamak için nereye saldıracağını şaşırmış. Olumsuz şeyler yazmak istemiyorum yeterince keyifsizsiniz. Sizin için en doğrusu ne ise o olsun:)

Adam asiri duygusal ya vallai deliricem.Annemle sahilde yurumeyi,ablamla bilmemne yapmayi cok ozluyorum sen git annene beni de birak rahat takilayim ailemle arkadaslarimla diyor.Istersen gel istersen ailene git sana karismam diyor.Sogudum yeminle sogudum.En son dedimki ya ben resmen senden deger dileniyorum ailemle yemege gel diye bu ne ya dedim.

Ben böyle topu karpuz gibi keser atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…