- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Bu top şimdi dönse çok sürmez kafanızda patlatırlar. Yol yakınken... diyorum benHerkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Kurtarma yoluna hazırım diyorsun hala. Celladına aşıksa bir millet,ne yapsan kar değil...Kizlar kendisi yolda eve geliyor.Aradim soguk bir sesle 'naber napiyosun' seklinde acti telefonu.Artik bu tavirlarla da icim iyice sogudu.Son konusma olur umarim bu aksam artik.Kurtarma yoluna son kez hazirim ama artik degersizlik istemiyorum.Sonucu yazicam.
Ben sizin bosanabileceginize inanmıyorum.Siz eninde sonunda eşinizin isteklerini kabul edeceksiniz gibi duruyor.Adam da bunun farkında ve bunu kullanıyor.Keşke cesaretli olup gemileri yakabilseniz.Umarım o cesareti toplayabilirsinizKizlar kendisi yolda eve geliyor.Aradim soguk bir sesle 'naber napiyosun' seklinde acti telefonu.Artik bu tavirlarla da icim iyice sogudu.Son konusma olur umarim bu aksam artik.Kurtarma yoluna son kez hazirim ama artik degersizlik istemiyorum.Sonucu yazicam.
Tam tammm tammm olarak bu yazdiginiz durumdayim.Ya kendimi kaybedicem ya evliligimi ve ben kendimi tercih ediyorum.Hadi ettigi laflarin farkinda ozur diliyor edilmez o laflar diyor.Ama halen de diretiyor.Yazicam gelismeleri.Arkadaşım çok krizler yaşadım öyle böyle değil.. kaybetme korkum ne zaman yön değiştirdi, yani ne zaman eşimi kaybetmekten çok akıl ve ruh sağlığımı kaybetmekten korkar oldum yeter boşanalım deyip geri adım atmadım. Tabi eşim sözleri verip ara ara sınırlarımı yokladı, ben her defasında benim sağlığım senin için önemli değilse bu evlilik de benim için önemli değil ayrılırız hiç acımam dedim.
Çok şükür oturttuk bir düzene. Ara ara eskiler açılır pişmanlıklarını söyler. Daha geçen hafta da gençliğin verdiği gerzeklikten dolayı saçma sapan şeyler yaptığını beni nasılbu kadar üzdüğüne ve üzdürdüğüne şu an anlam veremediğini, asla beni kimseye üzdürmeyeceğini söyledi durdu. Hatta bende ne öküzmüşüm bazen yaptıklarıma ben bile inanamıyorum ne büyük salaklıklar etmişim diye de ekledi.
Sizin tavrınız belirliycek her şeyi, ama ilk fırsatta boşanalım bu evden git diyen herife de güvenmezdim ben.
Kizlar kabul edersem kendime saygimi yitiririm.Ben sizin bosanabileceginize inanmıyorum.Siz eninde sonunda eşinizin isteklerini kabul edeceksiniz gibi duruyor.Adam da bunun farkında ve bunu kullanıyor.Keşke cesaretli olup gemileri yakabilseniz.Umarım o cesareti toplayabilirsiniz
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.Tam tammm tammm olarak bu yazdiginiz durumdayim.Ya kendimi kaybedicem ya evliligimi ve ben kendimi tercih ediyorum.Hadi ettigi laflarin farkinda ozur diliyor edilmez o laflar diyor.Ama halen de diretiyor.Yazicam gelismeleri.
Annesi ve ablasıyla yaşarken de tatillerini başkalarıyla geçirdi mi acabaBunca yıl annesi ve ablasıyla yaşamış ve yasayabiliyormus madem neden evlenmiş?
Bence sen geri dönme şartlara bak şartlara kolayı var sen git deşeydin
Simdi konusuyoruz beyfendiyle.Annesi ve ablasıyla yaşarken de tatillerini başkalarıyla geçirdi mi acaba
Saçmalamak için nereye saldıracağını şaşırmış. Olumsuz şeyler yazmak istemiyorum yeterince keyifsizsiniz. Sizin için en doğrusu ne ise o olsun:)Bu arada kizlar,benim kadinlar klubunde okudugum konulara bakmis sifremi biliyordu ordan da saldiriyor suan bana.
Sormayin valla.Zeytinyagi ya!Saçmalamak için nereye saldıracağını şaşırmış. Olumsuz şeyler yazmak istemiyorum yeterince keyifsizsiniz. Sizin için en doğrusu ne ise o olsun:)
Ben böyle topu karpuz gibi keser atarımHerkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?