Bunda haklisiniz :) ortada evlilik kalmiyor tabii bunun sonucunda:)Maddeleri şöyle değiştir.
Sen annenle yaşa. 2 ay orada 1 ay benim yanımda.
Annenle yaşadığın için tatilleri beraber geçiririz. Zaten onlarla yaşıyorsun (!)
Ben kendime ev alırım, sen karışmasan da olur.
Çocuk konusunda hemfikiriz
Bence bunlar daha mantıklı
Sen evde işini yapacaksın, çamaşırını bulasigini yıkayacaksın, ütüsünü yapacaksın. Kısacası sen evde hizmetçi olacaksın. Çalışıyorsan da masraflara ortak olacaksın.Bunda haklisiniz :) ortada evlilik kalmiyor tabii bunun sonucunda:)
Yahu saf mı bu adam. Agzinin ortasina tam çarpmalıkAslinda fiziksel bir hizmet yapmiyorum( getir,gotur gibi) duygusal olarak kuma gibi hissesiyorum.Esim su cumleyi de kurdu.Beni annemle paylasmak zorundasin diye:) ne demekse onu da ben anlamadim:)
Oyle bir enayinin varliginin olmadiginin farkinda kendisi bence.Hiç taviz verme boşver bu maddelerikabul edecek bir enayi de bulursa sakın kaçırmasın seni boşayıp onu alsın
Evet sizinkini okurken daha iyi farkettim durum saglikli degil.Yahu saf mı bu adam. Agzinin ortasina tam çarpmalık
Iyggg ayni eski esim gibi.
Onunda agzi iyi laf yapar,kendini iyi pazarlar,kitap cumlesiyle konusur, cok iyi adam kullanir.
Kendine cok deger verir, bencilin tekiydi.
Asla haksiz olmazdi, bir sekilde üste cikardi hep!
kamuda saygin bir meslegi vardi
O da bosanirken dedi ki,
-Ben erkek arkadaslarimla 1 hafta tatil yapmak istiyorum ama sen kısıtlayip izin vermiyorsun dedi
(Sen de git kiz arkadaslarinla,ben bisey demem ki dedi)
-Benim aslan anam,canim anam tabiki biz nereye gidersek onlar da gelecek dedi.sen ne bicim insansin dedi. Beni anamdan kimse ayıramaz dedi.
(4ay beraber ,8ay onlardan ayri kaliyorduk oysa)
-arkadaslarimla 2gunluk gezmeye bile cikamiyorum,
Hic keyif yapamiyorum erkek erkege dedi
sen herseyi beraber yapalim istiyorsun ama ben kendime de ozel vakit ayirmak istiyorum dedi.
-sen tatil köyü seversin, ben çadırda kalmak dedi
-annemle aranizda kalmaktan usandim dedi
(Oysaki annesi her ailede ufak tefek tartismalar olur, mezig yine de iyi kizdir demis olmasina ragmen..)
-burçlarımiz bile uyusmuyor dedi
-sen ege li ben karadenizliyim,kultur farkimiz var dedi
...
Saydi da saydı...
Döktüm dusundum... erkek kardesim dedi ki, bekarlik hayatini özlemiş bu. Sal ipini gitsin dedi. kim yapar bu dediklerini dedi.
Ve tmm dedim ne halin varsa gör..
4ay icinde boşandık.
Meger kafasinda bitirmis, birini bulmus, kendince sacma sapan bahanelerle diretmeye baslamis boşanma fikrini.
Simdi noldu? Anam da anam, onun yemekleri, onun varligi yeter diyen adam ,
annesigili temelli memlekete yolladi evlerini bosalttirip. Ille de onun yemekleri diyen adam her tatilde kostur kostur beni de pesinde surukleyen adam; işlerim var deyip gitmiyormuş bile..
Annesiyle beraber uyurdu bazen, elini ayagini operdi anam diye, öve öve yere göğe koyamazdi..
Ben nereye annem oraya derdi, tek cocugum ben derdi.
Ozmn ben çekileyim aradan beraber uyuyun, anan pişirsin sen ye deyip boşandım.
Sukur ki mutluyum. Ugrasmaya degmeyecekti cunku.
Anam da anam diyorsa bitmistir o evlilik
Hepsini yaptim,her yolu,her aciklamayi denedim.psikolojide master yaptim adeta.Hazirim ayrilmaya dedikce boyle madde azaltarak geliyor.Maddeler daha kabarikti.Sen bana hic pay birakmamaya mi calisiyorsun diyor.Aksam annesinin kalma mevzusunu da hallettik.Tatiller ve yilbasi kaldi .derdim yilbasi falan da degil bu arada sakin yanlis anlasilmasin.derdim onceligi ogretmek.Bir manipulator en iyi başa çıkma şekli hedeften sasmamaktir. O konuyu değiştirmeye çalıştıkça onu gormezden gelmelisiniz,sizin bastırmak istediğiniz nokta ayrılmaksa ayrılmak istiyorum demelisiniz.
-hic mi değerim yokmuş cart çurt böyle mi olduk şimdi falan filan
+Alakası yok ben ayrılmak istiyorum
-sen bana değer vermiyosun beni sevmiyorum herşey yalanmış da bilmem ne
+İstediğini düşün ben ayrılmak istiyorum
-sen zaten şöyle kötü bı insansın böyle berbatsin herşey senin yüzünden oldu
+Olabilir bu benim sorunum ben ayrılmak istiyorum.
Denenmiş ve %100 çalışan bir metoddur. Hem onun oyunlarına gelmemiş olursunuz, hem de ona onun kontrolünde olmadığınız mesajını rahatça verirsiniz.
Vallahi ipler kopuk:) pazarlikla evlilik bir yere kadar:)Alâ alâ baska arzusu varmiymis kücük beyimizin?birakin isler bu raddeye gelmisken Kendinize bir iyilik yapin incelen ipi kopartin atin.Kendinizi azat edin bu evliligin kavramini anlayamamis ana kuzusundan.
Beni zorladikca bastirdikca soguyorum.Cinsel olarak ta birsey hissetmemeye basliyorsun.Ve buna ragmen gore gore halen bastirma cabasinda.zaten bu sorunlar hallolursa kari koca hayati duzenleme terapisi alicaz.Üslubunuzdan belli siz gayet akıllı ve zeki bir kadinsiniz. Herşeyi bir kenara bırakın, şöyle düşünün. Siz belli bir tecrübe edinmiş siniz evlilik içinde, sorunlarınızı konuşarak çözmeye calismissiniz ve olmamış. Sonunda böyle olmayacağına karar vermişsiniz, kendinizi hazirlamissiniz ve her karakterli, dik duruşlu insan gibi bu yolda gereken adımları atmışsınız, ailenizin yanındasiniz, hala sorun çözmek için terapiste gidiyorsunuz. Peki eşiniz gerçekten karakterli bir insan mı? Önce sizi evden kovuyor, burnunuzun sürtecegini düşünüyor çünkü gerçekten ayrılmak istediği için bunu yapmıyor. Sizin kararlı olduğunuzu görünce geri vites yapıyor, terapiste geliyor sizinle, ama hala suyu yavaş yavaş ısıtıp sizi aynen eski duzeninize alıştırmaya çalışıyor. En son terapist bile sonuç alınamadığını görünce, bu kez yine geri vites yapıyor. Dediğiniz gibi, tek amacı zaman kazanmak ve bu böyle sürecek bir döngü. Şöyle okuyunca bile gözümde inanılmaz kaypak, yapış yapış, saygısız bir adam canlandı, siz tiksinmiyo musunuz?
Bu konu da su sekilde gelisti.2 dusuk yasadim.zaten isi geregi senede 2 2 toplam 4 ay uzakta calismasi gerekiyordu.ikinci dusukte yanimda bile degildi ve beni ne kadar sarstigini anlayamadi annesinin gelme sevdasindan.burada daha da kizdim ona.maddi konuda hic problemimiz olmadi aslinda ama eli aciktir birikim kafasi pek yok.istiyordu cocuk ama korkuyordu da ayni zamanda.iki aradaydik yani.Hadi anneye olan sapkınlığını geçtim hoş geçilcek gibi değil de..Ev alamam ve çocukta düşünemem???!!! What???
Pardon da bu adamın evliliği falan düşündüğü yok. Ne demek çocukta düşünmemek? Yaşlarınz kaç acaba? Zaten bu sartlarda çocuk mocuk yapılmazda nasıl bir koca çocuk istemez sevdiği kadından? şaka gibi buradan anlayabilirsiniz sevgisini en basitinden. Maddi durumunuz iyi değildir henüz düşünmüyorsunuzdur okey ama keyfi istememek bilmiyorum. Sonucta siz niye annelik hayallerinizi erteleyesinizki bu saçma sbeplerden
Siz anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsunuz çevresel faktörlerden dolayı. Elinizdeki adamı da yontmaya çalışıyorsunuz. Ama hayatınızdan çalıyorsunuz. Bir insanın kafasında yer edecek ben düzelmeliyim diyecek. Boş yere terapistlerin kapılarında dolaşmayın. Paranızada emeğinize de yazık.Beni zorladikca bastirdikca soguyorum.Cinsel olarak ta birsey hissetmemeye basliyorsun.Ve buna ragmen gore gore halen bastirma cabasinda.zaten bu sorunlar hallolursa kari koca hayati duzenleme terapisi alicaz.
Hic beklemeHerkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Cevresel faktorler sorun degil.Sadece kurtarma payi varsa yazik etmeyelim diye ugrasiyorum da olmuyor .O madde
Siz anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsunuz çevresel faktörlerden dolayı. Elinizdeki adamı da yontmaya çalışıyorsunuz. Ama hayatınızdan çalıyorsunuz. Bir insanın kafasında yer edecek ben düzelmeliyim diyecek. Boş yere terapistlerin kapılarında dolaşmayın. Paranızada emeğinize de yazık.
Kurtarma niyetin varsa eğer o annesine giderken bende kendi anneme gidicem de abin konusunu da hallet yok onu unutamam bilmem ne derse bende seninkilerin yaptığını unutamam o zaman boşanalım deaN
Cevresel faktorler sorun degil.Sadece kurtarma payi varsa yazik etmeyelim diye ugrasiyorum da olmuyor .
Hayat sizin hayatınız. Uğraşırım çabalarım ben bu adamı düzeltirim derseniz buyrun... Ama bu maddeler hep olacak hayatınızda şunu bunu çözdük diyorsunuz ama barışana kadar hepsi. Tekrar hop eskiye dönecek. Bi insanın karakteriylede alakalı. Psikoloji vs düzeltiliyor da karakter düzeltilmiyor maalesef.Cevresel faktorler sorun degil.Sadece kurtarma payi varsa yazik etmeyelim diye ugrasiyorum da olmuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?