- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
evlilik tamamen kader bence. olacağı varsa ağzın gözün kapanır evet dersin. olmayacaksa da olsun olsun desende nafile. mutluluklar diliyorumKızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
Eşinle lisede 2 hafta mı okudun??? Seninle konuşmam lazım kesinnn ,çok benziyor olaylarBen eşimle lisede 2 hafta kadar aynı sınıfta idim. O zaman platonik hoşlanıyordum kendisinden ama bir konuşma görüşme olmadı, hatta günaydın bile demezdik ,o kadar..
Aradan 9 sene geçti tekrar karşılaştık, karşılaştığımız akşam birlikte bir kafeye gittik "benim niyetim çok ciddi " dedi ben de dalga amaçlı "iyi yarın annen gelsin istesin o Zaman "dedim. Ben tabiki dalga geçiyordum ama eşim ciddi imiş yarın gelmedi annesi ama 4 ay sonra sözlendik 5. Ayda nikah ve nişan oldu, 9. Ayda da düğün
O 4 ayda da aynı şehirde değildik hafta içi günde 1 kere yarım saatlik tlf konuşması, hafta sonu günde yarım saat skyp dan görüşme oldu içerikleri de genelde "çok özledim, keşke yanımda olsan , seni çok seviyorum " tarzı
Tabi herşey bu kadar ışık hızında olunca adamı zerre kadar tanımadığımı düğün gecesi anladım
Çok çok zorlu bir yıl oldu evliliğin ilk yılı, ikinci yıl eh işte gibiydi, üçüncü sene yani bu yıl içlerinde en iyisi ama yinede mükemmel diyemembiz şarap gibi olcaz zaar yıllandıkça aşkı bulucaz
Bizim de benzer oldu. 4 yıl boyunca platonik takıldık okul bittikten sonra msn de konuşmaya başladık. 5 ay sonra evlendik. 3 sene birliktelikten sonra eşimi tanıdım diyebilirim. Ama 7.yılda çok çok fazla değişti. 8.yılda tamamen değişti. Artık o bi melekBen eşimle lisede 2 hafta kadar aynı sınıfta idim. O zaman platonik hoşlanıyordum kendisinden ama bir konuşma görüşme olmadı, hatta günaydın bile demezdik ,o kadar..
Aradan 9 sene geçti tekrar karşılaştık, karşılaştığımız akşam birlikte bir kafeye gittik "benim niyetim çok ciddi " dedi ben de dalga amaçlı "iyi yarın annen gelsin istesin o Zaman "dedim. Ben tabiki dalga geçiyordum ama eşim ciddi imiş yarın gelmedi annesi ama 4 ay sonra sözlendik 5. Ayda nikah ve nişan oldu, 9. Ayda da düğün
O 4 ayda da aynı şehirde değildik hafta içi günde 1 kere yarım saatlik tlf konuşması, hafta sonu günde yarım saat skyp dan görüşme oldu içerikleri de genelde "çok özledim, keşke yanımda olsan , seni çok seviyorum " tarzı
Tabi herşey bu kadar ışık hızında olunca adamı zerre kadar tanımadığımı düğün gecesi anladım
Çok çok zorlu bir yıl oldu evliliğin ilk yılı, ikinci yıl eh işte gibiydi, üçüncü sene yani bu yıl içlerinde en iyisi ama yinede mükemmel diyemembiz şarap gibi olcaz zaar yıllandıkça aşkı bulucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?