kızlar ne sürede evlenme kararı aldınız?

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Kızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?

Ben gorucu usulu eşimi nişanımdan bir gün önce gördum tabi benimki yakışıklı huyu guzel cok şuükür ama ailesine cok duşkun bence kriterleri uymuyorsa evlenme evlilikte daha göze batar . daha yıpranırsın benden söylemesi

Ben eşimle lisede 2 hafta kadar aynı sınıfta idim. O zaman platonik hoşlanıyordum kendisinden ama bir konuşma görüşme olmadı, hatta günaydın bile demezdik ,o kadar..

Aradan 9 sene geçti tekrar karşılaştık, karşılaştığımız akşam birlikte bir kafeye gittik "benim niyetim çok ciddi " dedi ben de dalga amaçlı "iyi yarın annen gelsin istesin o Zaman "dedim. Ben tabiki dalga geçiyordum ama eşim ciddi imiş yarın gelmedi annesi ama 4 ay sonra sözlendik 5. Ayda nikah ve nişan oldu, 9. Ayda da düğün

O 4 ayda da aynı şehirde değildik hafta içi günde 1 kere yarım saatlik tlf konuşması, hafta sonu günde yarım saat skyp dan görüşme oldu içerikleri de genelde "çok özledim, keşke yanımda olsan , seni çok seviyorum " tarzı
Tabi herşey bu kadar ışık hızında olunca adamı zerre kadar tanımadığımı düğün gecesi anladım

Çok çok zorlu bir yıl oldu evliliğin ilk yılı, ikinci yıl eh işte gibiydi, üçüncü sene yani bu yıl içlerinde en iyisi ama yinede mükemmel diyemem biz şarap gibi olcaz zaar yıllandıkça aşkı bulucaz

Biz ilk görüştüğümüzde karar vermiştik. İlk görüşte aşktı. Neyse işte çok fena olmuştu Tabi sonra şartların olgunlaşması ve işimizle ilgili belli şeyleri bekledik 3,5 sene. Hey gidi günler, ne güzeldi be

Ben eşime ilk bakışta aşık oldum ,adını bile bilmiyordum ,tanıştık 3 ay içinde nişanımız oldu ve toplamda 1 sene içinde evlendik.3 yıllık evliyim ve kocişimi çooook ama çok seviyorum ,hayatımın anlamı biricik şekerparem.

Ilk bulusmamizda seninle evliligi dusunuyorum demisti ve ilk gunden ciddi olarak devam ettik. 2 ay sonra soz, 2 sene sonra evlilik

eğer evlenmek istediğin adamı bulursan zaten emin olursun.
emin değilsen sıkıntı var demektir.

ben eşimle liseden beri beraberim ve emindim liseden mezun olunca bile evlenmeye hazırdım yani

Taniyarak dogru kisi olup olmadigini anlarsin firsat ver ummadigin kisiyle evlenir cokda mutlu olursun

evlilik tamamen kader bence. olacağı varsa ağzın gözün kapanır evet dersin. olmayacaksa da olsun olsun desende nafile. mutluluklar diliyorum

Off off çok bekletti bu herif beni çok şaka bir yana ben bunu ilk gördüğümde dedim bu nasıl bişey bir dişlesem şunu sonra bayağı bir zaman uğraştım kendisiyle benden de küçük şeker verdim kandırdım neyse çıkmaya başladık 7 sene dile kolay çıktık nerdeyse 3 senedirde evliyiz 32 yaşında evlendim pişman değilim insan evleneceği kişiyi biliyor heralde görücü usülü bana ters zaten

Tanıştık tan 3 ay sonra eşim evlenme teklifi etti. Tekliften 3 ay sonra isteme söz oldu. İstemeden 1 buçuk ay sonra nişan. Nişandan 4 ay sonra düğün. Yani yaklaşık tanıştık tan sonra 1 sene içinde evlendik

Ben biraz hatta birazdan fazla galiba kaderciyimdir. Yani evet evleneceğin insanı iyi tanımalı ailesine dikkat etmeli özellikle annesine. Mantığına da uymaları kalbine de. Bunun yanı sıra bir kişi eğer kismetinse o gelip hayatına giriyor bir şekilde. Allah iyilerle karşılaştırsın. Biz eşimle uzaktan akrabayiz. Kendisi benden 10 yaş büyük. O kadar sene evlerimiz birbirimize çok yakın oturduk ailelerimiz birbirine gelir gider ama ben kendisini 21 yaşına gelene kadar hiç görmedim karsilasmadik hiç. tanıştık görüştük 1 sene içinde evlendik. O benim en büyük şansım:) Allah size de nasip etsin hayırlı bir eş

1 yıl 8 ay sonra sözlendik biz, 2,5 yıl sonrada evlenmiş olduk ideal olduğunu düşünüyorum yeterince tanıyıp karar verdim ama şans işi bi yönden bakınca da 8 yıl flörtten sonra evlenip ayrılan da var 3 ay sonra evlenip mutlu olanda

Eşinle lisede 2 hafta mı okudun??? Seninle konuşmam lazım kesinnn ,çok benziyor olaylar

Görücüye usulü tanıştıktan sonra 3. ayda söz, 5.ayda nişan, 10.ayda dugunumuzu yaptık. Şartlar uygun olsa daha erken evlenecektik:)
Şuan çok 4.5 aylık evliyiz ve cok mutluyuz. Allahim herkese mutlu mesut evlilikler nasip etsin.

Gorucu usulü evlendim ilk hafta soz ondan sonra ki hafta nişan 2,5 ay sonrada düğün toplamda herşey üç ayda evlendim 16 yıllık evliyim

Epruzhan tam içine sinmemesi normal çünkü adamı hiç tanımıyorsun. Hiç tanımadığı biriyle hemen evlenmek istiyor adam çok aşık oldu herhal

Şaka bir yana sen hoşlandıysan için ısındıysa tanı bence acele etme. Evlenme kararından net emin olmadan evlenme derim.

Bizim de benzer oldu. 4 yıl boyunca platonik takıldık okul bittikten sonra msn de konuşmaya başladık. 5 ay sonra evlendik. 3 sene birliktelikten sonra eşimi tanıdım diyebilirim. Ama 7.yılda çok çok fazla değişti. 8.yılda tamamen değişti. Artık o bi melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…