- Konu Sahibi bikahvebana
-
biz eşimle 2 yıla yakın çıktık.her şey çok güzeldi tadını çıkarta çıkarta özleyerek kavga edip deli gibi özlemiş şekilde barışarak alıştık birbirimize yoksa bu kadar bağlı olamazdık.inanın kolay olan şeylerin pek kıymeti olmuyor özellikle erkek içinKızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
Yorumunuz bana çok samimi geldi32 yaşında evlenmişsiniz, millet başınızın etini yemedi mi? Yaşın geçiyor hadi evlen diye? Belliki bilerek beklemişsiniz. Daha sonra keşke daha önce evlenseydim dediniz mi? Neden merak ettiysem
Kızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
Benimde kendimce bazı planlarım var. Bu yüzden 29-30 civarında evlenmeyi düşünürüm diye düşünüyorumBiz ev olsun diye bekledik ama ben zaten erken evlenecek biri değildim eşimi o kadsr sevmeme rağmenbizimkiler sormazdı ben bişeyin 10 kere sorulmasından nefret ederim çünkü huyumu biliyolar ama kendini bilmez bikaç kişi düzenli soruyordu ev olunca diyodum napayım hiç pişman olmadım 30lu yaşlar ideal bence
Bunun bir suresi varmi bilmiyorum, bence yok aslinda.Kızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?