- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Kızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
Vallahi ben eşimi daha ilk görüşte evlilik kararı aldımKızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
maşallah ne güzel anlatmışısınz. sizin adınıza sevindim. inşallah bize de nasip olur.Ben eşime ilk bakışta aşık oldum ,adını bile bilmiyordum ,tanıştık 3 ay içinde nişanımız oldu ve toplamda 1 sene içinde evlendik.3 yıllık evliyim ve kocişimi çooook ama çok seviyorum ,hayatımın anlamı biricik şekerparem.
evlilik kararı alma aşamasını , kendi yaşadığıma benzettimBen eşimle lisede 2 hafta kadar aynı sınıfta idim. O zaman platonik hoşlanıyordum kendisinden ama bir konuşma görüşme olmadı, hatta günaydın bile demezdik ,o kadar..
Aradan 9 sene geçti tekrar karşılaştık, karşılaştığımız akşam birlikte bir kafeye gittik "benim niyetim çok ciddi " dedi ben de dalga amaçlı "iyi yarın annen gelsin istesin o Zaman "dedim. Ben tabiki dalga geçiyordum ama eşim ciddi imiş yarın gelmedi annesi ama 4 ay sonra sözlendik 5. Ayda nikah ve nişan oldu, 9. Ayda da düğün
O 4 ayda da aynı şehirde değildik hafta içi günde 1 kere yarım saatlik tlf konuşması, hafta sonu günde yarım saat skyp dan görüşme oldu içerikleri de genelde "çok özledim, keşke yanımda olsan , seni çok seviyorum " tarzı
Tabi herşey bu kadar ışık hızında olunca adamı zerre kadar tanımadığımı düğün gecesi anladım
Çok çok zorlu bir yıl oldu evliliğin ilk yılı, ikinci yıl eh işte gibiydi, üçüncü sene yani bu yıl içlerinde en iyisi ama yinede mükemmel diyemembiz şarap gibi olcaz zaar yıllandıkça aşkı bulucaz
Ayrıldınız mıevlilik kararı alma aşamasını , kendi yaşadığıma benzettim
ama benim ki yıllanmış şarap gibi olmadıı
korkunuzu nasil yendiniz acaba? evet nasil dediniz merak ettim..ben de korkuyorun daİlişkimize asla evlilik istemiyorum diyerek basladım; 4 yıllık beraberlık sonrası sanırım hormanların etkisiyle evlenelım dırdırıma dayanamayıp şaşalı bır evlilik teklifi etti; Sonra benim evlilikten olusan korkumdan oturu bir sene sonra istemeye gelebildilerama bu korkularımın yersız oldugunu evlenince ogrendım Yaş oldu 29 Çok arzuladıgım sey cocuktu Şimdi şartlar olustu ama ben cocuk fıkrınden korkuyorum
Ayrıca hayat krıterlere baglı olarak yasanmaz.Hayatta hıc bır planın yası yoktur.Sırf evlenelim hadi diye asla evlenmeyin derimHuzurlu oldugunuz yasam bıcımını heyecan olsun dıye; amaaaan karsımdakı cok ıstıyor bende deneyeyım dıye olmaz Muhakkak tanımak ıcın zaman tanıyın derım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?